| Lost 6x16 - What They Died For | |
|
+4Achara Elle1 cypher80b xifomaxos 8 απαντήσεις |
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο | Άριστο | | 75% | [ 6 ] | Πολύ Καλό | | 0% | [ 0 ] | Καλό | | 25% | [ 2 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 8 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Lost 6x16 - What They Died For Τρι Μάης 18, 2010 8:43 pm | |
| Eπεισόδιο 6x16 - What They Died For Περίληψη- Σπόιλερ:
Ενώ ο Locke μηχανεύεται μια νέα στρατηγική, η ομάδα του Jack ψάχνει για τον Desmond στο επεισόδιο του Lost της Τρίτης 18/05.
Download link - Σπόιλερ:
- Κώδικας:
-
http://rapidshare.com/files/388985954/lost.0616.hdtv.xvid-notv.part1.rar http://rapidshare.com/files/388985775/lost.0616.hdtv.xvid-notv.part2.rar
http://www.megaupload.com/?d=HO4C9548
http://hotfile.com/dl/43596189/ceb3122/lost.0616.hdtv.xvid-notv.avi.html
http://netload.in/dateiltZahotUZn/lost.0616.hdtv.xvid-notv.avi.htm
Οδηγίες προς Lostaholics1. Στην πρώτη σελίδα θα παρακαλούσα να δημοσιεύετε με spoiler tags. Ίσως κάποιοι να θέλουν να μπούν για να βρούν links του επεισοδίου, υποτίτλων κλπ. Ευτυχώς είμαστε λίγοι οπότε ελπίζω να μην έχουμε προβλήματα. 2. Μπορείτε να δίνετε links για torrent ή direct downloads (rapidshare κλπ). Θα προσπαθούμε να κάνουμε update το πρώτο post ώστε να μην χρειάζετε να ψάχνετε για αυτά σε όλο το thread. 3. Links για Αγγλικούς και Ελληνικούς υπότιτλους, επίσης ευπρόσδεκτα. 4. Πέστε με τα μούτρα στον σχολιασμό των επεισοδίων... τελευταία σεζόν είναι
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xifomaxos στις Τετ Μάης 19, 2010 7:09 pm, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Τετ Μάης 19, 2010 6:30 am | |
| Ωραίο το επεισόδιο - Σπόιλερ:
θα μπορούσε να έχει τίτλο και το Meet The New Jacob Σίγουρα δεν περίμενα να το δούμε σε αυτό το επεισόδιο αλλά ήταν ωραίο! Ο Jacob έκανε μια τελευταία εμφάνιση σε όλους, τους εξήγησε γιατί τους επέλεξε - κάτι που θέλαμε να μάθουμε εδώ και 6 σεζόν - και παρόλο που δεν ήταν κάτι μεταφυσικό μου άρεσε ως ιδέα. Μπορώ να πω πως ικανοποιήθηκα σε αυτό το σημείο... Η Κate ήταν τόσο κοντά στο να πάρει τη δουλειά και μετά πετάχτηκε ο Jack... Δεν ξέρω γιατί αλλά περίμενα να πεταχτεί και κάποιος άλλος και να πει "όχι, εγώ θέλω" Ο Miles είχε και πάλι θεϊκές ατάκες Ο Ben από την άλλη... Ενώ στην αρχή θύμισε λίγο παλιό Ben με τις ατάκες του και το στυλ "ξέρω κάτι που δεν ξέρετε", μετά με χάλασε που πήγε με τον Flocke... Οκ, ωραία του την έστησε του Charles, αλλά δεν το ήθελα... Επίσης είναι πλέον γεγονός, ο Ben έχει δαρθεί σε όλες τις πραγματικότητες και σε όλες τις χρονικές στιγμές της σειράς... Στο μεταξύ η Zoe μας άφησε... Μ' αρέσει που σκιζόταν η τύπισσα στις συνεντεύξεις ότι ο χαρακτήρας της είναι πολύ σημαντικός... Yeah right... Richard!!!!!!!! Καροτσάκι τον πήγε ο Smokey... Στα sideways, ο Desmond είναι ο αντίστοιχος Jacob... και φαίνεται πως έχει μυήσει και τον Hurley στο κόλπο. Η σκηνή στην αποβάθρα με Hurley - Ana Lucia ήταν πολύ ωραία Ο Ben φαίνεται ότι ερωτεύτηκε την Danielle, η οποία είναι μια χαρά τώρα που δεν είναι η τρελή στη ζούγκλα Οι καλύτερες στιγμές στα sideways είναι οι διάλογοι Locke - Jack που συμπεριλαμβάνουν όλες τις διάσημες φράσεις που έχουν ειπωθεί τα τελευταία 6 χρόνια Απ' ότι φαίνεται όλα θα παιχτούν στο μουσείο...
Aυτά για αρχή... | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Τετ Μάης 19, 2010 8:11 am | |
| Πολύ καλό το επεισόδιο Κάποια πράγματα ήταν αναμενόμενα και κάποια άλλα όχι... - Σπόιλερ:
* Αναμενόμενο το "χρήσμα"... * Αναμενόμενα τα sideways... * Καθόλου αναμενόμενος ο θάνατος (ή μηπως όχι) του Richard. Εντελώς κομπάρσικος θάνατος όμως... * Ψιλοαναμενόμενος ο θάνατος του Widmore αλλά όχι από το χέρι του Ben. * Κατα ευχαριστήθηκα τον θάνατο της Zoe. καλά τι την πoτίζουν αυτή και έβγαινε και έλεγε αρλούμπες στις συνεντεύξεις; * Ναι... Αυτός είναι ο παλιός καλός Ben. Φυσικά είναι "όπου φυσάει ο άνεμος" αλλά τουλάχιστον το κάνει και του βγαίνει... * Έχει πάντως ένα έρωτα με τον Smokey... Και αν ο Smokey σκοτωθεί τελικά από κάποιον, από όλους όσους απέμειναν σίγουρα προτημώ τον Linus... * Ο Miles τι απέγινε; * Ίιιιιιιοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυ Γυάλισε του Linus η Rousseau * Άντε να δούμε και τον ρόλο του Des... Ακούς εκεί failsafe... δηλαδή τι; Θα τον βάλει ο smokey μέσα στην σπηλιά με το φως και θα τον γυρίσει; Και μετά θα βουλιάξει το νησί; * Φτάσαμε επιτέλους στο τέλος... Άντε να δούμε και το τελευταίο act μπας και ησυχάσουμε...
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Τετ Μάης 19, 2010 8:19 am | |
| | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Τετ Μάης 19, 2010 8:22 am | |
| Καλά τι πίνουν και δεν μας δίνουν οι φαν στο Dark... Όχι και 5ο καλύτερο ever το σημερινό... Αλλά ναι... Ξέχασα... - Σπόιλερ:
Πήρε ο γιατρούλης το "χρίσμα" του λαλάκα... Και έτσι το πιο αναμενόμενο και σχεδόν σίγουρο πράγμα από την αρχή της σειράς, έγινε το καλύτερο επεισόδιο ever
| |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Τετ Μάης 19, 2010 9:01 am | |
| Ωραίο - Σπόιλερ:
Smocke: I'm gonna destroy the island. Elle1: You're gonna WHAT?! Σα δε ντρέπεσαι... Cypher, αν έχει πεθάνει όντως έτσι ο Richard......... Αίσχος... Το "χρίσμα" πόσο κουλό και αστείο θα φαινόταν αν δεν είχαμε δει το προηγούμενο επεισόδιο......... Πάντως δεν νομίζω να υπήρχε άνθρωπος που να πίστευε ότι μπορεί κάποιος άλλος να πάρει τη θέση... Οι εξηγήσεις του Jacob όσον αφορά το γιατί διάλεξε αυτούς που διάλεξε, και το γιατί έσβησε την Kate με κάλυψαν απόλυτα (η σπηλιά παρεμπιπτόντως ήταν δική του τελικά... backup του Φάρου? ) O Ben.... o Ben επανήλθε... και επανήλθε δριμύτερος.... Τι στο καλό συμβαίνει μέσα σ' αυτό το κεφάλι? Το sideway με την Danielle ασχολίαστο... Με καλύπτει το Ίιιιιιιοοοοοοοοουυυυυυυυυυυυυ Γυάλισε του Linus η Rousseau Το ξύλο ξύλο πάντως, για να μην ξεχνιόμαστε... Πάει η Zoe (χεστήκαμε, μετα συγχωρήσεως), πάει ο Wid... Όσο καταλαβαίνω το πώς θα χρησιμοποιούσε ο Jacob τον Des, άλλο τόσο καταλαβαίνω το πώς θα τον χρησιμοποιήσει ο Smocke...
edit: δυο τρία πράγματα ακόμα - Σπόιλερ:
Το βλέμμα του Jack αφού ήπιε το νερό... σας φαίνεται σαν να "ξέρει" ξαφνικά? Μου έκανε εντύπωση ο τρόπος που κοίταξε τον Jacob... O Ben δεν υποτίθεται ότι δεν μπορούσε, ή δεν επιτρεπόταν τέλος πάντων, να σκοτώσει τον Widmore? Πόσοι από σας είπατε "όχι πάλι!" όταν έβαλε μπρος ο Des το αυτοκίνητο ενώ ο Locke περνούσε το δρόμο? Και πόσο θεϊκή ήταν η ατάκα του Sawyer! And I thought that guy had a God complex before.
| |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Τετ Μάης 19, 2010 7:38 pm | |
| - Σπόιλερ:
θα κάνω edit μετά για σχόλια άριστο το επεισόδιο, μου άρεσε πάρα πολύ, παρόλο που είχα διαβάσει το σενάριο που διέρρευσε Πραγματικά, άλλο να το διαβάζεις, άλλο να το βλέπεις! - Σπόιλερ:
* Tα χρυσάαα μουυυ (Jack+Kate), αναλαμβάνουν δράση, θέλουν να σκοτώσουν το Λοκ τι καλάα Αν και θα ήθελα η Kate να κλαψουρίζει λιγότερο * Ο Jack πήρε το χρήσμα, αλλά το όλο σκηνικό μου θύμισε reality, η φωνή της Ρούλας έλειπε. Και αυτό το "ντάξει μωρέ kate άμα τη θες τη δουλειά πάρτη, τώρα που ξεμένουμε από υποψηφιους". Δεν ξέρω γιατί λένε οτι ο Τζακ δέχτηκε ξαφνικά χωρίς να ξέρει, νομίζω, και πάλι, ότι έχει το κίνητρο για να διαλέξει πλευρά. * Come back στον Μπεν. Μετά το centric του με τη λύτρωση, κανονικά θα έκραζα λόγω τραγικής ασυνέπειας στον χαρακτήρα ΑΛΛΑ "for every man there is a scale". Και ο ζυγός έγειρε προς την κακή πλευρά τελικά. Αλλωστε, "He will always be one of us". Και τώρα εξηγείται η επιροή που έχει η πηγή σε όποιον βουτάει. Μακάρι να ξεπαστρέψει τον Βρασίδα , αλλά τώρα φαίνεται απλά το π*******ι του Λοκ, μετά το θάνατο του Sayid. * Απολαυστικό το ΦΣ! ειδικά σε ότι αφορά τον Μπεν και τον Ντες. Elle, εγώ είπα " όχι ρε Μπεν, μη μας το χαλάς τώρα, άσε να του ρίξει άλλη μία να γουστάρουμε". Οσο για το αίσθημα με τη Ρουσώ έλιωσα στο γέλιο ιιιιιιου δε λες τπτ * Αυτό με το πώς ο Μπεν σκότωσε τον Γουιντμορ πρέπει να εξηγηθεί γιατί είναι μεγάλη πατάτα. Πολύ μεγάλη όμως. * Βρε Jacob, ωραία τα λες, αλλά, εξήγησε του παιδιού τους κανόνες να μάθουμε κι εμείς τπτ.. * Τελικά να υποθέσω ότι υποψήφιος ήταν μόνο ο Τζιν και όχι η μάνα-Κουόν?
αυτά για την ώρα
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Achara στις Τετ Μάης 19, 2010 11:24 pm, 1 φορά | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Τετ Μάης 19, 2010 8:58 pm | |
| - Σπόιλερ:
Αυτό που μου κάνει εντύπωση είναι δεν σχολιάσατε κάτι ιδιαίτερα σημαντικό. Στο πρώτο επεισόδιο βλέπουμε το Νησί βυθισμένο. Τα σχόλια είναι ποικίλα, με κοινό παρονομαστή ότι στο flashsideway το νησί δεν υπάρχει, μάλλον έφυγε ο ΧΧΧ, ή διάφορα άλλα. Στην συζήτηση των Linus μαθαίνουμε ότι μια φορά κι ένα καιρό αυτοί ήταν στο Νησί αλλά έφυγαν με την θέληση τους. Τότε αρχίσαμε και τις συζητήσεις... Σήμερα λοιπόν βλέπουμε τον Μπεν να έχει ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ αναλαμπές από μια άλλη ζωή, πράγμα που με απλά λόγια, σημαίνει ότι το νησί έχει βυθιστεί σχετικά πρόσφατα, εάν υπολογίσει κανείς πόσο χρονών ήταν ο Μπεν τότε που τον πήρε ο μπαμπάς του και έφυγαν και πόσο είναι τώρα. Ελπίζω αυτό το στοιχείο να αποδειχτεί ιδιαίτερα σημαντικό. Εξάλλου αναμένουμε και την σύνδεση των 2 sideways. Όσο και να οδηγεί το επεισόδιο σε ΄΄λογικές΄΄ και τελευταίες εξελίξεις, πιστεύω πως στο φινάλε οι ανατροπές θα διαδέχονται η μία την άλλη. Όπως και πέρσι με το προτελευταίο επεισόδιο, που διέρευσε όλο το σενάριο, έτσι και φέτος, όποιος ήθελε μάθαινε από προχτες το τι θα δούμε σήμερα. Ευτυχώς που απέφυγα τον πειρασμό. Θά έλεγα ότι κάποια πράγματα ήταν αναμενόμενα, όπως για παράδειγμα η ΄΄βάπτιση΄΄ του Τζακ. Τι να ΄΄έψελνε΄΄ άραγε ο Τζέικομπ?
Στο βιογραφικό υπάρχει θέση για ακόμη ένα όνομα. Από Β αρχίζει, σε ίδας τελειώνει | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Πεμ Μάης 20, 2010 2:45 pm | |
| Να πω την αληθεια, εχω ξενερωσει που τελιωνει το Lost και δεν μπορω να κρινω αν μου αρεσε το επεισοδιο ή οχι! - Σπόιλερ:
Ο Ριτσαρντ !!!!!! Τι ξαφνικος θανατος ηταν αυτος; Και μετα νομιζα πως ο Λιπιδης ειναι ακομη ζωντανος, αφου στην σκηνη που κοιταζαν την θαλασσα περιμενα να τον ξεβρασει το κυμμα, αλλα τζιφος!!!!! Ο Μπεν πηγε με τα νερα του ΜΙΒ μονο και μονο για να μην καταληξει σαν τον Ριτς, περιμενω την Δευτερα να κανει την ανατροπη! Αν και νομιζω πως μαθαινοντας πως ο Τζακ ειναι στην θεση του Τζεϊκομπ, δεν ξερω ποιον θα πρωτοσκοτωσει!!! Μου αρεσει το υφακι του Ντες, ειναι ενας απο τους λιγους που ξερει πραγματικα τι κανει! Ο Τζεϊκομπ, αν και αρκετα χαζοβιολης, ηξερε ποιος θα παρει την θεση του, δεν νομιζω να τους μαζεψε ολους για να διαλεξουν αυτοι ποιος θα παρει την θεση, απλα ηθελε να φανει πως μονος του ο Τζακ διαλεξε να παρει αυτη την θεση! Ο Σωγιερ δεν εβλεπε την ωρα να φυγει απο το νησι, ο Χιουγκο ειναι λιγο χεστης για αυτες της καταστασεις, η Κεϊτ ειναι πολυ παρτακιας για να δεχτει αρα ποιος μενει ο ευκολοπιστος Τζακ, una fatsa una ratsa!!!! Η εξηγηση που εδωσε ο J γιατι εσβησε το ονομα της Κεϊτ δεν με επεισε, τι μανα και κουραφεξαλα, αλλα τι να της πει; Και για το τελος αφησα τον "ερωτα" Μπεν-Ρουσο!! Xif,Το χασαμε το κορμι πατριωτη!!!!!
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Παρ Μάης 21, 2010 6:20 am | |
| Γενικότερα Mαίρη βλέπω μια απροθυμία στους σχολιασμός - Σπόιλερ:
Taso νομίζω πως τα sideways είναι κάτι σαν συνέχεια των όλων όσων γίνονται τώρα στο νησί... Ο Ben είδε τον ξυλοδαρμό από τον Des στην προβλήτα λίγο πριν επιβιβαστεί στο αεροπλάνο της Ajira για να επιστρέψει στο νησί... Λογικά πρέπει να είναι θέμα ημερών σε σχέση με τα όσα συμβαινουν τώρα στο νησί (αν και έχω χάσει λίγο τον χρόνο). Πραγματικά όμως, όπως έχουν τα πράγματα μέχρι τώρα φαίνεται πως ο ΜΙΒ κατάφερε να καταστρέψει το νησί, αλλά επίσης όλοι οι χαρακτήρες βρήκαν την ευτυχία ή κάτι τέτοιο... By the way, o Locke στο sideways θύμιζε Locke πρώτης σεζόν
| |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Παρ Μάης 21, 2010 9:05 am | |
| Ξιφ μου καλημέρα, αυτό που αναφέρεις στην αρχή της παραγράφου είναι το ίδιο που λέγαμε στο ξεκίνημα. όσο αφορά τον Μπεν πρέπει να βρούμε το σημείο που ΄΄άλλαξε΄΄ σύμπαν και εδώ θα κολλήσω την σκηνή στην προβλήτα, με Κέητ, Σαίντ Σαν, κλπ κλπ, μια σκηνή που την είδαμε 2 φορές αλλά με κάποια διαφορά, όσο αφορά τις ατάκες της Κέητ. | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Παρ Μάης 21, 2010 11:55 am | |
| Σκεφτόμουν την πιθανότητα που συζητιέται πάλι, να είναι το sideway αποτέλεσμα των όσων θα γίνουν στο φινάλε... Και αναρωτιόμουν πώς μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο? Πώς μπορεί να ακυρωθεί η πτήση 815 από κάτι που θα γίνει το 2007? Το να είναι το sideway απόρροια της βόμβας του 1977 έχει λογική γιατί το Incident προηγείται της 815. Αλλά πώς αλλάζεις το 2004 χωρίς να φύγεις από το 2007 προς τα πίσω? Λέγαμε ότι μπορεί να είναι "χατίρια" του ΜΙΒ. Αλλά σε ποιούς? Τρεις και ο κούκος έχουν μείνει. Και αν καταστραφεί το νησί, ποιός ο λόγος να κάνει χατίρι σε κανέναν? Τεσπα... μπορεί κάποιος να κάνει κα'να μαγικό.... Τρεις μέρες έμειναν... Για να δούμε... | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Παρ Μάης 21, 2010 2:57 pm | |
| Eχω μια απορια αν μπορειτε να με βοηθισετε: Ο Μπεν ειδε την καπνισμενη κορη του αφου ο Ριτσαρντ (RIP) την ειχε θαψει, πως γινετε ο ΜΙΒ να πηρε την μορφη της; | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Σαβ Μάης 22, 2010 10:28 pm | |
| - cypher80b έγραψε:
- Πήρε ο γιατρούλης το "χρίσμα" του λαλάκα... Και έτσι το πιο αναμενόμενο και σχεδόν σίγουρο πράγμα από την αρχή της σειράς, έγινε το καλύτερο επεισόδιο ever
Να ΄ξερες πόσο συμφωνώ μ΄ αυτό που έγραψες Cypher . Καλά η ατάκα του Sawyer ταίριαξε γάντι στην περίπτωση του λακαμά ντοτόρε . * Συμπαθητικό το επεισόδιο για 6η Season δεν περίμενα κάτι καλύτερο για να πω την αλήθεια . Παραδόξως και με το κράξιμο που μόλις διάβασα μπορώ να πω ότι μου άρεσε αρκετά η σκηνή Ben & Danielle την βρήκα πολύ ζεστή + ανθρώπινη + συναισθηματική . * Να πω ότι δεν ευχαριστήθηκα που ψοφολόγησε η Zoe ψέμματα θα πω χι χι χι . Πολύ Jason Voorhees style . Οι μοναδικές σκηνές που βρήκα κάπως περίεργες να το πω δεν μου κολλούσε κάτι στον τρόπο της συζήτησης να πω χμμμ ήταν οι ακόλουθες : 1η η σκηνή με το πρωϊνό που γίνεται λόγος για την γυναίκα του λαλάκα και του λέει ο γιος του " όταν θα πάμε στην συναυλία και την δεις μην αρχίσεις πάλι τα ίδια " και ξανά μανά χμμμ . 2η η σκηνή σκάει μύτη η Κλαρίτα για πρωϊνό και πέφτει το τηλέφωνο . Δεν ξέρω γιατί αλλά δεν μου έχουν καθήσει καλά οι συγκεκριμένες σκηνές . Αυτά βαριέμαι να σχολιάσω άλλο . Όλα τα γράψατε πια τίποτα δεν αφήσατε να πέσει κάτω . | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| |
| |
108asteri Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 2092 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x16 - What They Died For Κυρ Μάης 23, 2010 9:10 am | |
| Ηταν η πρώτη φορά που είδα επεισόδιο lost 3 μέρες μετά την προβολή του γιατί στο σπίτι γίνονταν ενας χαμός και δεν μπορουσα να το δω με τοσο κόσμο.
Για άλλη μια φορά έμεινα ικανοποιημένη με όσα είδα. Δεν έχω να πω τιποτα περισσότερο. Τα ειπατε όλα.
Θέλω να εξηγηθει πώς και οι υπολοιποι πλην του Χερλι εβλεπαν τον Τζεικομπ. Λιγο "βολικο" μου φάνηκε αυτο που έγινε.
Το σχέδιο του Ντέσμοντ ειναι πολυ γαμάτο! Και το γεγονος να μαζευτουνε ολοι στη συναυλία με συναρπάζει ακόμη περισσότερο!
Σοκ για τον Ριτσαρντ. Δεν το περίμενα. Ελπίζω να μην εχει πεθάνει. Ο Μπεν ΘΕΟΣ! Επιτέλους Παναγία μου, επέστρεψε και επέστρεψε για τα καλά!
Θεική η ατάκα του Σογιερ για τον Τζακ! Γενικα το επεισοδιο ηταν πολυ καλογραμμένο!
ΥΓ: Ακομη δεν εχω συνειδητοποιησει πώς σε λιγες ωρες τελειωνουν ολα. | |
|
| |
| Lost 6x16 - What They Died For | |
|