| Lost 6x05 - Lighthouse | |
|
+5m0rpheas 108asteri Achara Elle1 xifomaxos 9 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Άριστο | | 50% | [ 4 ] | Πολύ καλό | | 38% | [ 3 ] | Καλό | | 12% | [ 1 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 8 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Παρ Φεβ 26, 2010 12:18 pm | |
| Aν πεθάνει ο Jack τότε ποιος θα μείνει ζωντανός;; (εκτός από τον Vincent) Ελπίζω όχι ο κρυφός υποψήφιος του Jacob με τον αριθμό 51 O Fox αδυνάτισε και άλλο ή μου φαίνεται; | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Παρ Φεβ 26, 2010 12:47 pm | |
| εννοώ θα πεθάνει στο τέλος Για την kate το έχω σίγουρο ότι θα ζήσει Αυτή και οι κατσαρίδες Δεν πρόσεξα αν αδυνάτισε, αλλά στο πρόσωπο πολύ έχει σπάσει.. πάει γέρασε | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Παρ Φεβ 26, 2010 8:44 pm | |
| Ναι, ο Jack θα φτάσει σίγουρα μέχρι το τέλος. Δεν το ΄χω και τόσο σίγουρο ότι θα πεθάνει. Ο Sawyer μου φαίνεται θα μας αφήσει... Αυτός που δεν μπορω ούτε να διανοηθώ ότι θα πεθάνει είναι ο Hurley. Θα είναι πολύ κρίμα... Και μιας και είπατε για την Kate... Δεν σας φάνηκε λίγο περίεργη σε αυτό το επεισόδιο? Ειδικά ο τρόπος που μίλησε στον Jack φεύγοντας... (παρεμπιπτόντως σ'αυτή τη σκηνή φοβήθηκα ότι θα πάει μαζί τους... ) | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| |
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Σαβ Φεβ 27, 2010 8:19 pm | |
| Γιατί γίνεσαι κακός ρε cypher80b ;;; Έχει καταντήσει που έχει καταντήσει ζαβή η Κλαρίτα να απολωλαθεί εντελώς θέλεις . Save Κλαρίτα λέμε . | |
|
| |
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Κυρ Φεβ 28, 2010 11:43 am | |
| Ναι αλλά αν σκοτώσει την Καιτούλα θα σώσει όλους εμάς...Θα θυσιαστεί για τους υπόλοιπους Όταν μπήκε ο Smlocke στο "σπίτι" της Claire και είδε τον Jin μέσα δεν φάνηκε να χάρηκε πολύ... Ιδέα μου; | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Κυρ Φεβ 28, 2010 11:56 am | |
| Ιδέα σου... Ευκαιρία να διαγράψουμε ακόμα ένα πρόβατο από την λίστα της "αγελάδας" που λέει και ο Τάσος | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Κυρ Φεβ 28, 2010 12:11 pm | |
| μάλλον φοβήθηκε μήπως πει την αλήθεια στην Κλαιρ..ότι δλδ το μωρό της δεν είναι στο Ναό όπως την παραμύθιασε για να την οδηγήσει εκεί. //με αφορμή το avatar της xif, να πώ ότι αυτή η coolness του J με σκοτώνει | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Κυρ Φεβ 28, 2010 12:17 pm | |
| Hard Rock Hallelujah επιτέλους οι έπιασαν τόπο και είδαμε 1 " This is good like the old " αξιοπρεπέστατο επεισόδιο . Στα του επεισοδίου τώρα αν και δεν έχω να πω πολλά γιατί με έχουν καλύψει οι προηγούμενοι . * Ααα ρε Κλαρίτα τί και δεν μας δίνεις ρε μαμώτο . * Θα συμφωνήσω με όλους όσους έγραψαν το " Βρε Jin βρε Jin ότι λέμε δεν ξελέμε μετά " . * Τελικά εκεί που πήγαινε το μίσος να γίνει απλή αδιαφορία για τον λακαμά ντοτόρε για 1 ακόμα φορά απέδειξε περίτρανα με την καταστροφή των καθρεπτών το " 1 φορά μαλάκας πάντοτε μαλάκας " . * Μπααα θα πρέπει να το σκεφτεί ξανά ο Ιάκωβος για την υποψηφιότητα . Γιατί με τέτοιον υποψήφιο πηγαίνουν όλοι σούμπιτοι να δουν τα ραδίκια ανάποδα . * Τώρα για τις αφίξεις μάλλον στην Κλαρίτα και στον Μπούφο προσανατολίζομαι, σ΄ ότι αφορά τον Ναό και για τον Φάρο κλασσικά ο Μάρθος Βούρτσος . * Εμένα μου φάνηκε σαν απλά να αδιαφόρησε xif " Να αν είναι να και αν δεν είναι κάποιος άλλος αφού η Κλαρίτα του χεριού μας είναι " . | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Κυρ Φεβ 28, 2010 3:43 pm | |
| Εγώ περιμένω πως και πως τη συνάντηση Smocke με το Top πρόβατο της λίστας... | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 6x05 - Lighthouse Κυρ Φεβ 28, 2010 3:52 pm | |
| - Elle1 έγραψε:
- Εγώ περιμένω πως και πως τη συνάντηση Smocke με το Top πρόβατο της λίστας...
κι εγω κι εγω πολυ την εχουν τραιναρει ομως αυτη τη συναντηση... ετσι οπως ειναι και απροετοιμαστος ο Τζακ (δεν ξερει οτι ο Βρασιδας εχει τη μορφη του Λοκ) , ετσι και τον εβλεπε μπροστα του θα το παθαινε το εγκεφαλικο | |
|
| |
| Lost 6x05 - Lighthouse | |
|