| Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" | |
|
+10Joanna tasoskratos JamesFord Elle1 Achara pruedens Gonzo m0rpheas xifomaxos cypher80b 14 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε η πρεμιέρα | Τέλεια | | 60% | [ 9 ] | Πολύ καλή | | 33% | [ 5 ] | Καλή | | 7% | [ 1 ] | Μέτρια | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 15 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Σαβ Ιαν 17, 2009 1:09 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 1:37 pm | |
| Ήταν πολύ καλά τα επεισόδια παιδιά Σχόλια αργότερα... πρέπει να ηρεμήσω λίγο... | |
|
| |
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 1:55 pm | |
| Φοβερά και τα δύο επεισόδια... oι τελευταίες σκηνές και των δυο super. Οι πρώτες παρατηρήσεις σε spoiler μια και είμαστε στην πρώτη σελίδα ακόμα για όσους δεν το έχουν δει - Σπόιλερ:
Κορυφαία η σκηνή έναρξης.....Pierre Chang και μαθαίνουμε τον σκοπό του Arrow επιτέλους. Ο Daniel τελικά απο πιο timeline είναι αρχικά; Μας εξήγησε πάρα πολλά!!! Γιατί όμως οι Others δεν ταξιδεύουν και αυτοί;;; Daniel + Charlotte: τόσο χαριτωμένοι... Ο Des είναι special, η εξαίρεση του κανόνα H Sun θέλει να σκοτώσει τον Benji...το σκέφτηκες καλά αυτό κοπελιά; Σίγουρα οι δικηγόροι είναι κόλπο του Widmore. H Αna Lucia ήταν πολύ καλή, ότι και να λες Gonzo Ο Jack και ο Ben τηλεφωνιούνται σαν φιλαράκια... Ο Hurley είχε ωραίες στιγμές...Τελικά cypher είχες δίκιο για την κυρία Reyes O Locke αποθηκεύεται σε χασάπικο.... Η σκηνή με το ιπτάμενο μπουρίτο πολύ γέλιο Ο Βen ήταν τόσο καλός με τον Jack, μα τόσο καλός Kαι το τέλος του 2...η Mrs Hawkins με το τεράστιο μηχάνημα σε μια εκκλησία... Kαι μόνο 70 ώρες για να πάνε πίσω Δεν ξέρω αλλά πιστεύω ότι χρόνια πίσω όταν ο φίλος της ο μοναχός βρήκε λιπόθυμο τον Des δεν ήταν τυχαίο....
Και οι γελοίες παρατηρήσεις - Σπόιλερ:
Ο Chang το παίζει μάγκας στους υπόλοιπους αλλά στο σπίτι μάλλον πέφτει παντόφλα
Ο Miles μιλάει και με νεκρά γουρούνια;
Sayid: μετατρέπει και ένα πλυντήριο πιάτων σε φονικό όπλο
Η Rose τον έπρηξε τον Bernard
Eίναι ποτέ δυνατόν να χωρέσει ο Sawyer στο πουκάμισο του Daniel;;;
Η κυρία Reyes έχει κορυφαίες ατάκες "Τι κάνει ένας νεκρός Πακιστανός στον καναπέ μου"
Θέλω και εγώ ένα μπλουζάκι σαν του Hurley...
Tο βλέμμα του Ben όταν είδε το ιπτάμενο μπουρίτο...
Αυτά γι αρχή, τα υπόλοιπα όταν ηρεμήσουμε.... Και για τέλος όταν δει κανείς αυτό, πως να αποτύχει; - Σπόιλερ:
| |
|
| |
m0rpheas Jack's Fan Club Vice President
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 2:04 pm | |
| Θερμή παράκληση: Όποιος κατάλαβε τι είδαμε, ας το πει και σε μένα Λοιπόν, λοιπόν, λοιπόν... Δεν ξέρω από πού να αρχίσω - Σπόιλερ:
Αυτή στο κρεοπωλείο από πού την ξέρουμε; Γνωστή μου φάνηκε... "Προϊσταμένη" του Μπεν η κυρία απ' το κοσμηματοπωλείο στο fb του Ντέσμοντ. Μάλιστα... Το "Έχεις 70 ώρες" που είπε στον Μπεν, σημαίνει ότι το Νησί θα μετακινηθεί ξανά σε 70 ώρες; Και αν ναι, πώς καθορίζεται το κάθε πότε μετακινείται το Νησί; Τα τυπάκια που είδαμε να επιτίθενται στους Losties προς το τέλος του επεισοδίου, τίνος είναι; Για Dharma δεν μου έκαναν... Όλα τα λεφτά ο Χέρλι και στα 2 επεισόδια. Στον κόσμο του τελείως ο τύπος Αγαπημένη σκηνή: Ο Χέρλι λέει στην μάνα του με μια ανάσα τι έγινε στις 108 μέρες στο Νησί "Η Λίμπι σου στέλνει χαιρετίσματα" Έχω την υποψία ότι ο Μπεν δεν είναι ο μόνος που θέλει να μαζέψει τους 6. Έτσι κ. Γουίντμορ; Για να μετρηθούμε: Μπεν: Τζακ - Σαγίντ(?) Γουίντμορ (αν τελικά επιβεβαιωθεί η υποψία μου) : Σαν - Κέιτ - Άαρον - Χέρλι (τον βγάζει άνετα απ' την στενή) Υπάρχει κόντρα Μπεν - Σαγίντ; Αξίζει τον κόπο ή είναι για να περνάνε τα λεπτά; Επίσης, το story γύρω από το μάζεμα τον 6 αν πάει όπως αναμένεται, θα είναι μεγάλη πατάτα. Ελπίζω να έχει κάποια μεγάλη ανατροπή ή κάποια τεράστια αποκάλυψη. Όλα τα λεφτά το ξεκίνημα, με δρ Τσενγκ και τις υποψίες μας για Φάραντεϊ του παρελθόντος να επιβεβαιώνονται. Μόλις είδα τον Ρίτσαρντ να δίνει την πυξίδα στον Λοκ και να του λέει "την επόμενη φορά που θα με δεις..." κτλ κτλ κτλ αμέσως στο μυαλό μου ήρθε μια πυξίδα που είχε ο Λοκ στην 1η season. Μία που έδειχνε σε "λάθος" θέση τον βορρά. Πιθανότατα λάθος είναι η θεωρεία μου, αλλά ποτέ δεν ξέρεις.... Πάντως για πρεμιέρα τα βρήκα λίγο "κρύα" τα επεισόδια. Ούτε 2χ01, ούτε 4χ01, ούτε καν 3χ01. "Καλό" προς "Πολύ καλό" η βαθμολογία μου.
Εντιτ: Παίζει να πέρασε 1 ώρα από τότε που άρχισα να γράφω Εντιτ2: Παίζει να έχω ακούσει ό,τι να ναι σε κάποια σημεία, οπότε sorry αν σας βγουν τα μάτια με καμιά κοτσάνα μου | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 2:49 pm | |
| Koρυφαίο το - Σπόιλερ:
Locke:Τι είναι αυτό; Richard:Μια πυξίδα Locke:Τι κάνει; Richard:Δείχνει τον βορρά
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xifomaxos στις Πεμ Ιαν 22, 2009 2:58 pm, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 2:50 pm | |
| - xifomaxos έγραψε:
- Koρυφαίο το
- Σπόιλερ:
Locke:Τι είναι αυτό; Richard:Μια πυξίδα Locke:Τι κάνει; Richard:Δείχνει τον βορρά
- Σπόιλερ:
Βασικά, στο Νησί οι πυξίδες δεν δείχνουν τον βορρά
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 3:00 pm | |
| Γενικά όμως το κάνουν και εδώ η ερώτηση ήταν γενική Πιστεύω δηλαδή γιατί ποτέ δεν ξέρεις.... | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 3:02 pm | |
| Αυτό έλειπε xif - Σπόιλερ:
να πεις κακό λόγο για την Αννούλα
. Έχω αρχίσει να κατεβάζω το 1ο επεισόδιο . Και έχω βρει εκτός από screenshots των 2 επεισοδίων και τα ακόλουθα : - Σπόιλερ:
- Κώδικας:
-
http://rapidshare.com/files/185129156/Lost.S05E00.SneakPeaks.rar http://rapidshare.com/files/185126605/Lost.S05E00.Everything.You.Need.To.Know.rar http://rapidshare.com/files/185128165/Lost.S05E00.New.Footage.Extended.Version.rar http://rapidshare.com/files/187585462/LOST_S05_E02_The_Lie_HDTV.XV__304_D_english.rar http://rapidshare.com/files/187481112/sample-lost.s05e02.the.lie.hdtv.xvid-2hd.avi
Τα screenshots να τα βάλω ;;; Anyway ορίστε τα μέχρι στιγμής που έχω βρει : - Κώδικας:
-
http://rapidshare.com/files/187634660/2l9s7t.rar.html
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gonzo στις Πεμ Ιαν 22, 2009 3:09 pm, 3 φορές συνολικά (Λόγος της επεξεργασίας : spoiler tags) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 3:04 pm | |
| Gonzo βάλτα σε spoiler tag μέχρι να αλλάξουμε σελίδα..... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 3:11 pm | |
| Κάτι έκανα . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 3:43 pm | |
| Το λοιπόν... Έχουμε και λέμε... Το νησί άρχισε να μετακινείτε μπρος πίσω... Αρκετά ενδιαφέρον αφού λύνει τα χέρια των σεναριογράφων... Ότιδήποτε συνέβηκε στο νησί μπορεί να εξηγηθεί ανα πάσα στιγμή. Και από την στιγμή που γίνεται αυτό, όπως σωστά είπε και ο morpheas η ιστορία με τους O6 και την επιστροφή τους είναι δευτερεύουσα... Όσο πιο σύντομα επιστρέψουν τόσο το καλύτερο... Η έναρξη με την Dharma ήταν αρκετά καλή και θύμιζε πολύ την πρεμιέρα της δεύτερης σεζόν. Ένα πρόσωπο μύθος στην ιστορία του Lost μας αποκαλύπτεται επιτέλους... Και κάνει αυτό που ξέρει να κάνει καλύτερα Οrientation Film. Φυσικά το καλύτερο είναι αυτό που ακολουθεί με τον F-D-W. Απ' ότι φαίνεται μάλλον τυχαία έπεσαν πάνω στον τροχό, αλλά ο Marvin ξέρει πως είναι πολύ σημαντικό εύρημα και πως είναι το κλειδί για ταξίδια στον χρόνο. Φυσικά η WTF στιγμή της αρκικής σκηνής είναι η εμφάνιση του Faraday... Κατά την γνώμη μου μάλλον ο Daniel διήσδισε (πως το καλό γράφετε αυτό) στην Dharma για να βάλει χέρι στον τροχό, πιθανό σε κάποια από τις μεταβάσεις του νησιού στον χρόνο... Ένα άλλο θετικό είναι που μπήκαν κανόνες από την αρχή για αυτά τα ταξίδια διαφορετικά θα χανόμασταν... Τουλάχιστον Faraday και Candle εξήγησαν κάποια πράγματα... Καλά οι υπόλοιποι τα έπεξαν τελείως... Ειδικά ο Berny και Neil (Ήθελες φωτιά Νιλάκο? Πάρε να έχεις ) Η επανεμφάνιση του Richard αρκετά καλή και ελπίζω να τον βλέπουμε πιο συχνά... Επίσης ενδιαφέρον που ξέρει τι γίνεται... Και μάλιστα ξέρει πως στην επόμενη μετακίνηση θα συναντηθεί με τον Locke και δεν θα πιστεύει και αυτά που θα του λέει... Ακούσατε κύριοι που τα έχετε με τον Locke; O Locke θυσιάστηκε για το νησί... Κορυφαία στιγμή η τελευταία σκηνή με τον Des και τον Faraday. Ο Daniel παρόλο που ξέρει τους κανόνες, προσπαθεί να τους αλλάξει... Και μάλιστα φαίνεται να το καταφέρνει... Θα δείξει η συνέχεια. Οι τύποι με τα τόξα και τα όπλα, μάλλον για Others μου κάνουν... Widmore - Sun κάναν καλό κόμμα... Ή που αυτή όντως θέλει να πάρει εκδίκιση, ή που ο Ben έκανε και πάλι το θαύμα του. Ο Hurley σκέτη απόλαυση και στα 2... Xif σου το είπα πως κάπως έτσι θα αντιδρούσε η μαμά... Με τον Sayid δεν ξέρω τι γίνεται... Όταν είδα τα sneak peaks έλεγα ότι έτσι το λέει το "δούλευα για τον Ben". Αλλά τώρα νομίζω πως ο Sayid μάλλον όντως παράτησε τον Ben... To μέλλον θα δείξει. Επίσης ο Ben έχει άλλο αέρα εκτός νησιού. Δεν τον περίμενα τόσο σίγουρο. Και απ' ότι φαίνεται έχει και αρκετές διασυνδέσεις. Τέλος η τελευταία σκηνή, όλα τα λεφτά... Επιτέλους είδαμε τον Ben να λογοδοτεί σε κάποιον... Και μάλιστα αυτός ο κάποιος είναι η Hawking. Φοβερό το κρυμμένο εργαστήριο στην εκκλησία. Μάλλον με αυτό το πράγμα θα υπολογίζει κάποια "χρονικά πλαίσια" για την επιστροφή στο νησί... Ίσως και θέση αν όντως αυτό μετακινήθηκε και χωρικά... Αυτά τα λίγα... Πάω για φαγητό και μετά ίσως θυμιθώ και άλλα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 3:51 pm | |
| * Διείσδυσε . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 3:54 pm | |
| - cypher80b έγραψε:
Οι τύποι με τα τόξα και τα όπλα, μάλλον για Others μου κάνουν... Έχω την εντύπωση ότι οι στολές που φοράνε είναι πιο σκούρες απ' της Dharma. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 4:01 pm | |
| Aπό ότι φαίνεται οι Others δεν μετακινούνται στο χρόνο ξεχωριστά από το νησί αλλά μένουν στο χρόνο που είναι.... Με κάνει να σκέφτομαι μήπως οι Losties ήταν από την αρχή σε λάθος χρόνο Και πιστεύω ότι για το μικρό διάστημα που το νησί βρίσκεται σε χρόνο μετά τη πτώση της 815, είναι στο μέλλον γιατί ο Richard είπε "δεν πήγα πουθενά, εσύ έφυγες", "το ελικόπτερο τα κατάφερε, είναι ήδη καλά στο σπίτι τους", "θα μου το πεις (ότι σε πυροβόλησαν), "πρέπει να πεθάνεις" Υ.Γ. Ποιος λογικός άνθρωπος ψάχνει πρώτα για πουκάμισο και όχι για παππούτσια;;;; | |
|
| |
pruedens I am Lost!
Αριθμός μηνυμάτων : 2 Registration date : 14/08/2008
| |
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 4:40 pm | |
| Μόλις έβαλα το 5χ01 ξανά, και βλέποντας τον Τσενγκ με το παιδάκι, μου ήρθε φλασιά.
Το παιδάκι λέτε να είναι ο Μάιλς; Ηλικιακά νομίζω ταιριάζει (30 χρόνια πριν δεν είναι ο Τσενγκ; ). | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 4:55 pm | |
| - Gonzo έγραψε:
- * Διείσδυσε .
Και έλεγα πως κάπου πρέπει να έχει ένα ει... - m0rpheas έγραψε:
- Έχω την εντύπωση ότι οι στολές που φοράνε είναι πιο σκούρες απ' της Dharma.
Ναί... δεν είναι Dharma... εκτός αν είναι στρατιώτες Dharma... πιθανότερο το βρίσκω να είναι Others/Hostiles... - m0rpheas έγραψε:
- Το παιδάκι λέτε να είναι ο Μάιλς; Ηλικιακά νομίζω ταιριάζει (30 χρόνια πριν δεν είναι ο Τσενγκ; ).
Θα μπορούσε... Edit: Τα γυαλιά του Richard δεν βλέπω να τα σχολιάσατε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 6:38 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 7:23 pm | |
| Μόλις τελείωσα το 1ο και :no: . Πολύ μέτριο επεισόδιο που στο μεγαλύτερο μέρος του με έπιασε χασμουρητό . 1 από τα λιγοστά καλά ήταν ότι είδαμε παλιό καλό Caleb σήμερα . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 7:43 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 8:14 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 8:20 pm | |
| Εμένα μ'άρεσε πολύ ο Daniel, και απαράδεκτος ο Sawyer που τον χτύπησε Περίμενα να ανταποδώσει η Charlotte αλλά μάταια | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 8:24 pm | |
| Απαράδεκτος γιατί δεν τον χτύπησε πολύ περισσότερο ( εδώ μέχρι και ο λακαμάς ο ντοτόρε έδειρε τον αρχηγό ) . Φοβήθηκε την Ιουλία που πήγε να χωθεί και αυτή . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 8:27 pm | |
| Oι μπύρες του Frank είναι Jekyl's Island... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" Πεμ Ιαν 22, 2009 8:31 pm | |
| Οι υποψίες ότι έπεσαν θύμα του ζαβού κρίνονται ως αληθείς . | |
|
| |
| Lost 5x01 - "Because You Left" & Lost 5x02 - "The Lie" | |
|