| Lost 6x06 - Sundown | |
|
+4Achara cypher80b Gonzo xifomaxos 8 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Άριστο | | 57% | [ 4 ] | Πολύ Καλό | | 29% | [ 2 ] | Καλό | | 0% | [ 0 ] | Μέτριο | | 14% | [ 1 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 7 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Lost 6x06 - Sundown Τρι Μαρ 02, 2010 9:55 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xifomaxos στις Τετ Μαρ 03, 2010 8:54 pm, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 7:36 am | |
| Τα πρώτα σχόλια πριν τη δουλειά... - Σπόιλερ:
Πολύ ωραίο επεισόδιο...Πολύς Smokey στις παλιές του δόξες... Φέρτε πίσω τον Dogen και τον Lennon....!!!! Και αυτή η πισίνα δεν δουλεύει ρε γμτ... Αν ο Smlocke θέλει να σκοτώσει τους πάντες.... τότε γιατί απλά δεν τους σκοτώνει;;; Γιατί πήρε μαζί του τόσο κόσμο; Toν Ben τον έπιασαν οι καλοσύνες και προσφέρθηκε να φέρει πίσω τον Sayid;; Το βλέμμα της Claire όταν της είπε η Kate την αλήθεια όλα τα λεφτά... Επίσης όλα τα λεφτά το βλέμμα του Smlocke όταν είδε την Kate να βγαίνει από τον Ναό...Είχε την έκφραση "όχι ρε γμτ..., θα μας κάτσει στο σβέρκο αυτή..." Είναι το μυστικό όπλο του Jacob για να εξοντώσει τον Smlocke O οποίος Smlocke δεν πεθαίνει It's the Zombie Season!!!! Και λίγο flashsideway... H Nadia είναι παντρεμένη με τον αδερφό του Sayid ο οποίος χρωστάει στον Keammy και τον Omar , oι οποίοι έχουν βάλλει στο ψυγείο τον Jin Nα πιστέψω οτι πλέον ασχολείται με τα πετρέλαια ο Sayid;... Ωραία η στιγμιαία συνάντηση Sayid Jack στο νοσοκομείο... Συμπερασματικά νομίζω ότι ήταν ένα πολύ πολύ καλό επεισόδιο, ξεπέρασε τις προσδοκίες μου για Sayid επεισόδιο...
Περιμένω να το δείτε και τα λέμε | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 8:00 pm | |
| Μάπα το καρπούζι μάπα και έχουμε και λέμε : - Σπόιλερ:
* Εναλλακτική πραγματικότητα με Sayid να είναι περισσότερο παντρεμένος με την Nadjia από ότι κανονικά και με τον αδερφό του να είναι ως συνήθως πιο χέστης από ποτέ . * Παραδόξως μου άρεσε η σκηνή με Καιτς+ούλα ( το Pro και καμιά μπύρα μην ξεχάσεις να της πας γιατί το άλλο το εξάντλησε η Κλαρίτα πάλι ) και Claire, ειδικά το βλέμμα της Κλαρίτα all the money . * Miles αφασία και στον κόσμο του κλασσικά . * Το όλο σκηνικό με την ανασύνταξη των κακών απλά ελεϊνό κα για άπειρα . * ΕΛΕΟΣ μέχρι και Καιτς+ουλικος δέχομαι να γίνω αν είναι γλιτώσω σκηνές με μπούφο απείρου κάλους ( εγκεφαλικά εν όψη ) . * Άσχετο αλλά ο Μάρθος Βούρτσος εμφανίστηκε στο επεισόδιο και δεν τον είδα ;;; Στα credits τον είχαν πάντως . * Παμάλ παμάλ και η σκηνή με Ιλάνα και χούφτωστ΄ τον χούφτωστ΄ τον, τον τοίχο . * Όαση στην έρημο της βαρεμάρας η σκηνή που σκάει μύτη ο Ben-ης .
Και τόσα που έγραψα πολλά είναι άϊντες γεια . Θα ψηφίσω μέτριο όταν θα μπει ψοφοφορία . | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 8:45 pm | |
| Holly Crap!!! | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 9:08 pm | |
| Ας πουμε ότι ήταν ένα πολύ καλό επεισόδιο - Σπόιλερ:
-Τα FS τη βαρεμάρα θεέ μουυυυυ. - Οι σκηνές στο νησί ήταν όλα τα λεφτά όμως! τι να πρωτοπώ: - Dogen θεούλης όπως πάντα αλλά λυπήθηκα που πέθανε Επρεπε να τον είχε καθαρίσει νωρίς το Σαιντ. [από τη μία έπρεπε να θέλει να πάρει το χάπι και από την άλλη μπορούσε να πεθάνει κι αλλιώς? seriously darlton? να, κατι τέτοια είναι που δε μου αρέσουν] - Αμα σας πω τώρα ότι συμπάθησα την Καιτούλα.. Δε θέλω να την σκοτώσει η άλλη η σπαστικιά.. Να φανταστείτε όταν είδα τον Βρασίδα, είπα "από την Kate να το βρεις λαλάκα!". Δε με νοιάζει αν ο Βρασίδας είναι ο κακός ή καλός της υπόθεσης, αλλά με τέτοια φάτσα (και τέτοιο team)τον αντιπαθώ όπως και να έχει Βέβαια θεικό το βλέμμα του Βρασι προς την Kate. - Οι others επιβεβαίωσαν για μια ακόμα φορά πόσο πρόβατα και λαλάκες είναι. Δεν έχω ξαναδει τόσους πολλούς λαλάκες σε σειρά. -Η Κλαιρ 3 πουλάκια κάθονται.Επικό το σχόλιο του Gonzo - Την Ιλάνα την πάω με 1000 Επίσης, όταν είδα την Kate να οπλίζεται, ξύπνησε μέσα μου η κρυφή ελπίδα να δούμε την Kate της 1ης σεζόν Ετσι όπως την έκοψα, δεν θα γίνει βρασιδική, ας ακολουθήσει και πάλι το μεγάλο αρχηγό (κρατάω μικρό καλάθι, ικανό τον έχω τον Τζακ να την κάνει τη λαλακία του) - Ο DOgen ειπε στο Σαιντ να δωσει στο Βρασιδα μαχαιρια στο στηθος, οπως ακριβως σκοτωσε ο Μπεν τον Jacob. Τωρα που ειπα Μπεν, τα εχει χασει για τα καλα ομως. - Κραταω το "if you could" του Βρασιδα. Αν αυτο δεν ειναι αναφορα στο sideway, θα θυμωσω με τους darlton(παλι). //και κάτι άλλο, Ο Ριτσαρντ που είναι? θα έπρεπε ήδη να είχε φτάσει στο ναό, πριν καν φτάσει η Ιλάνα..Αν δεν ετοιμάζει τπτ άλλο =>inconsistency or what?
//και κάτι άλλο..Διαπίστωσα ότι περισσότεροι θα κατεβάσουν το βίντεο της Τζούλιας από το lost γιατιιι?καλύτερη είναι αυτή από την Καιτούλα μας? | |
|
| |
108asteri Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 2092 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 10:05 pm | |
| Γαμάτο! - Σπόιλερ:
Δεν ξέρω γιατί, αλλα οσο βαρέθηκα τα fs τόσο ανεπανάληπτες μου φανηκαν οι σκηνες με τον smokey να κάνει σκορποχωρι τον Ναό! Δεν ηθελα να δω τιποτε αλλο, απλα. Ουτε αν πηραμε απαντησεις με νοιαζει, ουτε τιποτα! Ηταν υπερθέαμα.
Νομιζω οτι εχει ξεκαθαρισει πλέον ποιος ειναι ο κακος της υποθεσης. Δε γινεται να ξεπαστρέφεις τόοοσο κοσμο και μετά να αυτοαποκαλείσαι "the good guy".
Ολως περιεργως δε θελω ουτε κι εγω να σκοτωθεί η Κειτ από την Κλαιρ. Είπαμε, ειναι η πιο αχωνευτη αλλά ας μην τα ισοπεδώνουμε... Θελω η Κλαιρ να φαει χωμα και γρηγορα.
Κριμα για τον Ντογκεν. Παει αδικα το παλικάρι.
Η μαχη εχει ανάψει για τα καλά. Θελω νικητη και με τη βουλα τον Τζεικομπ γιατί παίζει το παιχνιδι του πιο αθορυβα.
Για τα fs, δεν εχω να πω και πολλά, χασιμο χρόνου ηταν και παλι, το μονο ενδιαφέρον το παρουσιάζει ο Τζιν. Ελπίζω το επόμενο επ. να μήν ειναι Jin/Sun centric.
Αυτά τα λίγα. Edit: cypher, δεν πιστεύω να σου φάνηκε crap;
Έχει επεξεργασθεί από τον/την 108asteri στις Τετ Μαρ 03, 2010 10:06 pm, 1 φορά | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 10:05 pm | |
| - cypher80b έγραψε:
- Holly Crap!!!
Νομίζω με κάλυψε ο cypher... - Σπόιλερ:
Το μόνο που έχω να πω προς το παρόν... Ομάδα με Locke, Sayid, Claire, Kate??? Seriously??? Ούτε ο Sawyer δεν τον σώζει τον συνδυασμό που σκοτώνει... Team Jacob FTW!
| |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 10:23 pm | |
| - Σπόιλερ:
γι αυτό την έβαλε ο J υποψήφια τελευταια στιγμη, για να παει στην ομαδα του Βρασιδα και να τα κανει ολα julia
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 10:27 pm | |
| Έχουμε και λέμε λοιπόν... - Σπόιλερ:
* Flash-sideways: Πλέον έχουν καταντήσει αηδία... Τί περιμένουν δηλαδή... Να λέμε "Ά τι καλα! Ο Keamy!, Ά τι καλά ο Omar! Ά ο Jin"... Έλεος δηλαδή... 1,2,3...4 το βαρεθήκαμε πλέον... * Και πάμε στα του νησιού που ήταν και τα πιο καλά... O Locke ήταν super! Τους πήρε όλους παραμάζωμα... Μπήκε κύριος, βγήκε κύριος και κανείς δεν κατάλαβε τι έγινε... * Γιατί ο Dogen ήταν ο μόνος που μπορούσε να τον κρατήσει έξω; Κρίμα πάντως το παλλικάρι... Έναν Other συμπαθήσαμε και τον καθάρισαν στο 6ο επεισόδιο... * Την Kate δεν την θέλουμε στην ομάδα... Θέλω να της βγάλει τα μάτια η Claire και μετά να την δώσει στον Smocke για πρόγευμα... Ο οποίος by the way την έχει χεσμένη... * Νομίζω το επεισόδιο ήταν τέτοιο ώστε να ξεκαθαρίσει το θέμα του DarkSide, αν μπορείς να το πεις και έτσι... O Smocke έκανε απλά επίδειξη δύναμης... * Παρόλα αυτά (Αστέρι όπως λες άγριο φονικό αυτό που έγινε στον Ναό, άλλο τόσο λες και το ξεπάστρεμα της Dharma από τους κολλητούς του Jacob) νομίζω πως και οι 2 πλευρές έχουν "την σκοτεινή τους πλευρά" όπως μας εξήγησε και στην αρχή του επεισοδίου ο Dogen... * Πάντως όποιος βγάλει προς τα έξω την σκοτεινή του πλευρά την βγάζει για τα καλά * Το ζήτημα φαίνεται να είναι προσωπικό και σε αυτό το παιχνίδι οι ανθρώπινες απώλειες είναι και για τους 2 δευτερεύουσας σημμασίας... * Οι Others εντελώς πρόβατα... Πάμε να φύγουμε όσο είναι καιρός... Πέθανε ο Jacob ας πάμε με τον άλλον να την βγάλουμε καθαρή... * Ο Ben έχασε εντελώς την μπάλα... Πάλι καλά που είναι η Ilana που προς το παρόν φαίνεται να είναι η μόνη που έχει την κατάσταση στα χέρια της... Ο άλλος ο Richard χάθηκε στη ζούγκλα; * Άντε τώρα να δούμε τι θα γίνει... Ο Smocke φαίνεται να έχει προβάδισμα, αλλά ξέρουμε όλοι τι θα γίνει στο τέλος... Θα επικρατήσει η αγελάδα... Τουλάχιστον το απολαμβάνω όσο κρατάει
| |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 11:02 pm | |
| Απορίες... - Σπόιλερ:
Toν Ben τον αφήσανε πίσω? Ο Smokey πώς μπήκε μέσα? Η στάχτη δεν "δούλευε" χωρίς τον Dogen? Ή απλά του έκανε κάποιος (Sayid-Claire) μια τρύπα στον κύκλο? Επίσης, στη φάση που μιλάνε ο Smocke με τον Sayid και του λέει ότι μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει πραγματικά... υπάρχει περίπτωση αυτό να είναι τελικά το sideway? Και πραγματικά... αυτός ο Richard που είναι? Χάθηκε?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 11:08 pm | |
| - Elle1 έγραψε:
- Απορίες...
Toν Ben τον αφήσανε πίσω?
Όλο και κάποιο τρόπο θα βρεήκε και θα βγήκε έγκαιρα έξω... Εξάλλου ο smocke τον συμπαθεί - Παράθεση :
Ο Smokey πώς μπήκε μέσα? Η στάχτη δεν "δούλευε" χωρίς τον Dogen? Ή απλά του έκανε κάποιος (Sayid-Claire) μια τρύπα στον κύκλο?
Έχω την ίδια απορια... Τι είχε δηλαδή ο Dogen που τον κρατούσε έξω... Και η δήλωση του Lennon δεν νομίζω να ήταν τυχαία... - Παράθεση :
Επίσης, στη φάση που μιλάνε ο Smocke με τον Sayid και του λέει ότι μπορεί να του δώσει αυτό που θέλει πραγματικά... υπάρχει περίπτωση αυτό να είναι τελικά το sideway?
Πολύ πιθανόν... και εγώ το σκέφτηκα αυτό... - Παράθεση :
Και πραγματικά... αυτός ο Richard που είναι? Χάθηκε? Έχασε τον δρόμο | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Τετ Μαρ 03, 2010 11:53 pm | |
| Εμένα όλα αυτά τα μεταφυσικά με συγκινούν. Ο Ντόγκεν, τραγικός πατέρας και το μπαλάκι του. Αλήθεια, ποιόν άλλο είχε στείλει να σκοτώσει το κακοΛοκ? (για να μην χαλάω το χατίρι του φίλου μου ) Οι ΄΄κινήσεις΄΄ του ΨευτοΒέφου Οι απόψεις μου περί του άλλου sideway ενισχύθηκαν. Θεωρώ πως είδαμε ακόμη ένα επεισόδιο με όλη την ιστορία που προηγείται της τελικής μάχης. Αναμένω κόσμο στο Νησί. Μέχρι τοτε, πάω να φωνάξω το Σαιντ και έρχομαι. Δηλαδή για να καταλάβω. Ο Βρασίδας και η συμμορία του από την μία, πω πω και είναι όλοι κάτι κακοί + ο μεταλαγμένος Ιρακινός και το ξανθό Αυστραλέζικο γκομενάκι ( α ρε Νικόλ Κίντμαν πάνε να αυτοκτονήσεις) Από την άλλη τώρα. Κάτι κουτσοί/στραβοί, η χαμένη στο διάστημα Σαν, ο Λυπίδης καμάκι εποχής και νυν μπον βιβέρ, λογικά ο Ντοτόρε με τον ΛάκυΧιούγκο, ο αείμνηστος Ιάκωβος και αρχηγός η Ιλάνα (τα κάνει όλα και συμφέρει. Ποιοί μας μένουν? Ένας ο Σώγιερ, που πήγε για κατούρημα και ακόμη να έρθει και τα 2, επί 30 χρόνια φιλαράκια. Οι λαλάκες της παρέας. Αααα, είναι η Καιτσούλα. Είδατε? αμέσως να πάρει το όπλο της, μη χάσει. Τι κάνουμε λοιπόν παιδιά? έτσι όπως το κόβω, ο Βρασίδας έχει την Ιλάνα για πρωινό. Λέω να κάνετε υπομονή μέχρι την άλλη εβδομάδα. | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 1:22 am | |
| Παιδια, εμενα δεν μου αρεσε καθολου! Αλλα δεν παει το χερι μου να ψηφισω "χαλια" και ετσι ριχνω λευκο! Θα προσπαθησω να ξεχασω το σημερινο επεισοδιο και ελπιζω να μην με απογοητευσει και το επομενο!!! Αν συνεχισουν ετσι, ξερω απο τωρα το φιναλε, περνει ο Βρας οποιους θελει με το μερος του και τους υπολοιπους τους σκοτωνει, μετα βαζει να αλληλοσκοτοθουν οι υπολοιποι μεταξυ τους και φευγει απο το νησι!!!! Τελοστ!!! Ετσι ουτε απαντησεις θα χρειαστει να μας δωσουν ( δεν θα υπαρχει κανενας να ρωτησει τι και πως), ουτε θα μας νοιαζει πλεον γιατι ετσι και αλλιως θα βρισκομαστε ολοι στο Δρομοκαϊτειο, μαζι με τους υπολοιπους Lost! Αυτα .... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 7:30 am | |
| Αν ήταν άλλες σεζόν θα μου άρεσε πιο πολύ ο Smokey στο ναό...τώρα όμως που ξέρω πως θα γίνει Locke μετά από λίγο χαλάει το φαντασμαγορικό θέαμα Ο Dogen πιστεύω πως δεν σκότωσε τον Sayid γιατί δεν μπορούσε να τον σκοτώσει λόγω υποψηφιότητας... Φαίνεται όμως πως είχε αρκετές δυνάμεις για να μπορεί ,σε συνδυασμό με τη στάχτη, να κρατά έξω τον Smokey. Eλπίζω μόνο ο Jacob να έχει ένα καλό σχέδιο που τον άφησε και σκοτώθηκε έτσι... Μ' άρεσε η σκηνή που ο Sayid χώνει το μαχαίρι στον Locke, ακούγεται το χρατς και μετά το βγάζει κύριος και λέει "Why would you do that;" Ο Richard αγνοείται αλλά κάτι προμο φώτο του επόμενου επεισοδίου λένε πως καλά κάνει και αγνοείται... Ο Ben πως θα γλιτώσει από εκεί μέσα;; Και τον έχει πιάσει κρίση συνείδησης;; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 8:52 am | |
| - Παράθεση :
- Ο Ben πως θα γλιτώσει από εκεί μέσα;;
Ώρες ώρες απορώ με σένα Ξιφ. Διαχειρίζεσαι ολόκληρο blog, κάθε μέρα γράφεις spoiler κλπ κλπ. Φυσικά δεν εννοώ να πάρεις θέση σε θέματα που ξέρεις, αλλά ρε παιδί μου, έστω και ο Cypher ξέρει πολύ καλά ότι το επόμενο επεισόδιο λέγεται - Σπόιλερ:
Dr. Linus. Δηλάδή,΄πάντα σύμφωνα με την ερώτηση σου, θα πρέπει όλο το επεισόδιο να μας δείχνει το πως και εάν θα γλυτώσει ο Μπεν. Πως θα γλυτώσει από ποιόν? Από τον Σαίντ? από τον Βρασίδα?, από την Κλερ?, από ποιόν? Άσε τους υπηκόους και πιάσε τον Βρασίδα. Τι πιο εύκολο να τον έχει ήδη μασήσει και να φτύσει και τα κουκούτσια?
Την ξέρεις ομως την απάντηση. - Παράθεση :
- Και τον έχει πιάσει κρίση συνείδησης;;
Σαφώς και πλέον έχει καταλάβει, πάνω κάτω, τι συμβαίνει. Λέω πάνω κάτω διότι πρέπει να δει τι τελικά θέλει η Ιλάνα. Ποιές εντολές ακολουθεί? Έτσι όπως το βλέπω το Νησί το έχουν ΄΄γραμμένο΄΄ και ο ένας και ο άλλος. Ο Ντόγκεν είπε κάποια πολύ σημαντικά πράγματα. Ο Ιάκωβος τον είχε παγιδευμένο τον Βρασίδα. και οι 2 τους τάξανε τα ίδια πράγματα. Έρχεται τώρα η κύρια ερώτηση. Πως μπορούμε να ξαναζωντανέψουμε έναν νεκρό? Όποιος το βρεί κερδίζει το ΄΄τιμημένο μαχαίρι΄΄ μαζί με την θήκη. Α, τώρα που το θυμήθηκα. Εσυ Ξιφ που ξέρεις, για πες μας πως το είδες το τιμημένο? Καλημέρες edit: Την εκτίμηση μου έγραψα και όχι την περίληψη, που ειλικρινά δεν ξέρω.
Έχει επεξεργασθεί από τον/την tasoskratos στις Πεμ Μαρ 04, 2010 9:00 am, 1 φορά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 8:59 am | |
| Το ότι γράφω spoilers δε σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω ερωτήσεις που θα έκανε ένας που δεν βλέπει spoilers...Εξάλλου γιατί να προϊδεάσω τους υπόλοιπους;;
Όσο για το στιλέτο ήταν πολύ όμορφο, λίγο παλιό θα έλεγα αλλά από ότι φαίνεται δε δουλεύει... Και καλύτερα βέβαια γιατί δε θα μου άρεσε να σκοτωνόταν ο Smlocke με ένα τελετουργικό μαχαίρι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 9:07 am | |
| - Παράθεση :
- από ότι φαίνεται δε δουλεύει
Γιατί να μην δουλεύει? Ήταν πολύ σημαντικές οι ΄΄οδηγείες χρήσης΄΄ που έδωσε ο Ντόγκεν. ΄΄Μην τον αφήσεις να μιλήσει΄΄. Θεωρώ ότι πρόκειται για άκρως σημαντική λεπτομέρεια όσο αφορά την υπόσταση του Βρασίδα. Ο Σαίντ τι έκανε? Έδρασε σαν αρχάριος. Άφησε να περάσουν δευτερόλεπτα και ήρθε η ατάκα του Βρασίδα. - Παράθεση :
- Το ότι γράφω spoilers δε σημαίνει πως δεν μπορώ να κάνω ερωτήσεις που θα έκανε ένας που δεν βλέπει spoilers...
Σαφώς. Λογική ερώτηση είναι και το γιατί ο Βρασίδας άφησε τον Μπεν, μετά την δολοφονία του Ιάκωβου. Είδαμε και τον Μπεν να ξέρει από που να φύγει, ενώ ούτε ο Σαίντ προσπάθησε να τον καθαρίσει. Τι πιο εύκολο να κάνει το 3 στα 3 και να τον πετάξει και αυτόν μέσα στην πισίνα. - Παράθεση :
- δε θα μου άρεσε να σκοτωνόταν ο Smlocke με ένα τελετουργικό μαχαίρι...
Γιατί βρε φιλινάδα? Μια χαρά το βρίσκω. ΄΄Τελετουργικό Μαχαίρι΄΄. Κάτι μου λέει ότι θα υπάρχει και άλλος τρόπος για τον Βρασίδα. Μόλις όμως είδα το κουτί, το οποίο ξεσκόνισε ο Ντόγκεν...ενώ ο καημένος ο Τιτανομέγιστος. Ένα κουτάκι έχει μόνο στο τσαντάκι του. Τι να χωράει εκείνο το κουτάκι άραγε? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 9:22 am | |
| Θα πιστέψω τον Βρασίδα σε αυτό...Ο Dogen ήξερε πως δεν θα πέθαινε και ήθελε να κάνει τον ΜΙΒ να σκοτώσει τον Sayid | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 11:17 am | |
| - xifomaxos έγραψε:
- Θα πιστέψω τον Βρασίδα σε αυτό...Ο Dogen ήξερε πως δεν θα πέθαινε και ήθελε να κάνει τον ΜΙΒ να σκοτώσει τον Sayid
kai autos einai o logos poy de moy kollaei to "den mporouse na ton skotwsei ton sayid epeidi itan upopsifios"..dld o MIB mporouse na ton skotwsei? //ki egw pistevw oti uparxei ki allos tropos gia to vrasida.alliws o polemos einai xamenos.As doume kai ti kserei i ilana | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 12:02 pm | |
| Εννοείται πως υπάρχει "άλλος τρόπος" ρε παιδιά! Αφού είπαμε... Στο τέλος θα κερδίσει η αγελάδα Τάσο βασίζεσαι πολύ στο κουτάκι του Ben και θα απογοητευτείς... Δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό στο κουτί να είχε το όπλο που πυροβόλησε τον Des; | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 12:06 pm | |
| enoeitai enoeitai alla to nisi den tin palepse sto sideway | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 12:16 pm | |
| Ουφ... δεν ξέρω... Ποιός μπορεί να σκοτώσει ποιόν, ποιός δεν μπορεί... Και εγώ από ότι κατάλαβα το "σχέδιο" του Dogen ήταν να σκοτώσει ο ΜΙΒ τον Sayid. Γι' αυτό όταν τον είδε να γυρίζει πίσω ζωντανός του είπε "Τον άφησες να σου μιλήσει" θεωρώντας πως ο ΜΙΒ ρόλαβε να πείσει τον Sayid πριν αυτός του επιτεθεί. Τώρα, γιατί ο Dogen δεν τον σκότωνε ο ίδιος... τι να πω... μια χαρά έτοιμος να το κάνει μου φάνηκε όταν ξυλοφόρτωναν ο ένας τον άλλο... και μετά έπεσε η μπάλα... Και μιας και είπα για την μπάλα, η ιστορία του Dogen σου αφήνει την αίσθηση πως κι εκείνος νιώθει "παγιδευμένος". Τι στο καλό πια... μήπως και τον ΜΙΒ τον έφερε ο J στο νησί? Όσο για το πώς μπήκε ο Smokey στο Ναό... Το ξανασκέφτηκα. Ποιός Dogen και βλακείες... απλά έβρεξε! | |
|
| |
108asteri Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 2092 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 12:49 pm | |
| Μα γιατί να σκοτώσει ο MIB τον Σαγίντ; Ήταν ξεκάθαρο πώς τον χρειάζονταν για να πετύχει τα σχέδιά του. Και προφανως οταν ο Ντογκεν του είπε μην τον αφησεις να μιλήσει πρωτος εννοουσε να μην επηρεάσει την κρίση του....όπως και έγινε.
Πιστευω πάντως οτι με τη λεηλάτηση του Ναου ξεκινά ενα νεο κεφάλαιο στη σειρά. Και ειναι ο καιρος να αρχίσουμε να βλεπουμε τη μαχη αναμεσα σε Τζεικομπ και MIB ταυτοχρονα κι οχι απο τη μια πλευρα σε κάθε επεισόδιο. Οσο για τα fs θελω να πιστευω οτι θα σημάνει την ενωση των 2 sideways και θα δουμε επιτελους και κατι ενδιαφερον σε κατι που καταλαμβανει αρκετα μεγαλος μερος του επεισοδιου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 1:02 pm | |
| - Παράθεση :
- Δεν σου πέρασε ποτέ από το μυαλό στο κουτί να είχε το όπλο που πυροβόλησε τον Des;
Ειλικρινά όχι. Δεν νομίζω να εστιάζανε σε μια τέτοια σκηνή μόνο και μόνο για να δείξουν που βρήκε το όπλο. - Παράθεση :
- Θα πιστέψω τον Βρασίδα σε αυτό...Ο Dogen ήξερε πως δεν θα πέθαινε και ήθελε να κάνει τον ΜΙΒ να σκοτώσει τον Sayid
Κυρία μου διαφωνούμε. Ο βρασίδας δεν θα άφηνε να γνωρίζει ο Σαίντ και κατ' επέκταση οποισδήποτε άλλος ένα τρωτό του σημείο. - Παράθεση :
- Στο τέλος θα κερδίσει η αγελάδα
Θα προτιμούσα να υπήρχε κάποιος ΄΄ανώτερος τους΄΄, εξάλλου έχω την εντύπωση πως και οι 2 τους ΄΄βρέθηκαν΄΄ στο Νησί και πολύ απλά θέλουν και οι 2 να την κοπανήσουν, ο καθένας με τον τρόπο του. Πρέπει να υπάρχει κάποια ανώτερη δύναμη, ένας ΄΄διαιτητής΄΄ ας πούμε, κάτι ρε παιδί μου. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x06 - Sundown Πεμ Μαρ 04, 2010 3:50 pm | |
| Δε νομίζω πως ο Jacob θέλει να φύγει από το νησί, είναι εκεί για να κάνει μια δουλειά, όπως ίσως την έκανε κάποιος άλλος πριν απο αυτόν... Ο ΜΙΒ από την άλλη ισχυρίζεται πως θέλει να φύγει από το νησί, αλλά δεν θέλει να αφήσει και κανέναν άλλο πάνω στο νησί... Αν είναι ένα απλό νησί λογικά δεν θα τον ένοιαζε... Όσο για τον Ben, ζει ακόμα μόνο και μόνο επειδή ο Emerson είναι φανταστικός ηθοποιός... Από ότι φαίνεται οι Others εχουν πολλούς ηγέτες και ως άνθρωποι έχουν αδυναμίες... Θέλουν να ζησουν... Και "Λυπίδης 4 Jacob" Το τούβλο που έχει το μυστικό πέρασμα, έχει ένα Ω επάνω ή μου φαίνεται; | |
|
| |
| Lost 6x06 - Sundown | |
|