| Lost 5 x10 - He's Our You | |
|
+9ΜΑΙΡΗ ramboutla Elle1 Achara Gonzo cypher80b tasoskratos m0rpheas xifomaxos 13 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο | Άριστο | | 42% | [ 5 ] | Πολύ καλό | | 33% | [ 4 ] | Καλό | | 17% | [ 2 ] | Μέτριο | | 8% | [ 1 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 12 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Lost 5 x10 - He's Our You Τετ Μαρ 25, 2009 9:34 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 7:45 am | |
| Ok...ώρα για σχόλια - Σπόιλερ:
Κλασσικό Lost επεισόδιο χαρακτήρων με flashbacks, απαντήσεις και wow τέλος! Όσο ο Sayid σκότωνε για τον Ben ήταν μες την τρελή χαρά και τα πήγαιναν τέλεια οι δυο τους και μετά θύμωσε γιατί δεν υπήρχαν άλλοι για σκότωμα; Παρένθεση: O Ben στη Ρωσία....SEX GOD!!! Kλείνει η παρένθεση Τα βασανιστήρα στην Dharma είναι μέσα στο πνεύμα της δεκαετίας του 70... Με αποτέλεσμα η αλήθεια του Sayid να φαίνεται σαν παρενέργεια του LSD. Μικρός Ben, απλά και για το ψάρεμα στην αρχή και για την εφευρετικότητα με το φλεγόμενο φορτηγάκι. Sayid: A twelve year old Benjamin Linus brought me a chicken salad Sawyer: Sweet kid Ο Roger Linus από την άλλη....... Τα λόγια είναι περιττά και κατανοώ απόλυτα τον Benjamin που τον άφησε να σαπίζει στο φορτηγάκι.... Είδαμε τελικά πως βρέθηκε ο Sayid στην πτήση 316...Δεν ξέρω για ποιον δουλεύει η Ilana αλλά σίγουρα δεν είναι για την οικογένεια του Avelino. Και σίγουρα κλωτσάει πολύ καλά Το τέλος ήταν απλά Είναι απλά ένα μικρό παιδάκι που θέλει να ξεφύγει από τον βάναυσο λαλακα πατέρα του... Πόσο ψυχρός και αναίσθητος πρέπει να είσαι για σκοτώσεις ένα παιδάκι που σε βοηθάει παρά το ξύλο που έφαγε; Με τα Jate, Jacket, Suliet, Skate δεν πρόκειται να ασχοληθώ... Ben: John Locke is dead. I think he was murdered
Αυτά για αρχή...Περιμένω τα δικά σας | |
|
| |
m0rpheas Jack's Fan Club Vice President
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 7:53 am | |
| | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 12:09 pm | |
| Έχω ένα γιο στην ηλικία του μικρού Τρισμέγιστου. - Σπόιλερ:
Μπορείτε κάλλιστα να φανταστείτε τα συναισθήματα μου, για τον έως τώρα συμπαθητικό Σαίντ. Ένα παιδάκι ρε λαλάκα, που μόλις το ξυλοφόρτωσε ο καραγκιόζηε πατέρας του, του έσπασε τα γυαλιά, έρχεται να σώσει και το πυροβολείς εν ψυχρώ, ασχέτως εάν όπως γνωρίζεις αύριο θα... Μιλάω για τον συγκεκριμένο τόπο και χρόνο. Πλέον ο Ιρακινός έχει υπογράψει την θανατική του καταδίκη
Από εκεί και πέρα δεν βλέπω κάτι άλλο να χρήζει σχολιασμού. Συμφωνώ με την Ξιφ, ότι η τύπισσα μόνο αλήθεια δεν λέει για ποιόν δουλεύει. Δεν θα μου φαινόταν περίεργο να πέρασε δίπλα της, στο αεροπλάνο, το αφεντικό της. Πάω τώρα δίπλα να δω αυτούς που χάρηκαν με την τελευταία σκηνή. | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 12:48 pm | |
| Μέτριο προς καλό το επεισόδιο... Το βρήκα αρκετά προβλέψιμο... Μάλλον θα φταίνε τα spoilers... Μερικές σκέψεις που κρατάω είναι: - Σπόιλερ:
Πως για 4 χρόνια ο Richard δεν είχε έρθει ξανά σε επαφή με τον Ben. Μάλλον περίμενε να δημιουργηθούν οι κατάλληλες συνθήκες για να τον πλησιάσει ξανά... Νομίζω τώρα με αυτό που έκανε ο Sayid δημιουργήθηκαν...
Ο μικρός δεν ακολούθησε την συμβουλή του Richard και η ανυπομονυσία του τον έμπλεξε...
Είναι φανερό πως ο Ben δεν πρόκειται να πεθάνει. Κάτι θα γίνει και θα σωθεί. Ότι έγινε έγινε και εξάλλου στο μέλλον ζεί και βασιλεύει.
Τέλος η Ilana μαλλον δουλεύει για Widmore... Η οικογένεια που και καλά την προσέλαβε έχει σχέση με τον Widmore. Αυτό που πιστεύω είναι πως απ' ευθείας ο Widmore την προσέλαβε. Τα άλλα που είπε ήταν παραμυθάκι για τον Sayid...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 3:49 pm | |
| - Σπόιλερ:
Ο συνδιασμός MacCutcheon (αν το γράφω καλά) και Ilana μάλλον σε Widmore δείχνει....Αλλά δεν έχω πειστεί ακόμα....
Μέχρι και ο Sawyer θεωρεί τον Phill βλάκα, μέχρι και ο μικρός Benji τον κοροϊδεύει...Παρεπιπτόντως που είναι η Annie οεο;;
Φαίνεται ότι η Dharma έχει κάποια μορφή ολιγαρχίας και οι αποφάσεις είναι με ψηφοφορία.
Σύμφωνα με την Lostpedia το κτίριο που μπαίνει ο Sayid στη Ρωσία γράφει "Oldham Pharmaceuticals", όπως και το όνομα του hippie βασανιστή....
Αναρωτιέμαι τι θα συμβεί στον Sayid από εδώ και πέρα...
Ο καημένος ο Ben περίμενε τέσσερα χρόνια μήπως και φιλοτιμηθεί ο Richard και κάνει κάτι και μόλις άκουσε ότι ο Sayid ήταν Hostile νόμιζε ότι ήρθε γι αυτόν. Μου θυμίζει τόσο πολύ τον John στην καταπακτή, όταν ο Ben του είπε I came for you John.
Είναι λίγο τρελό να σκέφτεσαι ότι όταν ο Ben του έλεγε στον Άγιο Δομίνικο ότι είσαι δολοφόνος θυμόταν τον πυροβολισμό.
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 4:08 pm | |
| Είδες, είδες Ξιφ. - Σπόιλερ:
Τον κάναμε άνθρωπο τον λιγδιάρη, να πίνει και ακριβά ουίσκυ και αυτός...
Ε ρε κατακαημένε... | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 4:39 pm | |
| Το οπτικό υλικό για το 5χ10 : - Κώδικας:
-
http://rapidshare.com/files/213762128/5x10.rar.html - Σπόιλερ:
Πολύ καλό το επεισόδιο αν και ψιλοβαρέθηκα λίγο στο σκηνικό με την κότα . Στα του επεισοδίου : 1ον Hugo Θεός υποκλίνομαι για 1 ακόμα φορά στο μεγαλείο το dude . " Τη κουνάνε τη ζαχαρίτσα - Μαζί είναι, όπως και εσείς έξω " . 2ον Το έχει 1 προβληματάκι με το καμμένο φαγητό η Ιουλία ή είναι η ιδέα μου εεε xif ;;; 3ον Holden ο μαστουρμένος βασανιστής . Γιατί μου φαίνεται όμως ότι τον έχουμε ξαναδεί αυτόν κάπου άσχετα χμμμ ;;; 4ον Phil ή αλλιώς έχουμε και 1 ζαβό στην Dharma που το δουλεύουμε για να περνάει η ώρα χι χι χι . 5ον Αν και μου χτύπησε κάπως χμμμ ... ... περίεργα το ότι τονίζεται το 1/2 ωμό γεύμα της Ilana, είμαι κατά 99,999 % σίγουρος πως είναι βρωμοδουλειά του Widmore αυτή . Καλά το κατά πόσο ευχαριστήθηκα την αλά Kitana κίνηση μετά δεν περιγράφεται . Έτσι έτσι . 6ον Αν και το δεν περιγράφεται μου άρεσε η όλη προοικονομία που υπήρχε καθ΄ όλη την διάρκεια του επεισοδίου για το τι θα γινόταν στην τελευταία σκηνή . 7ον Παραδόξως μου αρέσει η αναφορά που γίνεται - με τον συγκεκριμένο τρόπο όμως - στο 4-γωνο χι χι χι . 8ον Μέχρι στιγμής αυτά αν θυμηθώ τίποτα άλλο εδώ είμαστε .
| |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 6:19 pm | |
| - Σπόιλερ:
το επεισοδιο ηταν ψιλοπροβλεψιμο λογω σποιλερς αλλα θα το χαρακτηρισω εξαιρετικο απο τεχνικη αποψη. Ειναι το μονο sayid centric ου δε βαρεθηκα.Παρουσιασε μια εκπληκτικη συνοχη , εχτισε με εκπληκτικο τροπο το arc του sayid, ετσι ωστε να καταλαβουμε τον ψυχισμο του και το γιατι εκανε αυτο που εκανε στο τελος. Καταλαβε οτι δολοφονος γεννιεσαι,δε γινεσαι. Μας εδειξε οτι απο μονος του ενας βαναυσος πατερας δεν μπορει να σε κανει δολοφονο, πρεπει να το εχεις μεσα σου. Ο Σαγιντ ειδε στο μικρο και στο μεγαλο Μπεν τον εαυτο του.Ειδε επισης οτι δεν μπορει κανενας να ξεφυγει απο τη μοιρα του και απο αυτο που ειναι. Και φυσικα δεν ειχε απεναντι του ενα 12 χρονο αθωο παιδακι. Ειχε εναν γεννημενο δολοφονο (οπως τον βλεπει αυτος), την πηγη τοσων κακων (Ο Μπεν ειναι στους 3 αγαπημενους μου χαρακτηρες αλλα να αρχισω τωρα να απαριθμω ποσους αθωους εχει φαει με απανωτα who cares?Τους νταρμιτες,τα παιδια τους, τα μωρα και τις εγγυες με την εμμονη του, την προθεση του να σκοτωσει την Πενυ, τους others σε killing missions γιατι η τζουλιετ μου κανει νερα?Μην πω για το Λοκ). Ο Σαγιντ σκοτωνει για να βρει τη λυτρωση. Σκοτωνε τον εναν υπαλληλο Γουιντμορ μετα τον αλλον,περιμενοντας να νιωσει ικανοποιηση και δικαιωση,αλλα τους σκοτωσε ολους και η λυτρωση δεν ηρθε. Δεν ενιωσε οτι εκανε το σωστο. Πιστευω οτι γι αυτο πηγε να σκοτωσει το μικρο Μπεν. Γιατι κατι μεσα του του ελεγε να το κανει. Ηταν το δολοφονικοο του ενστικτο, ή η λογικη που λεει,no ben no purge? Ουδεποτε μου αρεσε ο Σαγιντ,παντα αδιαφορος μου ηταν.Και οι ιστοριες του βαρετες. Αλλα ειναι η πρωτη φορα που μου αρεσε η ιστορια του, η πορεια του χαρακτηρα προς τη λυτρωση που δεν ηρθε ποτε. Επισης ηρθε να ταραξει τα νερα και να θυμισει σε ολους,οτι εκει δεν ειναι για να κανουν διακοπες και να ειναι αγαπες και λουλουδια.Παντα στο λοστ ειχαμε αντιθεση αναμεσα στο ποιοι ηταν οι χαρακτηρες πριν την πτωση και πως εγιναν μετα. Αυτος εμεινε ο ιδιος. Ουτε το παιδι της φαπας που εγινε ηρωας, ουτε ο γεροξουρας που εγινε ηγετης, η εγκληματιας που εγινε μανουλα, ο απατεωνας που εγινε το καλυτερο παιδι. I loved it. Μη ξεχασω να πω οτι η θεικη φιγουρα του επεισοδιου ηταν ο Μπεν με το καπελακι.Ποσο θεος ο Εμερσον ρε γμτ,ηθοποιαρα! Επισης θελω να πεθανει το τετραγωνο [ναι θυσιαζω τον Τζακ αν ειναι να συνεχιστει η παρωδια] και αρχισε να μου λειπει ο Λοκ [νεες αφιξεις στην μπλακλιστ και ο Λοκ εχει πεσει αρκετα]. [η απλα εχω πυρετο?] Αυταααααα this is why i love lost
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 6:32 pm | |
| Σίγουρα έχεις πυρετό Achara . Καλά μόνο εγώ χαίρομαι που στα τελευταία επεισόδια έχουμε απαλλαγει ( God ) από τον άχρηστο τον Βέφο . Για το άλλο που αναφέρεις και πάλι διαφωνώ γιατί ... - Σπόιλερ:
xif περιμένω να δω καινούργιο avatar + υπογραφή με πιάνεις ;;; | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 6:43 pm | |
| βασικα Gonzo βλεπω την Kate και θελω να σπασω την οθονη!Ο Γιαννακης ποτε δε με ειχε νευριασει.οσο για τον Σαγιντ - Σπόιλερ:
νταξει σαν αυτοκτονια ηταν αυτα που εκανε... Επισης θα μπορουσε να πει ολα οσα ξερει για τον Μπεν στους νταρμιτες κι ετσι και το τομαρι του θα εσωζε[αλλα δεν ηθελε] και θα επαιρνε καποιας μορφης εκδικηση απο τον Μπεν.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 7:01 pm | |
| Σε πιάνω Gonzo, απλά περιμένω να το δουν όλοι για να κάνω αλλαγές Από όποια άποψη και να το δεις η πράξη του Sayid ήταν αδικαιολόγητη.... Ο Ben είχε κάνει ηλεκτροσόκ στον James, τον είχε αιχμαλωτίσει, τον είχε πετάξει σε ένα κλουβί, τον σάπισε στο ξύλο, του έκανε το κόλπο με τον βηματοδότη και παρά το ότι ο Sawyer ήθελε πολύ να σκοτώσει τον ενήλικα Ben, είχε το μυαλό και την καρδιά να πει ότι είναι γλυκό παιδάκι το 1977. Και είχε δίκιο, γιατί απλά το 1977 ήταν ένα παιδάκι που υπέφερε από τον κάφρο πατέρα του και απλά ήθελε να γλιτώσει την κακοποίηση. Μόνο αυτό... Περίμενε 4 χρόνια τη λύτρωση και όταν νόμιζε ότι την βρήκε, τον πυροβολεί εν ψυχρώ... Αυτό και άλλα 15 χρόνια κακοποίησης και έτοιμος ο Ben του Purge....(γιατί αφού υπάρχει το 2007 λίγο δύσκολο να πέθανε 30 χρόνια πριν). Όσο για τον Sayid, όταν άρχισε να λαλάει ο Oldham νόμιζε πως έκανε λάθος τη δόση.... | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 7:09 pm | |
| O Sawyer γνώριζε πως δεν μπορεί να το κάνει, επειδή του το είπε ο Faraday... Διαφορετικά θα το δοκίμαζε πρώτος...
Αντίθετα ο Sayid δεν γνώριζε πως δεν μπορεί να αλλάξει τίποτα, οπότε το επιχείρησε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 7:11 pm | |
| Δεν θα μπορούσε να τα πει Achara γιατί τον είχε ανάγκη τον μικρό Ben o χέστης . Αυτοκτονία για τους άλλους ΝΑΙ, γιατί μ΄ αυτό που έκανε τους " σκότωσε " όλους τους υπόλοιπους . Ότι το 1/2 4-γωνο είναι για μπουκετίδια η αλήθεια να λέγεται αλλά και πάλι μου άρεσε υπερβολικά ο τρόπος που δόθηκε ( μέσω συζητήσεων περισσότερο και λέξη να αντικρούει την προηγούμενη λέξη παρά κοντινά πλάνα και το μαλλί να πηγαίνει πάνω - κάτω- αριστερά - δεξιά - διαγώνια - ενδιάμεσα κτλ. μπρρρ ) . Άϊντες πάω να δω ξανά την γυριστή κλωτσιά της Ilana να την ευχαριστηθώ . | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 7:26 pm | |
| βασικα ο Σαγιντ δεν εβλεπε μπροστα του το παιδακι,αλλα τον δολοφονο που θα γινει αυτο. Πηρε παραδειγμα απο τον εαυτο του και ηξερε οτι το παιδι γεννηθηκε δολοφονος. και στην τελικη κι αλλοι ειχαν τετοιους γονεις αλλα δεν κατεληξαν ετσι. Σου λεει κατσε εγω και ο bro τον ιδιο πατερα ειχαμε,αλλα εγω εγινα ο κακος. Επισης, οποιος δεν ξερει οτι whatever happened happened και ηταν "killing man" προφανως και θα εκανε το ιδιο. Εγω αν ημουν και ηξερα οτι θα μπορουσα να αποτρεψω τοσους θανατους με το να σκοτωσω το μικρο μπορει και να το εκανα. Ο σογιερ δεν ειναι γεννημενος δολοφονος,του το ειχε πει και ο Κριστιαν [νομιζω]. Βεβαια αυτο το χρονικο loop " η κοτα εκανε το αυγο η το αυγο την κοτα" με κουραζει αφανταστα στη σειρα και θελω να εξηγηθει καποως... Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω πως μπορει να δικαιολογειται ο Μπεν ας πουμε καθε φορα που σκοτωνει και οχι ο official killer του λοστ. Που να ελεγε και "So?" δλδ
Παντως πιστευω οτι προκειται για τα καλυτερα character-based επεισοδια της σειρας, εκαναν πολυ καλη δουλεια
//btw μου ειχε κολλησει οτι μετα ιεναι το dead is dead και μολις ξενερωσα απιστευτα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 7:58 pm | |
| Δηλαδή ο " κύριος βασανίζω ότι κινείται " έχει το δικαίωμα να κρίνει για το ποιός " δολοφόνος " αξίζει να ζει και ποιός ΟΧΙ ;;; Θα κουφαθούμε εντελώς μου φαίνεται . Σαν πολύ επιλεκτική μνήμη δεν έχει ;;; Και ο Sawyer έχει σκοτώσει κανά 2 νομίζω . Το " What happend, happend " δεν είναι μετά ;;; Αν ΝΑΙ, γιατί από τώρα έχω 1 μικρό φόβο ότι θα είναι full σε κοντινά πλάνα και τα μαλλιά να ανεμίζουν προς όλες τις κατευθύνσεις :geek: . | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 8:05 pm | |
| ουτε καν ειπα αυτο αλλα τεσπα ο σογιερ πιεστηκε πολυ για να σκοτωσει
Αυτο ειναι μετα Gonzο[ενω νομιζα οτι ηταν το αλλο και ελεγα αντε πλησιαζει] και οταν το καταλαβα ξερνερωσα για τον ιδιο ακριβως λογο.
Αχ σκοτωστε την ηλιθια πλζ | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 8:23 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 8:33 pm | |
| Γνωρίζετε ότι είμαι από τους ΄΄αρρωστους΄΄ της σειράς, όπως και εσείς άλλωστε. Σήμερα όμως άκουσα την πιο ηλίθια ερώτηση, εδώ και τόσα χρόνια. Ρώτησε ο Σώγιερ την αχωνευτη, γιατί επιστρέψατε. Είναι δυνατόν? Αντί να την ρωτήσει τι έγινε με εκείνο που της είπε στο αυτί, πρίν πέσει από το ελικόπτερο, αντί να την ρωτήσει για τον Λοκ, αντί να ρωτήσει χίλια δυο άλλα πράγματα, τι έγινε, πως φύγατε, τι κάνατε τόσα χρόνια έξω κλπ κλπ, κάνει την πιο ερώτηση. 3 χρόνια τα ξέχασε όλα? Θα μου κανείς, μα βολεύτηκε. ΟΚ αλλά αφού ήξερε. Ένα μόνο πράγμα δεν ξέρει. Ότι επέστρεψε και ο Benjamin Linus. Όταν το μάθει θέλω να δω τι θα κάνει, ο ΄΄αρχηγός΄΄. Κοντοί, στραβοί, όλοι ΄΄αρχηγοί΄΄ την είδαν. Sayid say αλεύρι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 8:37 pm | |
| Δηλαδή στο επόμενο θα θυμηθούμε το κλουβί και τα καμμένα tost της Ιουλίας . Εντελώς καρά . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 8:51 pm | |
| Νομίζω ότι αυτό το άφησαν επίτηδες στην απ΄ έξω tasoskratos για να αρχίσει να μπλέκεται το 4-τράγωνο χμμμ . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 9:29 pm | |
| Λοιπόν, τώρα που το ξανείδα. Ξιφ, πως και δεν το πρόσεξες ΕΣΥ. Την ώρα που έκαναν συμβούλιο για το εάν σκοτώσουν τον λαλάκα, ο Ραζίνσκυ ανέφερε κάποιο γυναικείο όνομα. Θα αποφασίσουμε εμείς ή να καλέσουμε την Αν Άνμπορκ? Αν Άνμπορκ | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 9:39 pm | |
| Ann Arbor είπε. Είναι περιοχή στις ΗΠΑ. Υποθέτω τα "headquarters" της Dharma, αφού ο Radz λέει ότι θα τους καλέσει και θα πάρουν "αυτοί" την απόφαση για τον Sayid. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 9:53 pm | |
| Εκανα λάθος. Παρασύρθηκα. Πήγε το μυαλό μου στην μικρή Αννυ, αλλά τότε ακόμη μικρή ήταν | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 5 x10 - He's Our You Πεμ Μαρ 26, 2009 10:03 pm | |
| Ε, μα κι αυτή η Annie... μας έχει βάλει και την ψάχνουμε παντού... Ας εμφανιστεί κάπου επιτέλους! | |
|
| |
| Lost 5 x10 - He's Our You | |
|