Οδηγίες προς Lostaholics 1. Στην πρώτη σελίδα θα παρακαλούσα να δημοσιεύετε με spoiler tags. Ίσως κάποιοι να θέλουν να μπούν για να βρούν links του επεισοδίου, υποτίτλων κλπ. Ευτυχώς είμαστε λίγοι οπότε ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα. 2. Μπορείτε να δίνετε links για torrent ή direct downloads (rapidshare κλπ). Θα προσπαθούμε να κάνουμε update το πρώτο post ώστε να μην χρειάζετε να ψάχνετε για αυτά σε όλο το thread. 3. Links για Αγγλικούς και Ελληνικούς υπότιτλους, επίσης ευπρόσδεκτα. 4. Πέστε με τα μούτρα στον σχολιασμό των επεισοδίων... τελευταία
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xifomaxos στις Πεμ Απρ 22, 2010 7:28 am, 1 φορά
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Τετ Απρ 21, 2010 8:52 am
Ωραίο επεισόδιο
Σπόιλερ:
Μ' άρεσε που ήταν multi centric... Tα flash sideways αρχίζουν και γίνονται ενδιαφέροντα...
Ο Desmond συμπεριφέρεται σαν Eloise ή Jacob. Ξέρει ακριβώς τι να κάνει και πότε...
Ο Jack τα έχει βρει με τον γιό του, τον εαυτό του και ετοιμάζεται να κάνει τον Locke να περπατήσει.
Η Ilana είναι δικηγόρος στα sideways... Υeah
Περίεργο αυτό το "ω, όχι είναι αυτός" της Sun μόλις είδε τον John στο διπλανό φορείο...
Στο νησί:
Επιτέλους Sun και Jin ξανά μαζί μετά από το φινάλε της 4ης σεζόν!!!!!
Φοβερά τα σχόλια του Sawyer για τον Λυπίδη
Ο Jack έγινε άνθρωπος της πίστης χωρίς στρατηγική όμως....
O Widmore έφερε και όλμους μαζί... όταν έπεσε κάτω ο Jack μου θύμισε τη Διάσωση του στρατιώτη Ryan.
O Sayid τον σκότωσε τον Des ή όχι; (Τελικά το πηγάδι δεν ήταν τόσο βαθύ )... Εγώ λέω όχι...
Αυτά, δεν θυμάμαι κάτι άλλο τώρα! Κλασσικό Lost επεισόδιο
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Τετ Απρ 21, 2010 1:10 pm
Κι εμένα μ' άρεσε! Γεμάτο επεισόδιο... είχε πολύ πράμα μέσα...
Σπόιλερ:
Το sideway έχει πάρει τα πάνω του Ο Sawyer για ακόμα μια φορά κεντάει Είδαμε και το πολυαναμενόμενο reunion Sun-Jin... Η σκηνή στο πηγάδι μου άρεσε, αν και μου φάνηκε λίγο γελοίο το πόσο ρηχό ήταν τελικά... Και η αρχική σκηνή Jack-Smocke ήταν ωραία... Γενικά είχε πολλές ωραίες σκηνές... Πραγματικά γεμάτο επεισόδιο Και εκρηκτικό...
Η Sun όταν είδε τον Locke, θυμήθηκε μάλλον τον Smocke στο νησί. Αναρωτιέμαι αν θυμηθεί τελικά ο Locke, θα θυμηθεί μόνο τα όσα έγιναν μέχρι το θάνατό του ή λέτε να του έρθουν και πράγματα σχετικά με τον Smocke?
Για ακόμα μια φορά αναφέρεται σε κάποιον ότι άφησε τον Smocke να του μιλήσει (λέω γι'αυτό που είπε η Claire στον Jack). Τι στο καλό πια? Αυτό έχει να κάνει με το πόσο πειστικός είναι, ή μετράει απλά και μόνο ότι προλαβαίνει να ξεστομίσει κάτι?
edit: Kάτι δεν μου κολλάει στον τρόπο που παραδέχτηκε ο ΜΙΒ ότι ήταν ο Christian... αλλά μετά είπε για το νερό.....
To Untangled έχει πολύ γέλιο... Hey, Sawyer! If you're gonna sail a sailboat, try raising the sail. Looser!
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Τετ Απρ 21, 2010 4:21 pm
Αρκετά καλό το επεισόδιο
Σπόιλερ:
* Ο Jack πολύ καλός στο ALT και το παιδάκι του πολύ γλυκούλι. Στο κανονικό δε θέλει να φύγει από το νησί, άρα δεν είναι με το μέρος του Locke. Εκτός αν μετά την έκρηξη άλλαξε γνώμη. * Ο Σογιερ έγραψε πάλι με τις ατάκες και τη κουβέντα με το Λυπίδη Αλλά seriously, τι περίμενε? Να του πει ο Τσαρλς, εδώ είναι το υποβρύχιο, πάρτο? Ο Τσαρλς μάλλον δε θα θέλει να φύγουν από το νησί οι candidates. * Κι εγώ πιστεύω ότι ο Ντες δεν πέθανε. Λατρεύω την εσωτερική πάλη στην οποία πέφτει συνέχεια ο Σαιντ.Μου θυμίζει Colonel από BSG "δεν έχει σημασία ποιος είσαι, αλλά ποιος θα ήθελες να είσαι". * Ο Τζακ στο ALT λέτε να κάνει το Locke να περπατήσει? * Πολύ σημαντικό το ότι θυμήθηκε κάτι κακό η Σαν μόλις είδε το Λοκ. Πιστεύω ότι θυμήθηκε τότε που την κυνηγούσε ο FLocke,αλλά αυτό σημαίνει ότι το FS δημιουργήθηκε αρκετά αργότερα ή ότι οι αναμνήσεις "φυτεύονται" μέσα τους μέσα από την όποια αλληλεπίδραση υπάρχει ανάμεσα στα 2 σύμπαντα. * Εχει δίκιο η xif για τον Ντες. Εχει γίνει κάτι σαν την Ελοιζ ή και τον Jacob. Σε όποιον πάει και μιλάει "χτυπάει την πόρτα η μοίρα" * Καλά, προσέξατε μουσική από "ατίθασα νιάτα" την ώρα της επανένωσης Τζιν-Σαν? λύθηκα στα γέλια
Και πάλι δε θεωρώ τον Τζακ τελείως man of faith, αλλά περισσότερο man of knowledge, εξαιτίας του lighthouse και μόνο. Κατευχαριστήθηκα όσα είπε ο Flocke για το Locke, ήταν ακριβώς η άποψή μου γι αυτόν. Για την ώρα ελπίζω μόνο να μην πείσει τελικά τον Τζακ να φύγει από το νησί.
//
Σπόιλερ:
elle1 έγραψε:
edit: Kάτι δεν μου κολλάει στον τρόπο που παραδέχτηκε ο ΜΙΒ ότι ήταν ο Christian..
τι δε σου κολλάει ellie?αφού το είχες πει ξεκάθαρα στον Τζακ "subsitute" . πέρα από την πλάκα και μένα το ύφος του στην αρχή δε μου φάνηκε και πολύ πειστικό αλλά δένουν όσα λέει.
περιμένω πως και πώς το επόμενο
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Τετ Απρ 21, 2010 6:15 pm
Σπόιλερ:
Achara έγραψε:
τι δε σου κολλάει ellie?αφού το είχες πει ξεκάθαρα στον Τζακ "subsitute" . πέρα από την πλάκα και μένα το ύφος του στην αρχή δε μου φάνηκε και πολύ πειστικό αλλά δένουν όσα λέει.
Toυ το 'χα πει η άτιμη... Κι εμένα αυτά που είπε μετά για το νερό και τα σχετικά είναι που με κάνουν να αμφισβητώ την αίσθηση που είχα ότι λέει ψέμματα. Αλλά θυμάμαι (διορθώστε με αν κάνω λάθος) και ότι πριν βρει τις σπηλιές (και το νερό) ο Jack, ακολουθώντας τον "πατέρα" του είχε πέσει και σε έναν γκρεμό... (πόσο ειρωνικό... τότε τον είχε σώσει ο Locke)
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Τετ Απρ 21, 2010 6:28 pm
Kαλά θυμάσαι Elle!
Σπόιλερ:
επίσης αν κρίνουμε από τα τελευταία λόγια του Flocke να υποθέσουμε ότι ο last recruit ήταν ο Jack;;
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Τετ Απρ 21, 2010 7:12 pm
Ναι, έτσι υποτίθεται τουλάχιστον
//μόλις διάβασα πάνω σε αυτό που ρώτησες ότι
Σπόιλερ:
παίζει να είναι και η Claire(δλδ στη στρατολόγηση των άλλων)
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Πεμ Απρ 22, 2010 7:27 am
Oι υπόλοιποι δεν το είδατε το επεισόδιο;;;
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Πεμ Απρ 22, 2010 2:31 pm
Το ειδαμε Xif!!! Αλλα τι να πω; 4 επεισοδια μενουν και δεν εχω να πω τιποτα!!! Θα το ξαναδω και θα σχολιασω μετα!!!!
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Πεμ Απρ 22, 2010 6:36 pm
Τσά Ήρθα και και εγώ... Επιτέλους κατάφερα και να δώ σήμερα το επεισόδιο. Αυτή πρέπει να είναι και η πρώτη φορά από τότε που άρχισα να τα κατεβάζω, κάπου στις αρχές της 2ης σεζόν, που δεν το είδα την ίδια μέρα που βγήκε...
Νομίζω η Μαίρη με κάλυψε... Έγιναν τόσα πολλά στο επεισόδιο αλλά πραγματικά δεν μπορώ να σχολιάσω τίποτα... Αν και αρκετά καλό το επεισόδιο είναι από τα επεισόδια που δεν σου δίνουν τίποτα προς συζήτηση. Πάει ο παλιός καιρός που λιώναμε στις θεωρίες
Τώρα δεν μπορούμε να πούμε τίποτα ακόμα και για τις απαντήσεις που παίρνουμε...
2 πραγματάκια θα πω:
Σπόιλερ:
* Ο Widmore θα μας αφήσει χρόνους πολύ σύντομα . Κατάφερε να τον εξαγριώσει τον Locke και άντε τώρα να δω πως θα τον σταματήσει... Και αυτή την Ζωή θέλω να την "μασήσει" πρώτα. Έμεινα έκπληκτος από το γεγονός πως την άφησε να του παίζει την ωραία...
* Και δεν είναι μόνο με τον Charles που εξοργήστηκε. Ήταν εντελώς λάθος νομίζω η κίνηση του Sawyer και μάλλον λίαν συντόμως θα έχουμε λουτρό αίματος και από πλευράς των Losties...
Ρε παιδιά... μια χαρά ήρεμος και εξηγημένος ήταν ο άνθρωπος... Τι μου τον εξαγριώνετε;
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Σαβ Απρ 24, 2010 8:16 am
Μόλις τελείωσα το επεισόδιο και έπαθα Τζουλιοφουρκίτιδα είναι τραγικό είναι τραγικό .
Ψάχνω να βρω καμιά σκηνή της προκοπής και εκτός από τις 2 με Sun & Jin και ότι είδαμε την Ilana σε μη ρομποτική John Rambo μορφή δεν βρήκα τίποτα άλλο άξιο της προκοπής από το σημερινό .
Ο Μάρθος Βούρτσος συνεχίζει το κλασσικό πότε να θυμίζει Abadon και πότε να θυμίζει Jacob .
O Λακαμάς ντοτόρε γύρισε στα παλιά " όπου φυσάει ο άνεμος πάω " .
Ο Βέφος πιο ζαβός από ποτέ .
Τελικό συμπέρασμα και Βελζεβούλης να αποδειχτεί ο Jacob αυτόν στηρίζω . - .
Elle1 Time Traveler
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Σαβ Απρ 24, 2010 11:56 am
Achara έγραψε:
elle1 έγραψε:
edit: Kάτι δεν μου κολλάει στον τρόπο που παραδέχτηκε ο ΜΙΒ ότι ήταν ο Christian..
και μένα το ύφος του στην αρχή δε μου φάνηκε και πολύ πειστικό αλλά δένουν όσα λέει.
Διάβαζα το recap του Vozzek στο Dark, και έχει ένα δίκιο... Ο Flocke θα μπορούσε να εκμεταλλεύεται στην συγκεκριμένη περίπτωση τις αναμνήσεις του Locke, ο οποίος είχε προλάβει τον Jack στον γκρεμό και μετά είχαν μιλήσει κιόλας (τότε δεν ήταν που του είχε πει το "A leader can't lead until he knows where he's going."?)
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Κυρ Απρ 25, 2010 8:36 am
Εμένα πάντως η σκηνή επανένωσης Sun - Jin μου φάνηκε λίγο...κρύα. 3 χρόνια είχε να δει ο ένας τον άλλο, θα μπορούσαν να είναι πιο συναισθηματικοί... Ίσως φταίει που οι Ασιάτες είναι συγκρατημένοι, αλλά περίμενα κάτι καλύτερο...
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Κυρ Απρ 25, 2010 10:23 am
Από το μαύρο χάλι που είχε το επεισόδιο πάλι καλά που υπήρχε και αυτό να λες xif πάλι καλά . Αν και θα την πω την κακία μου πάλι η επανασύνδεση Sun & Jin δεν έφτανε το επίπεδο αυτής του Brose στην 2η Season .
Επίτηδες άφησα και την 1η - 1η επανασύνδεση του Sun & Jin γιατί ήταν καλύτερη από την 2η ( κατά τ΄ άλλα μου άρεσε και η 2η και δεν ακούω σχόλιο ) .
108asteri Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 2092 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη Registration date : 28/05/2008
Θέμα: Απ: Lost 6x13 - The Last Recruit Κυρ Απρ 25, 2010 11:05 am
cypher +1 κι εγω δεν το ειδα το επεισοδιο την ημέρα που το κατέβασα. Θα μπορουσα αλλα ηταν πολυ αργα το βραδυ και προτιμω να βλεπω lost με καθαρο μυαλο.
Ψηφισα πολυ καλο. Ηταν πολυ ευχαριστο, ουτε που καταλαβα ποτε περασε το 40λεπτο. Ειχε ρυθμό και νευρο και γενικα θυμισε επεισοδιο 1ης σεζον.
Εγω τον πιστεψα τον MIB γι αυτο που ειπε στον Τζακ. Δεν πιστεω οτι θα μπορουσε να δωθει αλλαη εξηγηση για το τι μπορεί να ηταν αυτο που ειδαμε στην αρχη. Βρηκε νεκρο σωμα και...μπήκε. Οσο για το αν φανηκε πειστικο η οχι, νταξει, μπορει να του ξεφυγε λιγο του O' quinn οσο καλος ηθοποιος και να' ναι.
Ο Σογιερ κεντάει για αλλη μια φορα. Αλλα θα το φαει το κεφαλι του μ' αυτα που κάνει. Απλα σ' αυτη τη σεζον δεν μπορουμε να πουμε οτι ενας χαρακτηρας θα χαθει γιατι τον βλεπουμε και στο alt timeline.
Ξενερωσα που το πηγαδι ειναι τοσο ρηχο. Αλλο καταλαβα απ τον πυρσο που ειχε πεταξει στο προηγουμενο επ. ο ΜΙΒ.
Αυτα. Το επεισοδιο δεν εχει τοσα πολλα πραγματα για συζητηση. Και γενικα ειμαστε στο σημειο οπου δεν μπορουμε να κανουμε ουτε υποθεσεις, ουτε να αρχισουμε θεωριες. Ειμαστε απλοι θεατες.
Το επομενο πρέπει να ειναι απο τα καλα. Εσεις με τα spoiler πρεπει κατι παραπανω να ξερετε.^^