| Lost 6x05 - Lighthouse | |
|
+5m0rpheas 108asteri Achara Elle1 xifomaxos 9 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Άριστο | | 50% | [ 4 ] | Πολύ καλό | | 38% | [ 3 ] | Καλό | | 12% | [ 1 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 8 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Lost 6x05 - Lighthouse Τρι Φεβ 23, 2010 8:51 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xifomaxos στις Τετ Φεβ 24, 2010 8:13 pm, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 8:29 am | |
| Πολύ ωραίο επεισόδιο - Σπόιλερ:
Προσωπικά μου άρεσε πολύ, όπως μου αρέσει όλη η έκτη σεζόν... Έχει το συναίσθημα της πρώτης.... flashsideways - Ο Jack είναι πατέρας Φοβερό το κάστινγκ, ο μικρός θα μπορούσε άνετα να είναι γιος του... -Και είχε βγάλει τη σκωληκοειδήτη του όταν ήταν μικρός και είχε καταρρεύσει στο σχολείο...χμ, θα μπορούσε να ήταν το 1977... -Ο Dogen είναι και αυτός εκτός νησιού με γιο...! Νησί -Hurley Όλα τα λεφτά. Φοβερή η σκηνή στο διάδρομο με Hurley, Dogen, Jacob... Έλιωσα στα γέλια με το γιαπωνέζικο βρίσιμο -Η Claire είναι θεόμουρλη...Έχει χάσει την αίσθηση του χρόνου, έχει έναν νεκρό σκίουρο για μωρό και πιστεύει πως ο Aaron είναι στο Ναό... Της το είπαν ο μπαμπάς της και ο φίλος της...που δεν είναι άλλος από τον Smlocke... Πράγμα που με κάνει να σκέφτομαι αν απλά ο Smokey έχει πάρει και τις δυο μορφές ή κάτι άλλο παίζει με τον Christian... -Kάποιος έρχεται στο νησί -Πονηρούλης ο Jacob... Ένα βήμα πιο μπροστά από τον Smokey...Ξέρει ότι θα πάει στο ναό και βγάζει αυτούς που θέλει έξω... Τώρα έχει μείνει μόνο ο Miles και ο μεταλλαγμένος Sayid μέσα. Αν και αμφιβάλλω για το αγνό των προθέσεών του... -Υπάρχει ένας μαγικός φάρος που στις μοίρες είναι γραμμένα ονόματα (θα μπορούσε να είναι και λογοπαίγνιο στα ελληνικά) και ο Jacob τους παρακολουθεί μέσα από το μαγικό κάτοπτρο που έσπασε ο Jack... Αν όμως ο Jacob έχει τον φάρο με τα ονόματα γιατί να έχει και τη σπηλιά;; Είμαι σχεδόν βέβαιη τώρα πως η σπηλιά είναι του Smokey -Έχω την αίσθηση πως ο J έχει γραμμένους τους Kwon, τουλάχιστον τον Jin...Kαι Jin γιατί είπες στην Claire ότι το μωρό δεν το πήρε η Kate...Τι καλά που θα ήταν
Αυτά για αρχή... | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 12:28 pm | |
| Πολύ καλό επεισόδιο! - Σπόιλερ:
Τη φάση με το φάρο την έβλεπα με το σαγόνι στο πάτωμα... Να τι είναι οι Αριθμοί!!! Και φώναζα ΟΧΙΙΙΙΙΙ ΟΧΙΙΙΙΙ ΜΗΗΗΗ από τη στιγμή που πήρε ο καραγκιόζης στα χέρια του το τηλεσκόπιο! Τα υπόλοιπα μόλις έρθω στα ίσια μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 12:51 pm | |
| Εlle Πρόσεξες ότι - Σπόιλερ:
η Kate έχει τον αριθμό 51 στον φάρο;;
| |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 1:11 pm | |
| Γελάς? Σα δε ντρέπεται ο αλήτης! - Σπόιλερ:
Εσύ πρόσεξες ότι στο 108 είναι ο άσχετος? Ποιός στο καλό είναι ο Wallace??? Η Καιτούλα λογικό να έχει το 51. Αυτή, και η Περιοχή στις ΗΠΑ. Το ούφο...
| |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 1:14 pm | |
| ι loved it! το αγαπημένο μου απο τηνν 6η σεζόν, ίσως μετά από την πρεμιερα - Σπόιλερ:
sideway: -ο jack έχει γιο! που σημαίνει πως ίσως χώρισε λίγο αργότερα με τη γυναίκα του? Βασικά είναι μεγάλο το παιδί, οπότε παντρεύτηκε και νωρίτερα? θα τσεκάρω lostpedia..Καλά, το σημάδι, τώρα το είδε? περίεργο..Ωραίες οι σκηνές με το γιο του, μου άρεσαν, και φυσικά ο Dogen! μου αρέσει η παρέα αυτών των 2 στο νησι: - Η Κλαιρ λολάθηκε πάει.. Κολλητάρι με τον Τζον έγινε και η τρέλλα της εξηγεί το γιατί δεν αναρωτιέται τι παίζει με αυτόν, από τη στιγμή που ξέρει πως δεν είναι ο Τζον. Με τον Κρίστιαν πρέπει να έγινε ότι και με την Κλαιρ.Ο βλάκας ο Τζιν θα τους οδηγήσει στο Ναό τώρα (θα μπορούσε άνετα να το είχε αποτρέψει αυτό ο Jacob αλλά τέλος πάντων). - φοβερές οι σκηνές, εξελίχθηκε η μυθολογία Ο Dogen θεός πάλι, το ίδιο και το δίδυμο Jacob-Hurley..Πολύ πλάκα ο Hurley κάθε φορά που μιλάει με τον Jacob..Είχα καταλάβει ότι σκοπός δεν ήταν να ανάψει ο φάρος, από τη στιγμή που ήταν ο Jack εκεί όχι που θα τον άφηνε όρθιο! - Αραγε όντως θα έχει επισκέπτες το νησί ή μούφες λέει ο Jacob? ("θα βρούν άλλο τρόπο") Αν όντως περιμένει κόσμο, i vote for desmond! - Ο Jack έχει κάτι πολύ σημαντικό να κάνει.. Και φυσικά δεν μπορεί να του το πει κατευθείαν όπως στον Hurley γιατί δεν κάνει ότι του λες(that's my boy ).. O Hurley είναι special γιατί καθώς μπορεί να δει νεκρούς, βλέπει και τον Jacob και είναι κάτι σαν "αγγελιαφόρος" του. Είναι supportive ο ρόλος του μέχρι τώρα. - Πιστεύω πως ίσως ο Jacob έχει καταλήξει στο ποιος candidate είναι ο αντικαταστάτης, και αφήνει και τους υπόλοιπους στο παιχνίδι, για να είναι "ασφαλείς" ή για να παίξουν supportive ρόλο.. Αυτά για την ώρα... He has what it takes..
//άντε δείτε το, να αλλάξω το avatar μου! //και κάτι άλλο, μετά από κάποια πράγματα που διάβασα: - Σπόιλερ:
στο νούμερο 108 υπάρχει το όνομα wallace: ποιος είναι ο wallace?κανείς δεν ξέρει! μήπως τελικά αυτός είναι ο substitute?και οι άλλοι παίξουν σημαντικό ρόλο στο να έρθει στο νησί?
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Achara στις Τετ Φεβ 24, 2010 4:50 pm, 1 φορά | |
|
| |
108asteri Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 2092 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 4:14 pm | |
| Καταπληκτικο! Σιγουρα δεν δόθηκαν πολλές απαντήσεις αλλά αυτό που είδα ηταν αρκετό για να με υπερευχαριστήσει! Από πού ν' αρχίσω! - Σπόιλερ:
Η σκηνη στο Φαρο ήταν τα Παντα όλα! Ειμαι πλεον απόλυτα σίγουρη οτι η σπηλια που εδειξε ο MIB στον Σογιερ ηταν μπαρουφα. Ετσι τους παρακολουθουσε πραγματικά ο Τζεικομπ και εκρινε ποιοι ειναι κατάλληλοι για αντικαταστάτες. Επισης η Κειτ ΔΕΝ ειναι διεγραμμενη στην πραγματικη λίστα. Τωρα δεν ξέρω αν αυτο ειναι καλο ή κακό αλλα σημαινει οτι ο Τζεικομπ την υπολογίζει ακομη Ο Τζακ θα εχει ενα σημαντικο ρόλο από δω και στο εξής και πρέπει να ανακαλύψει μονος του τον "προορισμό" του...Αντε να δουμε... Αυτός ο Wallace, ποιος στο καλο είναι; Αν και μπορεί να είπε τυχαια αυτον τον αριθμο ωστε να διαπιστωσει ο Τζακ- μεχρι να φτασουν απ' το 0 στο 108- τι πραγματικά συμβαίνει. // Καλα η Κλαιρ εχει ξεφυγει! Ουτε η Ρουσώ δεν έκανε έτσι. Και προφανως για να αποκαλεί "φιλο" τον MIB θα ξερει οτι είναι αυτος που υπηρετεί. Το λεω αυτο γιατι η Κλαιρ ειχε γινει ετσι πολυ καιρο πριν εμφανιστει ο MIB με τη μορφη του Λοκ. Η απορία ειναι λοιπόν: Ο Κριστιαν ειναι ο καπνός ή ειναι ο πραγματικος Κριστιαν, απλα επαθε ότι και η Κλαιρ; Τα FS εξακολουθουν να μου ειναι ψιλο-αδιάφορα. ΟΚ, ο Τζακ εχει γιο πλεον, δεν τα παει καλα μαζι του (οχι που θα τα πηγαινε) και ειναι χωρισμενος. Ουσιαστικα το μονο που μας προσφερουν -προς το παρόν- τα fs ειναι η παρουσία ενος "ιδιαιτερου" προσωπου που δεν περιμενουμε να τον δουμε εκει, στη περίπτωσή μας ο Dogen. ΥΓ: Αν μαθει η Κειτ οτι ακόμη ο Τζ. την υπολογίζει θα κάνει κάτι χαρούλες! ΥΓ2: Θελει μπουνιές ο Τζιν, αντι να πει μια και καλη οτι η Κειτ πηρε το μωρο και να απαλαχτουμε απο την παρουσια της, μας τα γυρισε στο τελος.
ΥΓ3: Διπλα από το Νο 108 έπρεπε να γράφει asteri ΥΓ4: Το "μωρό" της Κλαιρ: - Σπόιλερ:
Ειναι ο Cubone, απ' τα pokemon | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 5:41 pm | |
| - Σπόιλερ:
- Achara έγραψε:
- στο νούμερο 108 υπάρχει το όνομα wallace:
ποιος είναι ο wallace?κανείς δεν ξέρει! μήπως τελικά αυτός είναι ο substitute?και οι άλλοι παίξουν σημαντικό ρόλο στο να έρθει στο νησί? Είναι διεγραμμένο το όνομα...
Αστέρι σου 'φαγε τη θέση... | |
|
| |
m0rpheas Jack's Fan Club Vice President
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 6:13 pm | |
| - Σπόιλερ:
Επεισοδιάρα πάλι!
Ο Τζακ σιγά-σιγά ανεβάζει στροφές, όταν συνειδητοποιήσει και αυτά που είπε ο Τζέικομπ στον Χέρλι θα γουστάρουμε. Οκ, μην κοροϊδευόμαστε, για καλό δεν τον θέλει ο Τζέικομπ, αλλά θα πέσει ένδοξα και όπως του αρμόζει ο αγαπημένος αυτός χαρακτήρας (τον έχω και αδυναμία, τι να κάνουμε )
Αν υποθέσουμε ότι όντως κάποιος έρχεται, αυτός λόγω φάρου λογικά είναι ο Ντεσμοντ. Δηλ θα άναβαν το φάρο ώστε να τον δει ο Ντες με το σκάφος του. Και κολλάει και σεναριακά. Έχουμε αφήσει στη 5η σαιζόν τον Ντες στην εκκλησία με την Ελοΐζ. Ο Ντες την πιέζει, αυτή του λέει πού είναι το Νησί και τι παίζει, και ο Ντες τραβάει κι έρχεται. Εμένα βέβαια στις 5 το πρωί που έβλεπα το επεισόδιο, το μυαλό μου πήγε στο ότι θα έφερναν τον Άαρων ή την κόρη του Τζιν (Κουόν και αυτή) αλλά τώρα που κοιμήθηκα 6-7 ωρίτσες δεν βλέπω λογική και αναθεωρώ.
Ξεκαθαρίστηκε επίσης και το θέμα Κλαιρ/infected. Δεν μπαίνει κανένας ΜΙΒ μέσα σου. «Απλά» σαλεύεις κομματάκι και γίνεσαι στρατιωτάκι του. Κι επειδή τα μεγάλα κάστρα πέφτουν πάντα από μέσα, ο Σαγίντ θα ανοίξει την Κερκόπορτα του Ναού για να μπει ο ΜΙΒ.
Ο Τζέικομπ τα ξέρει αυτά, αλλά σκασίλα του. Απλά μαζεύει τους 2 υποψήφιους που του έμειναν και τους πάει σε μέρος ασφαλές.
Το ενδιαφέρον - και ντρέπομαι που το λέω- στρέφεται μετά το σημερινό επεισόδιο στην Κέιτ. Ο ΜΙΒ, όταν ανέφερε όσους υποψηφίους δεν έχουν διαγραφεί, δεν είπε λέξη για την Κέιτ. Σήμερα την είδαμε στο νούμερο 52 (άσχετο με τους αριθμούς μας) και δεν ήταν σβησμένη. Αναμένουμε...
ΥΓ. Cypher σε θυμήθηκα όταν μας έδειξαν το φάρο. Μας έλεγες πέρσι ότι μάλλον μεγάλο μέρος του Νησιού δεν μας το έχουν δείξει ακόμα. Για τη βόρεια πλευρά δεν έλεγες;
| |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 8:04 pm | |
| - Σπόιλερ:
Οι παραγωγοί μας πέταξαν ακόμη μία ένδειξη περί εκτός Νησιού. Ο Τζακούλης ήδη έχει κανει επέμβαση! Άρα? Το κόλπο στο φάρο το έχω δει και στο God Of War 2. Τροχοί γυρίζουν, εικόνες από την ζωή του Kratos περνάνε από τους καθρέφτες, μέχρι να γυρίσει τον χρόνο πίσω! Εάν υπάρχει οποιαδήποτε σχέση με την σειρά, τότε ο Ιάκωβος δεν θέλει να γυρίσουν πίσω τα γεγονότα. Αυτή την Κλαιρ δεν την χωνεύω από την αρχή, οπότε δεν με ενδιαφέρει. Με ενδιαφέρει όμως ο γιος της.
Με μια μικρούλα γεύση Βρασίδα και άνευ Τιτανομέγιστου το μενού χαρακτηρίζεται ενδιαφέρον μεν, ΄΄χλιαρό΄΄ δε. | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 8:07 pm | |
| Σπέρες To είδα το επεισόδιο και η αλήθεια είναι πως δεν το βρήκα τόσο καλό όσο το περιγράφετε πιο πάνω... Το βρήκα απλά Καλό. Βλεπόταν ευχάριστα είχε μυθολογία, οπότε όλα κάλα... Στο δια ταύτα: * Flashsideways: Προστέθηκαν άλλα 15 λεπτά χαμένου χρόνου στο λογαριασμό της 6ης σεζόν... * H Claire σάλεψε εντελώς... Φαινόταν από την προηγούμενη φορά πως κάτι είχε στο μάτι της, αλλά η σκηνή με τον cubone με έκανε να την λυπηθώ... Μαλακία του Jin που τα πήρε πίσω για την Kate, αλλά είμαι σίγουρος πως η Claire δεν το έχαψε το παραμύθι... αντε να ξεκάνει την Kate να τελειώνουμε! * Αν δεν ήταν ο Hurley, το επεισόδιο θα ήταν μεγάλη πατάτα... Όλες οι σκηνές και όλες οι ατάκες του Jorge ήταν όλα τα λεφτά... Γελούσα σαν μαλάκας με την σκηνή Hurley/Jacob/Dogen * Είδαμε λοιπόν και τις κινήσεις του Jacob, ο οποίος δεν κάθετε με σταυρωμένα χέρια... Ο κάθε ένας ακολουθεί το δικό του σχέδιο... Άντε να δούμε τι θα γίνει... Πάντως ο J ακόμα να μας πουλήσει το δικό του παραμυθάκι... * Διαφωνώ καθέτως, οριζοντίως και πλαγίως με όσους λένε πως αποδείχθηκε πως ο Locke (Έτσι θα τον λέω από εδώ και πέρα μια και στο τελευταίο podcast οι Darlton είπαν πως και αυτοί έτσι τον λένε) έλεγε μπαρούφες στο περασμένο επεισόδιο. (asteri, xif για σας είναι η σπόντα ) Ίσα ίσα, που επιβεβαιώθηκε σχεδόν σε όλα... Οι αριθμοί αντιστοιχούν σε ανθρώπους, ο Jacob παρακολουθεί, ψάχνει και βρίσκει canditates. Οι αριθμοί ταιριάζουν απόλυτα με τους αριθμούς και τα ονόματα της σπηλιάς, πάλι υπάρχουν διεγραμμένα ονόματα... Γιατί να τα γράφει και στη σπηλιά και στον φάρο; Jacob είναι ότι γουστάρει κάνει... Στη σπηλιά είναι προφανές πως έμενε, έκοβε τις κουβέντες του με τον MIB, συζητούσαν το παιχνιδάκι τους και κατλεγραφαν το σκόρ τους, οπότε είναι λογικό να καταστρώνει εκεί και τα σχέδια του... Από την άλλη τον φάρο τον χρησιμοποιούσε σαν παρατηρητήριο οπότε για πρακτικούς και μόνο λόγους βρίσκονται τα ονόματα εκεί... * Βρήκα εντελώς γελίο το όλο σκηνικό με τον καθρέφτη μέσω του οποίου έκανε παρακολουθήσεις ο Jacob... ΕΛΕΟΣ δηλαδή... Όλα τα περίμενα σε αυτή τη ζεσόν εκτός από μαγικούς καθρέφτες και μαγικές πηγές... Edit: Τα έλεγα εγώ m0rphea αλλά κανείς δεν άκουγε... Τέσπα... η τοποθεσία του φάρου πάντως πάλι δεν κολλά πουθενά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 8:20 pm | |
| Δε λέω πως έλεγε μπαρούφες ο Smlocke, αλλά η σπηλιά ήταν δική του... Για κάποιο λόγο παρακολουθεί και αυτός τους υποψήφιους...Προφανώς ξέρει και αυτός ποιοι είναι...Αν και δεν ξέρω γιατί δεν έδειξε το 51 Από ότι φαίνεται οι αριθμοί είναι μοίρες... Η μετάφραση αυτών που είπε ο Dogen "You are lucky that you are protected. Because if you were not protected i would cut your head off"... Ακούστηκε πολύ καλύτερα στα ιαπωνικά | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 8:25 pm | |
| δεν υπαρχει απολυτη αντιστοιχια αναμεσα σε σπηλια και φαρο.. Υπαρχουν αριθμοι στη σπηλια που ταιριαζουν σε αλλον υποψηφιο στο φαρο http://lostpedia.wikia.com/wiki/Candidates//φαινεται και καποιος "Kysea" που δεν εχει διαγραφει.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Achara στις Τετ Φεβ 24, 2010 8:28 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 8:27 pm | |
| Ξέχασα εντελώς τον Wallace... Αν κάνετε search στο google, το πρώτο πράγμα που επιστρέφει είναι ο Sir William Wallace (http://en.wikipedia.org/wiki/William_Wallace) Σκοτσέζος, που πήγε στο νησί (Αγγλία) και έγινε "Guardian of Scotland". Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια; Εγώ πάντως περιμένω και κάποιον άλλον να έρθει στο νησί... Τελική μάχη χωρίς Widmore δεν λέει... Edit: Achara για ποιόν canditate λες; Επειδή δεν βλέπω κάποιον στη λίστα... Αλλά και 1-2 ονόματα να διαφέρουν δεν μου λέει και τίποτα... Ο Jacob δεν κάνει λάθη όταν γράφει; Edit2: ΟΚ τον βρήκα... Λες για τον 35 Brennan | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 8:34 pm | |
| Toν William Wallace δεν τον είχε παίξει ο Mel Gibson; To 42 είναι Kwon και στην σπηλιά και στον φάρο που μάλιστα δείχνει το μέρος που παντρεύτηκαν...όπως δείχνει και την εκκλησία που έγινε η κηδεία των γονιών του Sawyer... Kαι τα δυο είναι μέρη που τους συνάντησε ο Jacob...Αλλά όμως στον Jack δείχνει το πατρικό του | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 8:40 pm | |
| 31 RUTHERFORD Cave Probably Shannon Rutherford. Might re-check screen capture to see if 32 was written in cave (?) 32 Rutherford Lighthouse Could be Shannon or Adam Rutherford. This number does not match with the one found in the cave or may refer to a different Rutherford.
112 Horton Lighthouse Unknown. Possibly related to #98.
43 BARNES Lighthouse Unknown. Possibly related to #17
Επίσης με έχει παραξενέψει αυτό με την Kate. Αν ήταν γραμμένη στη σπηλιά νομίζω πως θα έπρεπε να μας τη δείξουν.Ειδικά αν δεν ήταν καν διαγραμμένη και δεν τη διάβασε ο Βρασίδας. //καλά παίζει να είναι και continuity errors. | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Τετ Φεβ 24, 2010 8:57 pm | |
| - Παράθεση :
- Τι κάνει νιάου νιάου στα κεραμίδια;
Ο Μελ Γκίμπσον. Στο Βορρά γίνονται όλα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Πεμ Φεβ 25, 2010 8:08 am | |
| Θέλω να πιστεύω ότι εκτός από τον Desmond θα έρθει στο νησί και ο Charles...Να ξεκαθαρίσουμε τις καταστάσεις | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Πεμ Φεβ 25, 2010 7:29 pm | |
| Αρκετά καλό επεισόδιο, αν και όταν είδα το βρωμιάρικο του Τζακ είπα «Να πως θα μας φάνε το μισό επεισόδιο με βλακείες»! Όσο για τον Τζακ, τι κορμάρα είναι αυτή; Τώρα στο νησί Ο Χιουγκο όλα τα λεφτά! Ειδικά αυτό που είπε για τους σκελετούς με έστειλε! Ο Τζακ τα ίδια χάλια , η Κεϊτ τον σέρνει από την ....μύτη! Τι τον θέλει ο J; Μάλλον να καταστρέψει το νησί...; Αυτό με τις Μοίρες/μοίρες, καλή η σκέψη σου Xif! Αφού είναι 360 μοίρες, τότε 360 άτομα είναι υποψήφιοι για την θέση!!! Η Κλερ είπε πως είχε παρέα τον πατέρα της και ένα φίλο, άρα ο Κριστιαν και ο Βρας είναι 2 πρόσωπα; Και εγώ στεναχωρήθηκα που ο Jin δεν άφησε την Κλερ να ¨ταχτοποιήσει¨ την Κεϊτ !! Και τέλος και εγώ τον Γουϊλντμορ περίμενα να έρθει, τον Brotha τον είχα ξεχάσει τελείως!!! Αυτά προς το παρόν.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Πεμ Φεβ 25, 2010 8:31 pm | |
| 360... Ούτε το American Idol να ήταν...
Ειλικρινά πάντως νομίζω πως η σεζόν μέχρι τώρα δεν προσφέρει τα αναμενώμενα...
το 3ο ήταν χάσιμο χρόνου και στα υπόλοιπα τα flashsideways δεν πρόσφεραν κάτι το σημαντικό...
Οι απαντήσεις που πήραμε ήταν αρκετά κάτω του αναμενόμενου (Smokie=MIB και Numbers=Candidates=μοίρες).
Δέχομαι τις απαντήσεις αλλά θέλω και άλλα... Πως έγινε Smokie ο MIB και μια σύνδεση των αριθμών με την dharma για να είμαι ικανοποιημένος... | |
|
| |
108asteri Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 2092 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Πεμ Φεβ 25, 2010 8:39 pm | |
| Αισιοδοξία cypher! Εχουμε άλλα 13 επεισοδια. Αν μας τα πουν ολα απο τωρα, τι θα μας δείξουν μετά; Γεωμετρία; Γι αυτο ας το αφησουμε να κυλησει σιγα σιγα κι ας το απολαύσουμε. Τελευταια σεζον ειναι. Εγω προς το παρον ειμαι ικανοποιημενη. | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Πεμ Φεβ 25, 2010 8:45 pm | |
| Συμφωνω με το Cypher, περιμενα περισσοτερα.. Παντως το πως εγινε καπνος ο Βρασιδας θα απαντηθει πιστευω(ελπιζω),λογικο ειναι τα πολυ μεγαλα μυστηρια να μην τα αποκαλυψουν απο τωρα, αλλα το 2ο που λες δεν ξερω.Αν κρινω απο το τελευταιο podcast (για το substitute), δεν ειμαι πολυ αισιοδοξη
//παντως η σειρα ειχε ανεβασει πολυ ψηλα τον πηχη..Καποιες σκηνες που τις βλεπουμε τωρα και ειναι αδιαφορες, καποιες αντιστοιχες παλιοτερα ηταν οι κλασσικες wtf σκηνες, απλα τωρα εχουμε συνηθισει(βλ εμφανιση του MIB σαν friend της Clair, εμφανιση της Clair, κλπ) | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Πεμ Φεβ 25, 2010 9:21 pm | |
| Συμφωνώ σίγουρα με το τελευταίο που λέει η Achara. Τα συνηθίσαμε αυτά σιγά σιγά και δεν μας κάνουν τόσο μεγάλη εντύπωση πια. Εγώ πάντως είμαι αρκετά ικανοποιημένη και αισιόδοξη... Αλλά δίνω και ένα δίκιο σε όσους περίμεναν περισσότερα. Τελευταία σεζόν είναι. But... the show ain't over until the fat lady sings... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Παρ Φεβ 26, 2010 9:40 am | |
| Και εγώ είμαι ικανοποιημένη από την τελευταία σεζόν...Το flashsideway του Jack ήταν το πιο ωραίο μέχρι τώρα και επιτέλους μετά από καιρό έδειξε μια πολύ καλή πλευρά του εαυτού του...
Μου άρεσε πολύ ο Jack του flashsideway...ήρεμος, επικοινωνιακός....
Αλλά και στο νησί έκανε σημαντικά βήματα. Δεν ήταν και λίγο που παραδέχτηκε στον Hurley ότι ήρθε στο νησί επειδή νόμιζε πως θα τον φτιάξει... Είναι δύσκολο να πει κάτι τέτοιο ένα control freak που ήθελε να εγχειρήσει τον εαυτό του...
Επίσης κατάλαβε πως βρήκε τις σπηλιές...Και αυτό που πέταξε ο Hurley για τους Adam + Eve ίσως να είναι ένα στοιχείο.. | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Παρ Φεβ 26, 2010 11:33 am | |
| ποια είσαι και τι έκανες στην xif Συμφωνώ για τον Τζακ. Το fs όντως δεν ήταν τόσο βαρετό (είχε και αρκετούτσικες αναφορές στο white rabbit και στο 4x10 ) και φυσικά μου άρεσε να τον βλέπω έτσι. (βέβαια δεν είμαι και πολύ αντικειμενική, εδώ μου άρεσε το stranger in a strange land). Kαι το ότι παραδέχτηκε ότι ακολούθησε το φάντασμα του πατέρα του και βρήκε το νερό, είναι πολύ μεγάλο βήμα, καθώς δείχνει ότι επιτέλους συνειδητοποιεί και επεξεργάζεται ότι έχει γίνει μέχρι τώρα. Εβαλαν τα δυνατά τους φαίνεται οι Darlton που έγραψαν το επεισόδιο να το "σώσουν" κάπως.. Νομίζω ήταν καλύτερο επεισόδιο από τα 2,3,4. Αν ήταν κι αυτό "απλά καλό" θα είχα ξενερώσει αρκετά, αλλά νομίζω ότι το χρειαζόταν η σεζόν( άσχετα που γενικά δεν έχει πάρει και την καλύτερη κριτική). χάρηκα πολύ που τον είδα να επανέρχεται, είναι κάτι που περιμέναμε πάνω απο μίά σεζόν όλοι οι jack supporters νομίζω. Πιστεύω ότι η ώρα της λύτρωσης έχει φτάσει. Tabula Rasa για τον Jack λοιπόν, αλλά το γεγονός ότι το redemption ήρθε σχετικά νωρίς στη σεζόν, ενισχύει το φόβο μου ότι ο Jack θα πεθάνει. Μακάρι να πεθάνει σαν ήρωας τουλάχιστον (θα πέσει πολύ κλάμα αν είναι έτσι ) //βέβαια μη ξεχνάμε ότι για 2 συνεχόμενα σεζόν έχουμε μόλις δει μια σκηνή της Kate.. και δε μας έλειψε καθόλου η κομπαρσουλα | |
|
| |
| Lost 6x05 - Lighthouse | |
|