| Lost 5x08 - LaFleur | |
|
+7ΜΑΙΡΗ Elle1 Achara m0rpheas tasoskratos cypher80b xifomaxos 11 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Άριστο | | 20% | [ 2 ] | Πολύ καλό | | 50% | [ 5 ] | Καλό | | 30% | [ 3 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 10 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Lost 5x08 - LaFleur Τετ Μαρ 04, 2009 9:32 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Πεμ Μαρ 05, 2009 7:32 am | |
| Ok...τα πρώτα σχόλια - Σπόιλερ:
Ακόμα δεν έχω αποφασίσει τι θα ψηφίσω, καλό ή πολύ καλό. Μόνο και μόνο το ότι είδαμε το ολόκληρο το τετραδάκτυλο άγαλμα, έστω και απο πίσω, έστω και για μια στιγμή είναι Έτσι όπως το βλέπω και χωρίς να έχω ψάξει μου κάνει σαν τον Αννούβη, τον Αιγύπτιο Θεό. Πρέπει να κρατάει τον αιγυπτιακό σταυρό στο ένα του χέρι, ακριβώς σαν και αυτό που φόραγε ο Paul. Εξάλλου ο Αννουβις είναι ο Θεός του Κάτω Κόσμου στην Αίγυπτο. Θα το ψάξω περισσότερο... Το υπόλοιπο επεισόδιο ήταν πολύ γλυκό, μάθαμε επιτέλους πως κατέληξαν στη Dharma όσοι έμειναν πίσω και πάνω κάτω τι έγιναν αυτά τα 3 χρόνια που μεσολάβησαν. Αυτά που μου έκαναν εντύπωση ήταν: -Ο Horace πατέρας του παιδιού της Amy Kαι η Olivia;;;;; -Ο Sawyer που δε σταμάτησε ποτέ να ψάχνει και να περιμένει όσους έφυγαν, ακόμα και όταν η ζωή τους είχε φτιάξει, ακόμα και όταν ζούσε σίγουρα την καλύτερη 3ετία της ζωής του. Σεβασμός στη δουλειά, γυναίκα (την Ιουλία ) να τον αγαπά... -Και το σημαντικότερο....ο Richard Alpert. Tι θεϊκή εμφάνιση ήταν αυτή; Ποιος ηχητικός φράκτης και αηδίες, τίποτα δεν τον σταματά Παρόλα αυτά δεν ήθελε να προβεί σε ακρότητες και έκανε μια καλή συμφωνία με τον James. Tέλειος, τέλειος, του πάει το αξύριστο (Achara μη με κυνηγήσεις, απλά λέω την αλήθεια ) -Ο Horace ήταν το 1974 αρχηγός των μελών της Dharma που έμεναν εκεί...ενδιαφέρον. Mένει να δούμε αν τελικά ο James έχει όντως ξεχάσει ακόμα και το πρόσωπο της Kate.
Αυτά προς το παρόν... | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Πεμ Μαρ 05, 2009 9:52 am | |
| Συμπαθέστατο το επεισόδιο... Σχόλια μόλις ξεμπερδέψω από την δουλειά... | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Πεμ Μαρ 05, 2009 12:17 pm | |
| Είσαι μια Θεά!!! Για την Ξιφ το λέω. Το μόνο ΄΄ενδιαφέρον΄΄ του επεισοδίου. καταλάβατε γιατί το έβαλα σε εισαγωγικά. Το υπόλοιπο μέρος απλά ένα ακόμη κομματάκι του παζλ, που σαφώς και έπρεπε να μπει. Αυτά προς το παρών. - Σπόιλερ:
Υπάρχει φυσικά και το θέμα της γέννησης του Ήθαν. Ένα παιδί που γεννήθηκε μεν στο Νησί, με καισαρική δε!!! Δεν χρυσώνω το χάπι μόνος μου αλλά ίσως αργότερα παίξει ρόλο, πιθανόν φυσικά και όχι, πάντα σε ότι έχει να κάνει με τον Ααρών.
Από εκεί και πέρα..παίζει ένα τρελλό σενάριο το οποίο θα ΄΄δουλέψω΄΄ και θα σας το μεταφέρω προς συζήτηση, αφού έχουμε και μια εβδομάδα διακοπή. Κάτι πρέπει να συζητάμε. Πάντως επεισόδιο χωρίς Ben, είναι άνοστο!!! | |
|
| |
| |
| |
m0rpheas Jack's Fan Club Vice President
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Πεμ Μαρ 05, 2009 1:29 pm | |
| Αυτούσιο το ποστ που έκανα στο gtvs. Έχω αφήσει και quote σε άλλο μέλος μέσα, γιατί έχει μια μικρή σημασία. - Σπόιλερ:
Αρκετά καλό το επεισόδιο, ψήφισα πολύ καλό. Έκλεισε αυτή την εκκρεμότητα από τώρα, ώστε από το επόμενο επεισόδιο (ελπίζω) να μπορεί να αναπτύξει πλήρως την συνέχεια της ιστορίας. Το πιο lol ζευγάρι της σειράς είναι αυτό ανάμεσα σε Τζούλιετ και Σόγιερ. Αλλά κάτι μου λέει ότι από εδώ και πέρα θα "απολαύσουμε" ερωτικό τετράγωνο. Γιατί ΝΑΙ, και τέτοια έχει το Lost Επίσης, για το άγαλμα, έκανα έρευνα (πρώτο αποτέλεσμα στο google ) και πιστεύω ότι απεικονίζει τον θεό της αρχαίας Αιγύπτου Amun. (Αμόν στα ελληνικά; ) Δείτε εδώ. Ιδιαίτερα το πάνω αριστερά αγαλματάκι, φέρνει έντονα το σχήμα του κεφαλιού του αγάλματος. Μεταφέρω για τον θεό απ' το πιο πάνω link. - Παράθεση :
Amun was an important god, but there are no stories about him. He created all things. At the same time, he remained apart from creation, totally different from it, and fully independent from it. In fact, he was invisible, so you couldn't have a picture of him! However, if you called him Amun-Re, this allowed people to see him. Then he had a hat with ostrich feathers on, and like all gods with human heads, a beard. Re is another way of spelling Ra, the sun god. Δεν σας θυμίζει λίγο Τζέικομπ η περιγραφή; Το θέμα είναι γιατί έχουν οι Νταρμίτες αιγυπτιακά σύμβολα. Πού μάθανε για τους θεούς της αρχαίας Αιγύπτου; Και εδώ που τα λέμε, ποια η σημασία τους γενικά; Έχουμε δει ιερογλυφικά σε Ναό και Ορχιδέα, έχουμε και το άγαλμα, και έχουμε και το Ankh τώρα (ο αιγυπτιακός "σταυρός") [quote=xrysan8h;645756] απορια.. ο μικρος μπεν ερχεται με τον πατερα του στο νησι επι εποχης Ορατίου.. δεν πρεπει να ηταν εκει γυρω? εκεινα τα χρονια? ποια χρονια πηγε ο μπεν στο νησι ως παιδακι??? [/quote] Ο Μπεν γεννήθηκε αν θυμάμαι καλά, αρχές δεκαετίας 60. Στο Νησί, ήρθε σε παιδική ηλικία. Στο "The man behind the curtain" που είδαμε σε fb τον ερχομό του στο Νησί, δεν τον κάνω πάνω από 10-12 χρονών. Τώρα, εξαρτάται πώς θέλουν να μας το παίξουν. Μπορεί να έχει ήδη έρθει, μπορεί και όχι. Προσωπικά πιστεύω ότι τον ερχομό του θα τον δούμε στα επόμενα επεισόδια. Μου φαίνεται πιο κοντά στην τακτική των σεναριογράφων. ΥΓ. Το κοριτσάκι που είπε "Σάρλοτ" ο Ντάνιελ, δεν μπορεί να είναι η Σάρλοτ, καθώς αυτή γεννήθηκε το 1979.
Εδιτ: Τα λινκς από το gtvs δεν δουλεύουν, οπότε εκεί που λέω "Δείτε εδώ" είναι αυτό: http://gwydir.demon.co.uk/jo/egypt/amun.htm | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Πεμ Μαρ 05, 2009 1:50 pm | |
| ax αυτα ειναι τα καλα οταν δινεις μαθημα απογευμα κι οχι πρωι! εγω θα ψηφισω αριστο γιατι ξετρελαθηκα.Μπορει να μην ειχε τις τρελλες wtf σκηνες αλλα μου αρεσε παρα πολυ!Συμπαθησα πολυ τον σογιερ και την αλλα τη ξανθομπαμπουρισα! καλα ξιφ - Σπόιλερ:
επαθα με τον Ριτσαρντ κουκλος!ενταξει ηταν αξυριστος οσο πρεπει
//περισσοτερα το βραδυ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Πεμ Μαρ 05, 2009 5:52 pm | |
| Σε καταλαβαίνω Achara, εδώ την έπαθα εγώ Με αυτό το look ανέβηκε τάχιστα στο Ν2 της λίστας μου | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Πεμ Μαρ 05, 2009 8:41 pm | |
| Επιτέλους ξεμπέρδεψα με τις δουλειές και αφού το είδα για άλλη μια φορά, παραθέτω τα σχόλια μου: - Σπόιλερ:
- Με τίποτα δεν περίμενα να δω το άγαλμα... Όταν τους είδα να κοιτάνε σαν λαλάκες το πρώτο πράγμα που ήρθε στο μυαλό μου ήταν το Black Rock... Αιγιπτιακό τελικά, πράγμα αναμενόμενο... Τώρα θα περιμένουμε μέχρι την 6η σεζόν για να δούμε και την μούρη του... Που είναι ο Λιακό να μας πει για τους Νεφελίμ - Τελικά είχαμε γέννηση στο νησί. Παρόλα αυτά φαίνεται πως και τότε είχαν πρόβλημα αφού οι γυναίκες γεννούσαν εκτός νησιού... Από τα spoilers μάθαμε ποιο είναι το μωρό και χαίρομαι που έπεσα μέσα - Σκέφτηκε κάποιος πως μπορεί η Amy να είναι η Amelia των Others; Είχαμε και εκείνο το easter egg την περασμένη εβδομάδα που ακόμα το θυμάμαι... Δεν θα με χαλούσε να έπεφτα και σε αυτό μέσα και να ολοκληρωθεί το πακέτο - Juliet/Sawyer πολύ καλό ζευγάρι. Ελπίζω με αυτή τη σχέση να διαλυθούν μια και καλή όλοι οι συνδιασμοί σχημάτων... - 3 σκηνές ξεχώρησα... Όταν η Juliet ανακοίνωσε πως γεννήθηκε το μωρό, η σκηνή Sawyer/Juliet μπροστά στο υποβρύχιο και φυσικά η σκηνή Sawyer/Richard. Το άγαλμα δεν το βάζω καν γιατί ήταν από άλλο επίπεδο... - Καλά ο Richard σαν στο σπίτι του... Τι φράκτες και λαλακίες... Όπως είπε και ο ίδιος οι φράκτες είναι για άλλα πράγματα... - Εκεχηρία τελικά... Δεν έλεγε και τόσο ψέματα ο Widmore... Πιστεύω πως θα τον δούμε κάποια στιγμή επικεφαλή των Others... Κάτι μου λέει πως αυτή η υπόγεια σχέση που πιθανόν να ανέπτυξε με την Dharma να ήταν η αιτία που τον έδιωξε ο Richard... - Τι να πω για τον Horace... Δεν περίμενα να ήταν αυτού το παιδί... Και δεν περίμενα να ήταν επικεφαλής της Dharma... Πάει η θεωρία που είχα για Olivia+Horace=Charlotte. Πάντως ποτέ δεν ξέρεις... Ο Horace απ' ότι φαίνεται δεν έχει αφήσει ούτε θυληκιά γάτα στο νησί... - Γενικά τα επεισόδια με Dharma έχουν πάντα κάποιο ενδιαφέρον... Ελπίζω τώρα που ήρθε πίσω ο παπάρας ο γιατρός να μην σηκώσει κεφάλι... Καλά περνούσανε τα 3 αυτά χρόνια... Περιμένω να δώ πως θα τους μπάσει, αν τους μπάσει μέσα στην Dharma ο Sawyer... Θα έχει την ευκαιρία να εκδικηθεί τον γιατρό... Να δω τον γιατρό μέλος της "Security Team" να ακολουθεί διαταγές του Sawyer και δεν θέλω τίποτα άλλο... Ίσως και "Workman". Jack "Workman"
Ψήφισα πολύ καλό | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 12:37 am | |
| Πολύ καλό επεισόδιο. - Σπόιλερ:
Το άγαλμα (αν και το κατάλαβα πριν το δείξει) Ο Daniel... Ο καημενούλης... Δεν θα το κάνω... Δεν θα της το πω...O Richard θεός! ........ και ο Sawyer για την ατάκα του... your buddy out there with the eyeliner, let me talk to him Sawyer+Juliet Και... ο ήχος που ακούσαμε κατά το flash που προκάλεσε ο Locke με το γύρισμα του τροχού... δεν θύμιζε πολύ Smokey?
Γενικά σαν επεισόδιο μου άφησε μια πολύ γλυκιά αίσθηση... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 10:27 am | |
| Που είστε παιδιά; Ακόμα είμαστε στην πρώτη σελίδα του thread... Που χαθήκατε; PS: Achara να υποθέσω πως το pm που έλαβα το ψες προοριζόταν για εδώ; | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 11:46 am | |
| χαχαχα ωχ την εκανα τη λαλακια μου!(sorry cypher) 2 φορες εγραψα ποστ σεντονι και κατι εκανα και εξαφανιστηκε! Τη δευτερη φορα ψιλιαστηκα οτι το εστειλα σε πμ αλλα δεν καταλαβαινω πως το εστειλα σε σενα.. ηταν κι αργα... ημουν και κουρασμεεενηηη
μπορεις να το δημοσιευσεις?
@xif τι λες θα βαζουμε καρδουλες μαζι στον Ριτς στην προβολη της Κυριακης? εμενα εμφανησιακα παραμενει νο2,αλλα σαν πακετο περασε νο1,αφου περασε το γιατρο! | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 11:52 am | |
| Καλημερα! Εγω ψηφησα καλο! Δεν ξερω κατι με χαλασε σε αυτο το επεισοδιο! - Σπόιλερ:
Καλα το ζευγαρακι της Αγιας Παρασκευης με ξενερωσε εντελως!!!! Τωρα για τον χρονο τα μπερδεψα λιγο, πως ηξερε ο Σωγερ σε πια χρονια ειναι; Οι Τζακ, Κεϊτ και Χιουγκο πως βρεθηκαν το 1977 και οχι στο 2007; Ο επιστημονας που χαθηκε; Θελω να πω μετα απο 3 χρονια μας τους εδειξε ολους εκτως απο αυτον, μηπως εγινε Αστέρο και πηρε τα βουνα ή εγινε αλλος και γι αυτο εξαφανηστικε;
Εχω την εντυπωση πως ο Μπεν(ο μικρος) θα ερθει με το υποβριχιο μετα απο 2 εβδομαδες απο την στιγμη που εφτασαν οι υπολοιποι στο νησι.
Και τελος η καλητερη σκηνη ηταν το αγαλμα!!!!! Πρεπει να το ψαξουμε λιγο να εχουμε και δουλεια αυτο το 15ημερο!!!
Αυτα για την ωρα, παω να πιω καφε και θα τα πουμε σε λιγο!!! Αν εγραψα τιποτα κουφο, σορι αλλα ακομη δεν εχω ξυπνησει!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 11:55 am | |
| Παραθέτω το "χαμένο" post της Achara: - Παράθεση :
οκ cypher,με εκδικηθηκες για οσα ειπα για τον Τζον, fair enough!axxaxax
- Σπόιλερ:
εχω να κανω σοβαρες και πιο light παρατηρησεις για το επεισοδιο.
ξεκιναω με τις -πολλες- light
Συμπαθησα πολυ σογιερ.Ποσο γελιο?Εγινε πιο καλουλης-γλυκουλης συγκινητικα καλος θα ελεγα αλλα η ατακα ατακα."Και γαμω τα παιδια ο Τζιν αλλα αντε να συνενοηθεις μαζι του"λοολ αντε συγχωρω και αυτο που ειπε για τον Ριτς. Ολα αυτα για τον χαρακτηρα του βεβαια γιατι ακομα αναρωτιεμαι εμφανισιακα τι του βρισκουν. Μετα βεβαια βλεπω τον Ορατιο-playbliaxboy του νησιου και λεω οκ.
Τζουλιετ μπομπ μαστορας-ανοιγω το αμαξι-και-μετα-τη-κοιλια-της-Ειμυ πολυ γλυκιαααα. Κανει παλι το ιδιο πραγμα, λεει θα μεινω για λιγο και την κανει αρμενικη την επισκεψη(βιζιτα δε λεω γτι θα παει το μυαλο σας αλλου και δε μιλαω για την Κειτ να πω χαλαλι). 3 χρονια παλι!!! Βεβαια ανταμειφθηκε αυτη τη φορα με το να κανει μια επιτυχημενη καισαρικη αυτη τη φορα στο νησι! Αχ μπραβο ενα τετοιο κοριτσι θελω και για τον Τζακ,αλλα τετοιος μακακας που ειναι(ευχαριστημενοι???) θα τρεχει πισω απο την αλλη κι αυτη πισω απο τον Σογιερ.Οταν την ειχαμε δεν την εκτιμουσαμε.
το ζευγαρι των ξανθομπαμπουρων μου αρεσει και μενα πολυ και δε θα ηθελα με τπτ να αλλαξει αν και δυσκολο το βλεπω μιας και εφτασε η αντροχωριστρω
ειναι πανομοιοτυπο με το jate. Κειτ-Σογιερ ανεκαθεν ιδιοι ακομα πριν και μετα την αλλαγη τους. Τζακ Τζουλιετ επισης(χωρις αλλαγη αυτοι). Φαινεται να εχουν ηρεμη σχεση αγαπης κλπ οπως και οι Jate.
Μιας και λεω για σχεσεις σας τα πα?Παντρευομαι! τον ΡΙτσααααααααααααααρντ.Καλα τι να πρωτοπω. Ποιος Λοκ,Μπεν,Γουντμορ ,ποιος φραχτης κλπ αυτα ειναι για τους αλλους! Σημαινει συναγερμος,κλειδαμπαρωνονται ολοι, και ερχεται ο θεος- πιο ωραιος απο ποτε btw- μονος του ετοιμος για τσαμπουκα στον καραμητρο(ορατιο). Παλι που συζητησιμος και ευγενικος με τον σογιερ!Τι καλοοοοοος Εχει ομως εναν αερα πραγματικου ηγετη το προσεξατε?
σε λιγο ερχονται και οι σοβαρες παρατηρησεις
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 12:09 pm | |
| Αchara φοβερές οι παρατηρήσεις σου Μάλλον δε θα σε ακολουθήσω στις καρδούλες μια και το παντρεύεσαι το παιδί και τι θα πει και ο Benji, καταλαβαίνεις... (αν και εμφανισιακά έχει περάσει Ν1 με διαφορά) Το σχόλιο του Sawyer για το eyeliner εκτός από αστείο θα μπορούσε να είναι και ένα στοιχείο που παραπέμπει σε Αίγυπτο μαζί με το ανκ που φορούσε ο Paul. Ίσως εκεί να πηγαίνει και το "Πλάτωνας".... Taso δεν είδα σχολιασμό για το ότι οι γυναίκες της Dharma γεννούσαν εκτός νησιού | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 12:12 pm | |
| Ευχαριστω cypher!Παμε στα σοβαρα τωρα: - Οι εγγυες γεννουσαν εκτος νησιου. ΓΙα ποιο λογο ομως? 1.Επειδη δεν ειχαν καταλληλους γιατρους και ανεσεις 2. Αυτη η ασθενεια υπηρχε απο τοτε στο νησι. Παντως τις εγγυες τις μετεφεραν απο το νησι 2 εβδομαδες πριν την αναμενομενη γεννα. Δε θυμαμαι καλα αλλα εχω την εντυπωση οτι η ασθενεια προσεβαλλε τις εγγυες νωριτερα. Εαν οχι,η Ειμυ γεννησε προωρα και δεν προλαβε να προσβληθει. - Ο σογιερ ειπε στην Τζουλιετ: εχουμε 1974,τι θα κανεις εκει εξω?οτι ειχες δεν υπαρχει ακομα. Ισχυει αυτο?δλδ οτι χρονολογια εχει το νησι ειναι και απ εξω?Πολυ πιθανο,αν σκεφτουμε οτι ετσι επισκευθηκε ο Ριτσαρντ τον Λοκ οταν γεννηθηκε η οτι οι εγγυες πηγαινοερχονταν με το υποβρυχιο.Απο την αλλη ομως,οι Ο6 απ εξω ηρθαν,απο το 2007! - Μπεν.Φαινεται οτι εκτος του προφανους με την καταστροφη της νταρμα αλλαξε πολλα πραγματα. Αυτος δεν αφηνε τις εγγυες να γεννουν εκτος νησιου. ΜΟυ φαινεται οτι τελικα ουτε νταρμιτης ηταν ποτε αλλα ουτε και με τους hostiles. Ειχε τελειως δικα του πραγματα στο μυαλο του γιατι απο οτι φαινεται η νοοτροπια των others(του Μπεν) ειναι διαφορετικη και απο τη νταρμα και απο τους hostiles. Το θεμα ειναι να δουμε τι στοιχεια εχει απο τους μεν και απο τους δε.Πχ οι ιεροτελεστιες τους ειναι των others? Οι hostiles δεν εδειχναν να ενοχλουνται απο τους νταρμιτες εκτος αν εκεινοι τους πειραζαν[αν σκοτωναν κανενα δικο τους].Αρα ο Τσαρλς ενα δικιο το εχει που λεει οτι ζουσαν ειρηνικα μεχρι να ερθει ο Μπεν.Εχουμε δει τοσα απο αυτον κι ακομα μενει ενα μυστηριο πισω απο αυτον.Τι πραγματικα ηθελε να κανει και τι σκοπο υπηρετει? Μετα απο ολα αυτα ειναι λογικο ο Ριτσαρντ να παρει αποφαση να τον βγαλει απο αρχηγο. Μονο του χεριου του που δεν ηταν. αυτα μεχρι στιγμης. //thanks xif! οσο για το γαμο ξερεις που θα γινει ε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 12:39 pm | |
| Πιστεύω ότι μετέφεραν τις γυναίκες για πρακτικούς λόγους γιατί μπορεί να συμβεί το οποιδήποτε σε μια εγκυμοσύνη. Εξάλλου οι περισσότερες γυναίκες στον κανονικό χρόνο δεν έφταναν καν στο 3ο τρίμηνο... Αν και η μεταφορά μου θύμισε λίγο τη Δήλο.... Σχετικά με την ανακωχή θα συμφωνήσω με τον Cypher. Yπάρχει μεγάλη πιθανότητα πίσω από την εκεχειρία να κρύβεται κάποια συμφωνία Dharma - Widmore και αυτό να έγινε ο λόγος που ο Charles έφυγε από το νησί. Γιατί μου φαίνεται λίγο δύσκολο ένα 15χρονο να κοροϊδέψει τον 37χρονο ηγέτη των Other που έχει περάσει τη ζωή του στο νησί. Σίγουρα υπάρχει και η συμβολή του Richard, ακριβώς όπως βοήθησε τον John να "ρίξει" τον Ben Αchara κουμπάρους βρήκες; | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 12:53 pm | |
| κι εγω αυτο πιστευω για το πρωτο,το δευτερο ειναι οντως αρκετα καλο σεναριο. Δεν καταλαβαινω βεβαια γιατι να μην εμφανιστει ο Τσαρλς στον Ορατιο [που ειναι και στα κυβικα του ] και εμφανιστικε ο Ριτσαρντ. //σκεφτομουν εσενα και τον Benji ,θελετε?αν και τον φοβαμαι,ειναι λιγο παρτον στο γαμο σου να σου πει και του χρονου,αλλα αφου λεει θα κατσει φρονιμοος | |
|
| |
tuku I am Lost!
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 2:22 pm | |
| καλημερα
λοιπον πρωτον για τις γυναικες ισως να ισχυει το ιδιο με τα παιδια το ΄83 , δηλαδη να γεννιουνται στο νησι μονο οταν εχουν συλληφθει κατω απο καποιες συγκεκριμενες πλανητικες (και γιατι οχι και χρονικες ) στιγμες και που αυτα τα παιδια δεν θα ειναι κοινα αλλα θα εχουν ιδιαιτερα χαρισματα ( μαλλον για αρχηγοι του νησιου).
δευτερον ωραιοι οι ερωτες αλλα οχι για το λοστ ( ενας λογος που το ψηφισα καλο)
τριτον ωραιος ο ριτζαρτ αλλα ας κανουμε λιγο κρατει μεχρη να μας δειξει την ιστορια του ο λογος που το λεω ειναι α) τι το ιδιαιτερο εχει σαν ατομο και δεν τον επηρεαζει ο φρακτης ; β) ειναι ανθρωπινο ειδος γεννημενο με φυσιολογικους τροπους στη γη ; ή μην πως ειναι κατασκευασμενος για την ασφαλεια και υπαρξη του νησιου ( κατι σαν τον δικο μας τον Ταλο );
τεταρτον το αγαλμα εαν ειναι αιγυπτιακο ( κραταω ακομα επιφυλαξης ) μοιαζει με τον Ρα ("Ήλιος", δημιουργός θεός του ήλιου.) ή σαν τον Ωρος ("Υψηλά, Άνω", θεός γεράκι του ήλιου.) διοτι ειναι θεοτητες οι οποιες ερχονται απο ζωα που εχουν τεσσερα δαχτυλα. οπως ειπα παραπανω κραταω επιφυλαξης διοτι πολλα απο τα αρχαια αιγυπτιακα συμβολα ( οπως ο σταυρος ) εχουν ελληνικους επηρεασμους . εαν ομως ειναι αιγυπτιακος ετσι θα εχουμε και μια καλη πασα για τα ελληνικα συμβολα (δελφικο ε και μαιανδρους ) οι αιγυπτιοι παρολα που θελουν να μας πεισουν οτι ειχαν φιλικες σχεσεις μην ξεχναμε οτι απο εκει ξεκινησαν οι εβραιοι ( μεγιστοι εχθροι κατα τον ελ-ληνων ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 3:20 pm | |
| - tuku έγραψε:
- α) τι το ιδιαιτερο εχει σαν ατομο και δεν τον επηρεαζει ο φρακτης ;
Το λέμε ωτοασπίδες Σαν αυτές που φορούσε η Amy Γιατί πάντα το μυαλό μας πρέπει να τρέχει σε πιο σύνθετα πράγματα; Edit: Πάνε πάλι οι υπολογισμοί μου για τις τοποθεσίες στο νησί... Ακούς εκεί ο Orchid να είναι κοντά στο άγαλμα... Και ο flame να έχει σχεδόν απ' έξω τον ηχητικό φράκτη... Αν στο τέλος δεν μας δώσουν ένα ολοκληρωμένο χάρτη του νησιού δεν θα τους το συγχωρέσω... Εκτός αν το κάνουν επίτηδες που τίποτα δεν κολλάει σε τίποτα...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cypher80b στις Παρ Μαρ 06, 2009 3:29 pm, 1 φορά | |
|
| |
tuku I am Lost!
Αριθμός μηνυμάτων : 16 Registration date : 02/03/2009
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 3:27 pm | |
| καλημερα
μπορει να το λενε ωτοασπιδες αλλα θα ηταν πολυ φτηνο κολπο για τον ριτζαρτ δεν νομιζεις ; το μυαλο μας (τουλαχιστον στην συγκεκριμενη σειρα ) πρεπει να τρεχει σε συνθετα πραγματα διοτι μεχρι τωρα τα του νησιου δεν ειναι και οτι ποιο απλα πραγματα (τουλαχιστον για μενα ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 3:41 pm | |
| Συμφωνώ ότι δεν είναι και το πιο απλό πράγμα το θέμα του νησιού... Αλλά μας έκαναν να βλέπουμε τα πιο απλά πράγματα και να κατασκευάζουμε θεωρίες... Εγώ πάντως δεν το βρήκα καθόλου παράξενο που μπήκε έτσι απλά μέσα στα Barracks o Richard... Ειδικά μετά που μας έδειξαν το κόλπο της Amy... Εξάλλου και στο "The Man Behind the Curtain" είδαμε πως οι Others μπόρεσαν και έκαναν έφοδο χωρίς να τους εμποδίσει ο φράκτης. Και μπορεί να είναι φθηνό το κόλπο όπως λες αλλά άκρως αποτελεσματικό... Θα μπορούσε φυσικά να χρησιμοποίησε και το κόλπο του κομμένου κορμού των losties... Αν ήθελα πάντως να φτιάξω θεωρία για το πως πέρασε μέσα ο Richard θα προτημούσα κάτι του στιλ έχει κατάσκοπο στον Arrow και παίρνει τους κωδικούς του φράκτη... Το συμπέρασμα πάντως που έβγαλα εγώ είναι πως ο φράκτης στήθηκε εκεί για να κρατάει έξω τον Smokey και όχι τους ανθρώπους... | |
|
| |
JamesFord The man behind the curtain
Αριθμός μηνυμάτων : 458 Ηλικία : 32 Registration date : 07/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 5:09 pm | |
| Ενα καπως "παραξενο" επεισοδιο, που εμενα με ξετρελανε παντως και το βρηκα αριστο χαλαρα. Lafleur, το μεγα ελεος δηλαδη! Αν και πως θα ηταν ο Sawyer το ειχα καταλαβει καμια 10'' πριν το δειξει, οπως και με το αγαλμα. Η ολη φαση για το αν θυμαται το προσωπο της Kate κλπ. που σε μας μπορει να φαινεται παραξενο καθως για μας ειναι 5 σεζον και ενα επεισοδιο, αλλα γι' αυτος ειναι 3 μηνες και 3 χρονια... Ο Richard απιθανος, καταπληκτικος, εξαιρετικος. Τα πηρε ολα κι εφυγε, ο τροπος με τον οποιο πλησιαζε τον καταυλισμο και το ολο υφος του ηταν "way too cool"! Το μεγαλο θεμα που προκυπτει για 'μενα ειναι, το τι συμβαινει στο παρον που βρισκονται Ben και Locke τι εχει συμβει; Πως εξελιχθηκε η ιστορια; Εγινε το Purge; Πεθαναν οι "δικοι μας" που ζουνε στο '74? Και να πεθαναν ομως αυτο δεν αλλαζει τιποτα γιατι υπαρχει και ο κανονικος εαυτος τους του '74, ο οποιος θα ακολουθησει την ιδια ζωη-πορεια. Πολυ μεγαλο μπερδεμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 5:24 pm | |
| - JamesFord έγραψε:
Το μεγαλο θεμα που προκυπτει για 'μενα ειναι, το τι συμβαινει στο παρον που βρισκονται Ben και Locke τι εχει συμβει; Πως εξελιχθηκε η ιστορια; Εγινε το Purge; Πεθαναν οι "δικοι μας" που ζουνε στο '74? Και να πεθαναν ομως αυτο δεν αλλαζει τιποτα γιατι υπαρχει και ο κανονικος εαυτος τους του '74, ο οποιος θα ακολουθησει την ιδια ζωη-πορεια. Πολυ μεγαλο μπερδεμα... Έτσι όπως το σκέφτομαι, οι "δικοί μας" θα γίνουν μερικοί από αυτούς που "ήταν αρκετά έξυπνοι και ακολούθησαν τον Ben". Ίσως πάλι να βρούν τρόπο να ξεκολλήσουν και να επιστρέψουν στο παρόν πριν το Purge... Ή μπορεί κάποιος από τους δικούς μας να είναι και αυτός που το διέταξε Το τι θα γίνει με αυτούς που είναι στο παρόν δεν έχω ιδέα... Το επόμενο επεισόδιο πάντως νομίζω πως είναι Ben Centric οπότε περιμένω να μάθουμε αρκετά... Θα ήταν super πάντως να βλέπαμε ιστορία από μικρό και μεγάλο Ben παράλληλα... Και μαμώ τα storytelling θα είναι | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x08 - LaFleur Παρ Μαρ 06, 2009 6:35 pm | |
| - cypher80b έγραψε:
Αν ήθελα πάντως να φτιάξω θεωρία για το πως πέρασε μέσα ο Richard θα προτημούσα κάτι του στιλ έχει κατάσκοπο στον Arrow και παίρνει τους κωδικούς του φράκτη...
Μ' αρέσει αυτό Το Purge απέχει 15 χρόνια από το 1977 επομένως μου φαίνεται λίγο δύσκολο να έζησαν τόσα χρόνια στο παρελθόν. Πιστεύω ότι οι Sun, Βen, Lypidis, Ceaser, Ilana που μάλλον βρίσκονται σε διαφορετικό timeline θα κάνουν κάτι ώστε να ξεκολήσουν οι υπόλοιποι. Ή ίσως να το κάνει ο Daniel ο οποίος είναι εντελώς στην κοσμάρα του και μόλις είδε το μικρό κοριτσάκι που μοιάζει με τη Charlotte χάζεψε περισσότερο. Το θέμα είναι ότι ο Ben βρισκεται ήδη σαν παιδάκι στο νησί και μάλλον έχει γνωρίσει και τους Sawyer και λοιπούς. Αναρωτιέμαι τι θυμόταν από αυτό ως ενήλικας όταν είδε τα ονόματα των επιβαινόντων της πτήσης 815. 'Η αν η εμμονή του με την Ιουλία ξεκινά από τότε.... Achara τιμή μας, θα κάτσουμε και οι δύο φρόνιμοι | |
|
| |
| Lost 5x08 - LaFleur | |
|