| Lost 6x07 - Dr.Linus | |
|
+5Achara Gonzo JamesFord Elle1 xifomaxos 9 απαντήσεις |
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Άριστο | | 33% | [ 3 ] | Πολύ Καλό | | 56% | [ 5 ] | Καλό | | 11% | [ 1 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 9 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Lost 6x07 - Dr.Linus Τρι Μαρ 09, 2010 8:45 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xifomaxos στις Τετ Μαρ 10, 2010 8:41 pm, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 8:04 am | |
| - Σπόιλερ:
Αυτό ήταν ένα εντελώς διαφορετικό Ben Linus centric επεισόδιο.. Μια στροφή 180 μοιρών στον χαρακτήρα του Ben, η πραγματική εξιλέωση ήρθε τώρα! -Αυτό το flashsideway ήταν το πιο ωραίο μέχρι τώρα... Μάθαμε πως ο Ben με τον πατέρα του ήταν στο νησί και πως έφυγαν κάποια στιγμή, πριν ο Ben μεταλλαχθεί Ο Ben διατηρεί την ικανότητά του να χειραγωγεί τους ανθρώπους, αλλά πάνω από την εξουσία βάζει τα συναισθήματα. Και αυτή τη φορά θυσιάζει την εξουσία του για να σώσει το μέλλον της Alex, που τώρα είναι μαθήτριά του! -Στο νησί νομίζω η κορυφαία στιγμή του επεισοδίου ήταν ο διάλογος με την Ilana! Συναισθηματικός, συγκινητικός, ο πιο αληθινός Ben από την αρχή της σειράς... -Πρέπει να πω πως ανακουφίστηκα πάρα πολύ όταν ο Ben πήγε με την Ιlana...Αυτό ήθελα! -Ο Richard είναι πικραμένος από τον Jacob, και όποιον τον αγγίζει ο Jacob δεν μπορεί να σκοτώσει τον εαυτό του.... Ο Jack αρχίζει και παίρνει στροφές...finally! Και τελικά επιβεβαιώθηκε πως ο Richard ήρθε με το Βlack Rock... -Επίσης μάθαμε, πως μπορεί ο Jacob να φαινόταν απαθης όταν είχε τον Ben απέναντί του, αλλά στην πραγματικότητα ενδιαφερόταν...Κάτι τέτοια κάνει και τον λένε μετά αγελάδα -Jack + Hurley κορυφαίοι -Και ο Widmore έρχετε στο νησί...όχι έκπληξη αλλά τέλειο! Αρχίζω να πιστεύω πως ο Widmore τα είχε κανονίσει από πριν με τον ΜΙΒ, γι αυτό έστειλε και τον νεκρό Locke πίσω... Πιστεύω πως έταξε στην Εloise τον γιο της πίσω και στον Charles το νησί!
Περιμένω να δω αντιδράσεις | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 6:09 pm | |
| Μάλιστα... Μου έχει αφήσει μια περίεργη αίσθηση το επεισόδιο... - Σπόιλερ:
Το slow motion με τη μουσική στο τέλος μου θύμησε τρίτη σεζόν... Κορυφαίες σκηνές αυτή με Jack-Richard στο Black Rock και η τελευταία με Ilana-Ben. Xif, ούτε εγώ ήθελα να πάει στον FLocke... Ο οποίος υποτίθεται ότι θέλει απλά να φύγει και να αφήσει κάποιον άλλο να κάνει κουμάντο στο νησί? Τότε γιατί τους απειλεί τους άλλους (και τους Άλλους ) και θέλει να τους μαζέψει και να τους πάρει μαζί του? O Ben τι έκατσε και έσκαβε σαν βλάκας το δικό του λάκο? Εγώ θα της έλεγα, θα με σκοτώσεις που θα με σκοτώσεις, σκάψε μόνη σου! Θα μου πείτε, εμένα θα με είχε καθαρίσει, ενώ ο Ben κέρδισε χρόνο και επιβίωσε... Τι να κάνουμε, Ben είναι αυτός... Ο Miles με τα διαμάντια... Και ο Charles με το υποβρύχιο....... Και όποιον αγγίζει ο Jacob δεν μπορεί να αυτοκτονήσει? Πόσο μαμάτο θα ήταν αν το ήξερε αυτό ο Ben και μας το έδιναν σαν τον λόγο πού δεν άφησε τον Locke να κρεμαστεί? Άτιμοι σεναριογράφοι...
Αρκετά καλό επεισόδιο... | |
|
| |
JamesFord The man behind the curtain
Αριθμός μηνυμάτων : 458 Ηλικία : 32 Registration date : 07/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 7:59 pm | |
| Πνιγομαι αυτον τον καιρο, αλλα γι' αυτο το επεισοδιο θα ηθελα να πω 2 λογια... Μου αρεσε παρα πολυ! - Σπόιλερ:
Λυτρωση-εξιλεωση του Ben! Εστω σε μια αλλη ζωη, ηταν σωστος απεναντι στην Αlex... Και μαζι με τον Ben ενιωσα κι εγω αυτη την γλυκια ανακουφιση...
- Elle1 έγραψε:
- Σπόιλερ:
O Ben τι έκατσε και έσκαβε σαν βλάκας το δικό του λάκο? Εγώ θα της έλεγα, θα με σκοτώσεις που θα με σκοτώσεις, σκάψε μόνη σου! Θα μου πείτε, εμένα θα με είχε καθαρίσει, ενώ ο Ben κέρδισε χρόνο και επιβίωσε... Τι να κάνουμε, Ben είναι αυτός... - Σπόιλερ:
Αυτο ακριβως σκεφτομουν κι εγω: "Τι καθεσαι και σκαβεις σαν μαλακας????" "Εγω θα πετουσα το φτυαροκαλαμο και θα της ελεγα σκοτωσε με να τελειωνουμε!!!" Αλλα στο... τελος της μερας ο Ben ηταν ζωντανος, ενω εγω πιθανοτατα να εκανα παρεα στη Νικι και στον Παουλο! Και δεν μπορει παρα να εχει τον σεβασμο-θαυμασμο μου που καταφερε, και παλι, να επιβιωσει!
| |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 8:43 pm | |
| Για αρχή 1 μόνο θα πω πέρα από το και ότι από εποχή Dave είχα να δω τόσο αριστοτεχνικά φτιαγμένο επεισόδιο . Ααα ρε Ben-η ααα ρε Ben-η . Επιτέλους από την αρχή μέχρι το τέλος 1 άριστο επεισόδιο . Και ΝΑΙ πάω να δω το τέλος τώρα, 5 λεπτά έμειναν μόνο . xif θέλω δρακουλίνια τώρα !!! Έδιτ : x +00 . Δεν παίζεται η σκηνή του διαλόγου Ben & Ilana . Ανετότατα μπαίνει στο top 5 επεισοδίων το συγκεκριμένο . xif νομίζω πως μόνο 2 επιλογές πρέπει να μπουν για το συγκεκριμένο και αυτές είναι οι ακόλουθες : * Άριστο . * Τόσο άριστο που δεν το χωράει ο νους . mood on αν είχε λίγη δράση παραπάνω θα μιλάγαμε για 1 από τα καλύτερα της σειράς ( με χάζεψε το επεισόδιο λέμε ) . Έδιτ Νο 2 Και xif ντροπή περίμενα ήδη να είχες αλλάξει την υπογραφή και να έβαζες καμία από τις κοντινές της εξιλέωσης . | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 9:33 pm | |
| πολύ ωραίο το επεισόδιο - Σπόιλερ:
Και να κύριοι darlton τι είναι character development. Είδατε?δεν ήταν τόσο δύσκολο. ε? * Οντως το καλύτερο FS μέχρι τώρα, ο Εμερσον και πάλι. Στην αρχή που μιλούσε για το Ναπολέοντα ήταν σαν να μιλούσε για τον εαυτό του στο νησί Τουλάχιστον μάθαμε ότι στο sideway το νησί υπήρχε κάποτε, και για κάποιο λόγο αναγκάστηκαν με τον πατέρα του να φύγουν νωρίτερα. Η Ρουσω άραγε να ήταν επιστήμονας και εκεί, ή την Αλεξ τη μεγάλωνε άλλη? *Στο νησί έχουμε redemption και για τον Μπεν λοιπόν! πολύ ωραία η σκηνή με την Ιλάνα, το ψιλοπερίμενα για να πώ την αλήθεια, κι εγώ θα τον κρατούσα μαζί μου , μπράβο Ιλάνα *ο Jacob μέχρι τελευταία στιγμή ευχόταν να έχει κάνει λάθος για τον Μπεν, παρόλο που τον είχε διαγράψει και που ουσιαστικά, δε θα γινόταν έτσι κι αλλιώς αντικαταστάτης του. Πέθαινε και παρόλα αυτά σκεφτόταν τη λύτρωση του Μπεν. Μια μικρή ελπίδα ότι ο Jacob νοιάζεται πραγματικά για τους ανθρώπους. * πολύ ωραία η σκηνή της επιστροφής των 3 και η μουσική. Losties are back at the beach! * Jack και Richard, αχ Πήγαν να σκοτωθούν τα χρυσά μου Αν και ταλαιπωρημένος και χτυπημένος και βρώμικος, πολύ hot το παλικάρι ο Ριτς ωστόσο, πολύ βλάκας που έδιχνε τόση αφοσίωση ενώ ήξερε τόσα λίγα για τον Jacob, και επίσης ειρωνία το γεγονός ότι περίμενε απαντήσεις από τον Τζακ. Ο τζακ πατάει γερά στα πόδια του πλέον, και βοήθησε τον Ριτσαρντ να ξεπεράσει την "έλλειψη πίστης" και να κάνει το ίδιο. *wtf ends are back λέμε Οκ, θα ομολογήσω ότι μέχρι εκείνη τη στιγμή περίμενα περισσότερη δράση από το επεισόδιο. Μετά όμως βλέπω το υποβρύχιο και λέω wtf? σε πιο sideway συμβαίνει αυτό? Βλέπω και τον Κάρολο και λέω ok, Αρχισαν τα όργανα λέμε! Θα συμφωνήσω με την ξιφ ότι συμφώνησε από την αρχή με το Βρασίδα. Ομως, έχουμε και το μουσαφίρη που περιμένει ο Jacob. Αν και πιστεύω ότι δεν περιμένει το widmore, αλλά κανέναν Ντες. Αν όμως είναι ο Charles με το Βρασίδα, τι τον ήθελε και τον Μπεν μαζί? Για να δούμε..
| |
|
| |
108asteri Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 2092 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 9:51 pm | |
| Ενα τελείως διαφορετικό επεισόδιο από τα προηγούμενα. Ενα επεισόδιο χαρακτήρων μέσα από το οποίο δε φάνηκε απλά πόσο γαμάτος ηθοποιός είναι ο Έμερσον αλλα πόσο γαμάτος ειναι ο χαρακτηρας του Μπεν! - Σπόιλερ:
Συγκινήθηκα απερίγραπτα με το διάλογο Ιλάνας-Μπεν. Ηταν απο τις λίγες φορες που η ηλικρίνεια του Μπεν ηταν σα γροθιά στο στομάχι. -Where will you go? -To Locke. -Why? -Because he's the only one who'll have me. -I'll have you.
Υπέροχο το τελευταίο κομμάτι. Και χάρηκα πραγματικά που ο Μπεν δεν πήγε με τον MIB. Θα εχει σκάσει απ' το κακό του σιγουρα. Επισης το fs που ειδαμε αυτη τη φορά το θεωρω το πιο ενδιαφέρον. Σαφως και δεν έγινε κατι σοκαριστικό αλλα με εναν Εμερσον να ομορφαίνει καθε σκηνη δεν ηθελα πραγματικά τιποτε αλλο. Ειδαμε πόσο διαφορετική ειναι η ζωή του και ο χαρακτήρας του εκτός νησιου και πώς μεγαλύτερη σημασία εχουν οι ανθρώπινες σχέσεις κι οχι η εξουσία και η δύναμη, δυο πραγματα στα οποια αναφερεται στο διαλογο με την Ιλανα. Πηραμε βεβαια και μια δόση από απαντήσεις. Όποιος αγγίζεται από τον Τζέικομπ δεν μπορεί να αυτοκτονήσει. Ετσι εξηγειται γιατί ο Μπεν δεν ειχε αφησει το Λοκ να κρεμαστεί... Ο Τζακ ηταν απιστευτος για άλλη μια φορα. Αρχιζω να τον παραδέχομαι γι αυτα που κάνει μεχρι στιγμης. Εχει ξυπνησει για τα καλά και ζητάει απαντήσεις. Θελει πολύ θάρρος αυτο που έκανε μεσα στο Μπλακ Ροκ. Η τελευταια σκηνη θα ηταν απο τις wtf αλλά εχουμε δει τόσα πλέον που απλά μου φάνηκε ενα αξιοπρεπες cliffhanger. Τον περίμενα όπου να ναι να εμφανιστεί τον Γουιντμορ. Για να δουμε τι θα γίνει στη συνέχεια... Τελος να πω οτι το επεισόδιο αυτο ειχε και πολυ αστείες ατάκες. Χέρλι (προς Ριτσαρντ): Are you cyborg? Ρ: I'm not a cyborg. X: Vampire? Χερλι: Και ο Δρ. Αrzt το είπε και 2 μερες μετά τον σκούπιζα απ' την μπλούζα μου.
Ψηφίζω πολύ καλό γιατί δεν είχε το "νευρο" που είδαμε στο προηγουμενο. ΥΓ: Θελω να δω και Σογιερ ρε γμτ. Πότε θα ρθει το δικό του centric επεισόδιο; | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 11:00 pm | |
| Τι ήταν αυτό το ανθρωπάκι που είδα και τι έκανε στον Ben; Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται... Από τον καλύτερο κακό σε σειρά τον έκαναν ένα μυξιάρικο καθηγητάκο... Έ ρε ξεφτύλα... 2-3 πράγματα για το επεισόδιο. - Σπόιλερ:
* Άλλο ένα μέτριο επεισόδιο προστείθεται στην σεζόν. Περίμενα πολύ περισσότερα από ένα Ben centric επεισόδιο...Χαλαρά το χειρότερο Ben Centric επεισόδιο... Κάθε πέρσι και καλύτερα για τον Ben... * Αδιάφορα και πάλι τα sideways με εξαίρεση την Alex * Ο Miles είναι ένας μικρός θεούλης... Και να σκεφτείτε πως μέχρι και πέρσι δεν τον χώνευα καθόλου! * Ο Jack άρχισε να μπαίνει στο παιχνίδι. Κάλιο αργά παρά ποτέ. * O Richard για άλλη μια φορά εκτός τόπου και χρόνου. "Ουάαααα, ουάααα πέθανε ο Jacob... Ουάαααα, θέλω να πεθάνω και εγώ..." * Τουλάχιστον μάθαμε πως δεν είναι ούτε Syborg ούτε Vampire. Και επιβεβαιώθηκε η σχέση του με το Black Rock. * Καλύτερη σκηνή η τελευταία. Περίμενα πως και πώς αυτή την άφιξη στο νησί... Άντε τώρα να δούμε τι θέλει και αυτός από τις ζωές μας... * Poor Linus... He choose the wrong side... Και ξέρετε τι σημαίνει αυτό... Ηρωική έξοδος από τη σειρά... * Πάντως για να λέμε και του στραβού το δίκαιο, αυτή τη στιγμή ίσως να αποτελεί το πιο δυνατό όπλο στο στρατόπεδο της "Ιερής Αγελάδας". Δεδομένου του ότι ο Locke του έχει μια αδυναμία θα μπορούσε άνετα να γίνει ο άνθρωπος του J μέσα στην ομάδα του Locke... * Anyway... Ούτε ζέστη ούτε κρύο το επεισόδιο, πάμε για το επόμενο...
PS: αυτά τα έγραψα πριν 2 ώρες περίπου όταν τα μόνα σχόλια που υπήρχαν στο thread ήταν αυτά της xif και της Elle. Πραγματικά με εκπλήσσουν αυτά που διαβάζω τώρα... Edit: Μεταξύ μας, μην μου λέτε ότι ο Ben ήξερε πως ο Locke δεν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει, γιατί πραγματικά δεν ξέρει την τύφλα του... Εδώ ο Richard φαίνεται σαν μαλάκας... | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 11:20 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ερώτημα πρώτο. Γιατί και πότε έφυγαν οι Linus? Η απάντηση, ακολούθησαν και αυτοί τους υπόλοιπους μετά την προτροπή του Μάιλς δεν με καλύπτει. Ο διάλογος πατέρα και γιού άλλο δείχνει. Διαφορετικά δεν θα ένοιωθε τύψεις μετανοίας ο Ρότζερ Linus. Ερώτημα δεύτερο. Ποιός είναι επιτέλους ο σκοπός του Τζέικομπ? Να βρει τον αντικαταστάτη του. Μου ακούγεται σαν η μεγαλύτερη παπαριά. Πιστεύω ότι και η Ιλάνα έπεσε θύμα παραπληροφόρησης. Βάσει των όσων είπε ο μαυροφορένος΄άγνωστος πέρσυ, τόσους και τόσους έφερε ο Ιάκωβος στο Νησί. Γιατί δηλαδή να μην τον είχε ήδη βρει?
Ο Benjamin Linus είναι από τους ανθρώπους που δεν πρέπει να ΄΄τους πατήσεις τον κάλο΄΄. Σαφώς και ύπήρχε περίπτωση να τον έπιαναν τα ζουμιά. Σκέφτηκε το πως φέρθηκε στον Λοκ. Στον άνθρωπο, που τελικά είχαν τον ίδιο σκοπό, τα ίδια πιστεύω. Χρόνια τώρα ΄΄φωνάζω΄΄ ότι ο Benjamin Linus ΔΕΝ είναι ο κακός της υπόθεσης. Ο καθένας μας θα καθάριζε όποιον τολμούσε να μπει απρόσκλητος στο σπίτι του. Έπεσε και αυτός θύμα. Όπως και ο Ρίτσαρντ. Η διαφορά είναι ότι δεν ξέρω εάν ο ΄΄αγέραστος΄΄ έχει κάλο, διότι ο Benjamin Linus έχει και είναι και ευαίσθητος. Τώρα είναι πιο επικίνδυνος από ποτέ. Ήδη πονάει και ψάχνει φάρμακο.
Το επεισόδιο όντως ήταν περίεργο. Άφησε διαφόρων ειδών συναισθήματα. Πιστεύω πως το Lost δεν είναι πόλεμος Καμπόιδων με Ινδιάνους, ασχέτως εάν σχηματίστηκαν οι 2 ομάδες. Λείπουν σημαντικότατοι παίκτες. Τον ένα τον είδαμε στο φινάλε.
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 11:21 pm | |
| Και όμως cypher80b αυτό θα εξηγούσε πολλά και θα έκανε ακόμα πιο τραγικό τον χαρακτήρα του Ben . Ακόμα και στο flashsideway που μπορεί να βλέπουμε μεν 1 διαφορετικό Ben αλλά και πάλι βλέπουμε τον συγκεκριμένο χαρακτήρα να " θυσιάζεται " για κάτι που πιστεύει ότι πρέπει να θυσιαστεί . | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 11:28 pm | |
| - cypher80b έγραψε:
- Μεταξύ μας, μην μου λέτε ότι ο Ben ήξερε πως ο Locke δεν θα μπορούσε να αυτοκτονήσει, γιατί πραγματικά δεν ξέρει την τύφλα του...
Προσωπικά δεν πιστεύω ότι το ήξερε. Τι καλά που θα 'ταν αν ίσχυε... Πάντως μου έδωσε μια κάποια ελπίδα η σπίθα στα μάτια του Ben όταν του είπε ο Lapidus ότι αυτός ήταν αρχικά ο πιλότος της 815... Δεν με νοιάζει να ξαναγίνει αρχηγός, αλλά ας ξεκολλήσει λίγο... θα το εκτιμούσα ιδιαίτερα Στην αρχή του επεισοδίου που πρότεινε να πάνε στην παραλία, φάνηκε να ξεκολλάει κάπως... Άσχετο. Αυτός ο Richard... με το που είπε "Jacob touched me" με πιάσαν τα γέλια... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 11:30 pm | |
| Μα γι' αυτό λέω Gonzo για ηρωική έξοδο από την σειρά... Γιατί αυτή η μετάλλαξη του χαρακτήρα του, είναι ολοφάνερο πως οδηγεί εκεί... Αυτό μόνο έμεινε να δούμε από τον Ben. Την θυσία για αυτό στο οποίο πίστευε μια ζωή. Το νησί...
Προσωπική μου άποψη είναι πως δεν είναι αυτή η κατάληξη που αρμόζει στον Ben. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 11:39 pm | |
| Δεν ξέρω γιατί αλλά όλα όσα είδα σήμερα σαν να με σπρώχνουν στο ότι η δικαίωση για τον Ben-η δεν θα αργήσει και ότι στο τέλος θα βγει νικητής της κατάστασης και ζωντανός . Η περίπτωση βαφοματάκια με παραξένεψε και με κάνει να πιστεύω ότι μπορεί να είναι και η αιτία της διαμάχης Ιάκωβου & Μαυροφορεμένου χμμμ . | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Τετ Μαρ 10, 2010 11:41 pm | |
| κι εγώ στην αρχή δεν το πίστεψα ότι μπορεί να το ήξερε..ή μάλλον ότι οι σεναριογράφοι θα το έδεναν τόσο ανέλπιστα καλά αυτό το σημείο..Ελα όμως που μου ήρθε στο μυαλό ο Τομ όταν είπε στον Micheal ότι το νησί δεν θα τον αφήσει να αυτοκτονήσει.. (όπως δεν άφησε και τον Τζακ άλλωστε). Θυμάμαι επίσης ότι κάτι παραπάνω ξέρει για κανόνες αυτός και ο Widmore.. Πάντως αν ο MIB έχει φέρει τον Charles πίσω, δεν ξέρω τι σκεφτόταν όταν καλούσε και τον Μπεν στην παρέα του. Επίσης, Cypher, αυτό ήταν αναμενόμενο στην εξέλιξη του Μπεν. Ο άνθρωπος αφιέρωσε όλη του τη ζωή στο νησί για το τίποτα, σκότωσε τόσο κόσμο για την προστασία του νησιού, και το ευχαριστώ ήταν να δει την κόρη του να πεθαίνει και έχει τύψεις και γι αυτό. Και τελικά ανακάλυψε ότι ήταν πιόνι 2 ανθρώπων που ούτε καν τους ήξερε πριν. Το πλέον λογικό είναι να καταλάβει ότι δεν έχει νόημα η διεκδίκηση της εξουσίας και να νιώθει τύψεις για τις επιλογές του. Είναι ο πιο ολοκληρωμένος χαρακτήρας της σειράς αυτή τη στιγμή. Σε αντίθετη περίπτωση, ο Μπεν δε θα ήταν ο Μπεν, αλλά ο MArtin Keamy. Βέβαια, πιστεύω ότι όταν δει τον Charles θα έρθει στα ίσια του //elle, κι εγώ γέλασα με αυτό και περίμενα να σχολιαστεί //ξέχασα να αναφέρω ότι επίσης εκπληκτικό είναι ότι η Ιλάνα είναι κάτι-σαν-κόρη του J , όπως ακριβώς και η Alex για τον Μπεν | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Πεμ Μαρ 11, 2010 9:20 am | |
| - Elle1 έγραψε:
Άσχετο. Αυτός ο Richard... με το που είπε "Jacob touched me" με πιάσαν τα γέλια... Και εμένα Σε όλο το επεισόδιο συμπεριφερόταν λες και τον χώρισε ο φίλος του Και όταν έγινε η επανένωση στην παραλία σκέφτηκα "γούστο θα έχει να αρχίσουν να τρέχουν και ο Richard με τον Ben" Νομίζω ότι κάπου εδώ τελειώνει η προθυμία του Ben να θυσιαστεί για το νησί..Η εξιλέωση είναι γεγονός και φαίνεται πως δέχθηκε την ιδέα πως δεν θα έχει εξουσία... Αν ήθελε μόνο και μόνο εξουσία θα πήγαινε με τον Locke, που απλά τον παραμύθιασε για να σκοτώσει την Ilana... Aλλά με τον Widmore στο νησί πιστεύω πως θα εξακολουθεί να θέλει εκδίκηση για την Alex και ίσως εκδίκηση από τον Locke... Eπίσης ωραίος ο διάλογος Frank - Ben FRANK: You know, I was supposed to be flyin' it. Oceanic 815.
BEN: And why didn't you?
FRANK: I overslept.
BEN: Come on...
FRANK: Can you believe it? Imagine how different my life would be had that alarm gone off.
BEN: How different would it have been? The island still got you in the end. Didn't it? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Πεμ Μαρ 11, 2010 10:37 am | |
| Για τα μάτια του Richard λοιπόν η όλη διαμάχη! | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Πεμ Μαρ 11, 2010 4:19 pm | |
| Καλησπερα! Πρωτα απο ολα θελω να πω Χ10000 στον Μπεν!!! Ηταν φοβερος, και σαν ρολος και σαν ηθοποιος! Εκτος νησιου: νομιζω πως ειναι η πρωτη φορα που αναφερετε το νησι!!! Οταν εβαλε ο Μπεν την φιαλη οξυγονου στον πατερα του, μου θυμησε την σκηνη που τον σκοτωσε, αλλα εδω του εδωσε ζωη! Ηταν πολυ προστατευτικος με τον πατερα του, αρα η σχεση τους δεν ηταν τοσο κακη ή ο Μπεν μπορει να συγχωρει σε εκεινη την πραγματικοτητα! Στο νησι: τον λυπιθηκα τον κακομοιρη, μπορει να εκανε οτι εκανε αλλα δεν εφταιγε μονο αυτος, ο J τον εκανε οτι ηθελε (αν εκεινος του εδεινε τις εντολες) και μετα περιμενε αφου τον αδειασε τελειως να μην τον σκοτωσει. Ημαρτον!!! Η σκηνη που βλεπει την Ιλανα και αρχιζει και τρεχει ειχε πολυ γελιο!!! Και στο τελος που ερχονται και οι υπολοιποι και μενει στην ακρη και τους κοιταει, αχ πολυ με στεναχωρισε!! Και στις 2 πραγματικοτητες ο Λοκ προτεινε στον Μπεν μια ανωτερη θεση, και στις 2 πραγματικοτητες ο Μπεν διαλεξε με το συναισθημα και οχι με το συμφερον! Μπραβο του!!! Αυτα προς το παρον, παω στο περιπτερο να παρω Δρακουλινια!!!! | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Παρ Μαρ 12, 2010 11:10 pm | |
| Απορία. Ο ΜΙΒ γιατί πάει στο μικρό νησί? Θέλει να κάνει κάτι στο σταθμό? Ή θα φύγει με το αεροπλάνο? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Σαβ Μαρ 13, 2010 9:38 am | |
| Να φύγει με το αεροπλάνο Τόσος κόσμος πηγαινοέρχεται με αυτό... Το μόνο που θέλει είναι τον Lapidus... Εκτός αν ο Sayid οδηγεί και αεροπλάνα Και παρεπιμπτώντως τώρα που είδα τον Charles να φτάνει με υποβρύχιο, κατάλαβα πόσο μαλακία ήταν η ιστορία με την επιστροφή των 6... Ο άλλος πήρε το υποβρύχιο της γραμμής και οι δικοί μας οι χαμένοι έψαχναν για "παράθυρα"... Edit: Θα μου πείτε πως έψαχναν το παράθυρο που θα τους έπερνε στο παρελθόν για να προκαλέσουν το incident και να δημιουργήσουν τα sideways... what ever... | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Σαβ Μαρ 13, 2010 12:05 pm | |
| από την αρχή ήθελε μάλλον να κάνει κάτι εκεί. Πριν μπει στο shadow of the statue, έλεγε στον Ριτσαρντ "μετα θα πάμε να κανονίσουμε αυτούς με την πτήση της Ατζίρα". Δεν νομίζω να ήθελε να πάει εκεί απλά για να τους σκοτώσει (γιατί δε σκότωσε την Ιλάνα?).
εμένα κάτι άλλο μου φαίνεται βλακεία: Επειδή ο Ριτσαρντ δεν πέθανε πείστηκε ότι είναι ακόμα σημαντικός? Μα αν πέθαινε θα πέθαινε και ο Τζακ και μάλιστα για τον Τζακ θεωρείται αυτοκτονία, οπότε δεν μπορούσε να γίνει. Αν ο τζακ άναβε το φυτίλι και έφευγε μετά, τότε θα ήταν ενδιαφέρον να βλέπαμε αν θα μπορούσε ο Ριτσαρντ να πεθάνει. Τόσο χαζός βρε Ριτσαρντ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Σαβ Μαρ 13, 2010 12:47 pm | |
| Κάτι που μου έκανε εντύπωση και νομίζω δεν το ανέφερε κάποιος είναι όταν ο Richard βγαίνει σαν φάντης μπαστούνι μπροστά από τον Jack και τον Hurley...
Ακολουθεί ο εξής διάλογος:
- Where did you come from? - You wouldn't believe me if i told you. - Try me - Not yet. But if you still want to go to the temple is this way.
Στην αρχή μου φάνηκε εντελώς περίεργο... Λες και ξεφύτρωσε ξαφνικά από κάποιο άλλο χρόνο ή πραγματικότητα. Αλλά τελικά μάλλον έχει να κάνει με το Black Rock... | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Σαβ Μαρ 13, 2010 4:02 pm | |
| Cypher, κι εμένα μου φάνηκε περίεργο αυτό το "You wouldn't believe me if I told you." σε συνδυασμό με το οτι τον περιμέναμε στο Ναό και άργησε κάπως να πάει... Αλλά μάλλον έχει όντως να κάνει με το Black Rock. Όσο για το πώς πείστηκε ο Richard... Πρώτον, εμένα μου φάνηκε πως ξέρει πολύ καλά το αν μπορεί να πεθάνει και πώς (Σκότωσέ με γιατί δεν μπορώ να το κάνω μόνος μου). Όπως το βλέπω εγώ, δεν πείστηκε επειδή δεν πέθανε. Πείστηκε επειδή πήρε πίσω την ελπίδα πως θα μάθει το γιατί είναι σημαντικός, το γιατί είναι όπως είναι. Πείστηκε επειδή βρήκε και κάποιον άλλο που βρίσκεται στην ίδια θέση. Και έχω και μια άλλη απορία... Η όλη διαδικασία με τους candidates πώς δουλεύει? Πώς θα επιλεγεί ο νέος J? Όποιος επιβιώσει? Όποιος δεν κάνει "φάουλ"? Κρατάει κάποιος σκορ? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x07 - Dr.Linus Σαβ Μαρ 13, 2010 6:03 pm | |
| Τώρα που το σκέφτομαι, όταν έφτασαν στο Black Rock είπε πως είναι η πρώτη φορά που πηγαίνει εκεί από τότε που έφτασε στο νησί | |
|
| |
| Lost 6x07 - Dr.Linus | |
|