- xifomaxos έγραψε:
- Και εγώ θα συμφωνήσω με αυτό Gozno...έχει να τακτοποιήσει παλαιούς λογαριασμούς...
Σκεφτόμου τους κανόνες "ποιος μπορεί να σκοτώσει ποιον".... Ίσως το Linus στη σπηλιά ήταν για την μικρή Alex και γι αυτό όταν τη σκότωσε ο Keamy, ο Ben είπε "He changed the rules"
πολύ καλή η σκέψη σου
αυτό θα εξηγούσε πολλά! (και θα σήμαινε και ότι ο Μπεν ξέρει κάποια πράγματα παραπάνω)
Πάντως κι εγώ πιστεύω ότι ο Dogen έστειλε τον Sayid για να σκοτωθεί, απλά θα πρέπει να εξηγηθεί γιατί δεν το έκανε ο ίδιος,
και αν όντως μπορούσε, τι ήταν όλα αυτά τα παραμύθια με το χάπι. Και αν δεν μπορούσε, πάλι θα πρέπει να εξηγηθεί γιατί δεν μπορούσε αυτός και μπορούσε ο MIB.
τώρα κατά τα άλλα, φαίνεται ότι ο MIB είναι ο κακός της υπόθεσης, αν και όπως λέει και ο Cypher κι ο άλλος δεν έκανε λίγα.
Αλλά για μένα χειρότερο είναι που χειραγωγούσε τον κόσμο (γι αυτό ρίχνω δίκιο σε Τζακ και Μπεν), παρά που σκότωσε τους Νταρμίτες, γιατί όπως είδαμε, τους έδωσε την ευκαιρία να φύγουν, κι αυτοί έπρεπε να το είχαν κάνει 3 χρόνια πριν. Ουσιαστικά δλδ λέμε τον Βρασίδα κακό επειδή όλοι τον λένε κακό και αντίστοιχα για τον J, μέχρι να μάθουμε και οι ίδιοι περισσότερα γι αυτούς.
Στο "if you could" του Βράσι, πίστεψα κι εγώ ότι εκεί οφείλονται τα sideways. Δηλαδή ΑΝ ισχύει η θεωρία ότι στα FS βλέπουμε τι θα γίνει "μετά το τέλος του πολέμου", τότε φαίνεται ότι ο Βρασίδας κέρδισε, κατέστρεψε το νησί, και όλοι οι υπόλοιποι γύρισαν στις ζωές τους όπως θα ήταν αν δεν υπήρχε καν νησί και Jacob κλπ.
Ωστόσο, μου φαίνεται πολύ απλό για να ισχύει στο lost. Αν δεν αναφέρεται στα FS , τότε απλά μας κάνουν πλάκα, όπως με τον Jack που ανακαλύπτει ξαφνικά το σημάδι από την εγχείρηση, το χομπιτ να μιλάει για μοίρα κλπ [
]
//πάντως μου στην έσπασε πολύ που χάσαμε τον DOgen τόσο νωρίς..Εκτός ότι ήταν πολύ τυπάκος, ήθελα να μάθουμε περισσότερα πράγματα γι αυτόν και επίσης θα ήθελα και κάποια συνάντηση με Μπεν και Ριτσαρντ. Θα μου πείτε ότι και τώρα μπορούμε να μάθουμε από κάποιον τρίτο τι ρόλο βαράει ακριβώς στο νησί, αλλά δεν είναι το ίδιο.
//και έχει δίκιο η Αστέρι, καιρός να σταματήσουμε να βλέπουμε μια το ένα στρατόπεδο και μια το άλλο. Οκ ωραία ήταν δεν μπορώ να πώ. αρκετά το κουράσαμε όμως, ήρθε η ώρα να έρθουν αντιμέτωποι.Πάμε πόλεμο ?!