| Lost 6x08 - Recon | |
|
+4Elle1 cypher80b tasoskratos xifomaxos 8 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Άριστο | | 0% | [ 0 ] | Πολύ Καλό | | 13% | [ 1 ] | Καλό | | 63% | [ 5 ] | Μέτριο | | 24% | [ 2 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 8 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Lost 6x08 - Recon Τρι Μαρ 16, 2010 8:06 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την xifomaxos στις Τετ Μαρ 17, 2010 6:43 pm, 2 φορές συνολικά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 7:39 am | |
| Ok, αρκετά καλύτερο από ότι περίμενα! - Σπόιλερ:
ο Sawyer στο flashsideway ειναι αστυνομικός με συνεργάτη τον Miles... (ψέματα, δεν σοκαρίστηκα τόσο, το ήξερα από τα spoilers ) αλλά έχει τον ίδιο στόχο: να βρει και να σκοτώσει τον Cooper... Προσπερνάω το sex...το άλλο ενδιαφέρον ήταν ο αδερφός του charlie στο αστυνομικό τμήμα που έψαχνε τον charlie... Και φυσικά πως θα μπορούσε να λείπει η Kate από την άλλη του ζωή... Στο νησί ο ΜΙΒ είναι κακό παιδί...στοίχημα ότι αυτός ξέκανε όλους τους επιβάτες της Ajira... Τι χαστούκα ήταν αυτή στην Claire (κρίμα που δεν ήταν στην Kate) Ομολογεί τελικά στον Sawyer ότι είναι ο Καπνός...και πως οι Others προστατεύουν το νησί από αυτόν.... Λάθος και πάλι στις εκτιμήσιες μου για τον widmore... Σίγουρα δεν συνεργάζεται με τον ΜΙΒ, διαφορετικά προς τι οι φορητοί πυλώνες;; Για κάποια που έχει avatar και υπογραφή με τον Jacob δεν του έχω και πολύ εμπιστοσύνη Ο Sayid είναι ζόμπι...εντελώς όμως... Γενικά όλο το επεισόδιο μου θύμισε (ξανά) την πρώτη σεζόν, κλασσικό Lost. Αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει από την μετριότητα είναι h παρουσία των Locke και Widmore
| |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 9:34 am | |
| - Παράθεση :
- Ok, αρκετά καλύτερο από ότι περίμενα!
Ευτυχώς, γιατί έχω μια προδιάθεση... | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 12:43 pm | |
| Και εγώ το ίδιο Τάσο... Δεν ξέρω γιατί, αλλά σε όλη τη σεζόν την έχω αυτή τη προδιάθεση...
Πάντως το επόμενο επεισόδιο το περιμένω πως και πως. Αν δεν καταφέρει ούτε το επόμενο να με ενθουσιάσει, τότε μάλλον δύσκολα θα με ικανοποιήσει η τελευταία σεζόν... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 5:02 pm | |
| - Σπόιλερ:
Το επεισόδιο χρειάζεται ΄΄αποκωδικοποίηση΄΄. Μην βγάζουμε εύκολα συμπεράσματα, ποιός πάει με ποιόν κλπ κλπ. Η έκφραση του Σαίντ, η αλλαγή συμπεριφοράς της Κλερ, ειλικρινά δεν ξέρω τι μέλει γενέσθαι. Μέσα σε όλα αυτά βάζω και την αφοπλιστική ειλικρίνια του ΧΧΧ. Την ΄΄γνώση΄΄ του Γουίντμορ για τον ΧΧΧ και την πάντα λαμογιά του Σώγιερ. Θα έλεγα κρίμα για τον ωραίο διότι εδώ έχουμε να κάνουμε με 10 κλάσεις ανώτερα λαμόγια από τον απατεωνίσκο.
- Σπόιλερ:
Υ.Γ. Όπως πάντα ΄΄φώναζα΄΄ για τον Ααρών έτσι και τώρα φωνάζω. ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΤΕ ΝΑ ΞΕΓΡΑΨΕΤΕ τον Μπεν και τον Ρίτσαρντ.
Cypher. Εμένα μου άρεσε γιατί μπέρδεψε καταστάσεις!!! Άτομα σαν κι εμάς, που ψάχνουμε μέχρι και χρώμα σώβρακο φορούσε ο ωραίος, γουστάρουμε να έχουμε ανακωτωσούρες. Που πας ρε κατακαημένε - Σπόιλερ:
Σώγιερ? Από το ερασιτεχνικό πάς να τα βάλεις με το Champion League?
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 6:42 pm | |
| - Σπόιλερ:
ξέχασα εντελώς να σχολιάσω τα όσα είπε ο ΜΙΒ για τη μαμά του...Λέτε να είπε την αλήθεια ή απλώς να ήθελε να πείσει την Kate να κρατήσει τον Aaron μακριά από την Claire
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 6:49 pm | |
| - Σπόιλερ:
Εγώ πάντως τον έκοψα για απόλυτα ειλικρινή. Επίσης, το ΄΄να πεθάνει΄΄ μου ακούστηκε κάπως. Από την στιγμή που πέθανε και ο Τζέικομπ παμε σε ωραίες καταστάσεις. Καταστάσεις που ΄΄λένε΄΄ ότι τα παλλικάρια είναι απλά ανθρωπάκια και το Νησί ΄΄φταίεει΄΄ για ότι έχουν γίνει. Άρα, όπως ελπίζω, κάτι υπάρχει πιο πάνω από αυτούς. | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 9:01 pm | |
| Xμμμ... Ενδιαφέρον επεισόδιο στα ίδια μέτρια επίπεδα με τα προηγούμενα. Και θα συμφωνήσω πως περιπλέκει και τα πράγματα... - Σπόιλερ:
* Το μάθαμε και αυτό... Για όλα φταίει η τρελλή μάνα του ΜΙΒ! Έ ρε που μπορούν να σε οδηγήσουν τα ψυχολογικά τραύματα... * Τελικά ο Widmore τι ρόλο βαράει; Και τι έχει στο ντουλαπάκι οέο; Είναι σήμμαχος του Jacob ή έχει εντελώς δική του ατζέντα; Εμένα μου φαίνεται πως έχει εντελώς δική του ατζέντα. Ήρθε για να απαλλαγεί και από τους 2 και να του μείνει το νησί... Είμαι πολύ περίεργος πάντως να δω τη συνάντηση του με τον Locke. Αρκετά ενδιαφέρον και το ότι ήρθε προετοιμασμένος... * Αυτά είναι... Τι Benjamin και μαλακίες (βλ. Richard ). Ο άνθρωπος ήρθε με σχέδιο...Πετύχει δεν πετύχει τουλάχιστον έχει στόχο... * Περιττό να πω πως το σχέδιο του Sawyer δεν έχει μέλλον... Που πάς ρε καραμήτρο.Σε κανένα χαντάκι θα καταλήξεις και εσύ... * Μου τα χάλασε σήμερα ο Locke. Άσε ρε γαμώτο την Claire να την σκοτώσει την αχώνευτη. * Τελικά οι 2 άρχισαν σιγά σιγά να απομυθοποιούνται και αυτό ίσως να είναι και καλό. Παρόλα αυτά θα χαλαστώ αν όλα γίνονται για τα ψυχολογικά που έχουν αυτοί οι 2... * Πάμε για το επόμενο μπας και φτιαχτούμε λίγο γιατί δεν πάμε καλά...
| |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 9:25 pm | |
| Ουφ... δεν ξέρω... - Σπόιλερ:
Κακό δεν ήταν... Αλλά... μου φάνηκε πολύ, πώς να το πω, διαδικαστικό... Ρε γμτ, ούτε καν WTF τέλος δεν είχε. Καθώς το έβλεπα, έπιασα τον εαυτό μου να δείχνει μεγαλύτερο ενδιαφέρον για το sideway παρά για το νησί... Ωραία σκηνή στο νησί αυτή που επιτίθεται η Claire στην Kate. Η οποία Claire έχει ξεφύγει τελείως πια... Ο Sayid δε, στην κοσμάρα του... Ο ΜΙΒ εξακολουθεί να μην με πείθει. Μου φαίνεται σαν να σκαρφίζεται κάθε φορά και από μια ιστορία που να τον βολεύει. Το μόνο ουσιαστικό που κρατάω είναι το ότι απ'ότι φαίνεται ο Wid δεν είναι με τη μεριά του ΜΙΒ... Ως τώρα σκεφτόμουν το ότι φαγώθηκε να στείλει τον Locke πίσω στο νησί γιατί αν δεν πήγαινε τότε η λάθος πλευρά θα νικούσε, και άρα τον ήθελε πίσω για να πάρει το σώμα του ο ΜΙΒ. Αλλά μάλλον τελικά το εννοούσε πραγματικά αυτό που είχε πει ότι δεν θα επιτρέψει να πεθάνει ο Locke. Και εδώ που τα λέμε, ως πρώην αρχηγός των Others είναι κάπως λογικό το να είναι με την πλευρά του J... Aν δεν είναι μια πλευρά μόνος του...
Σε γενικές γραμμές... μεεεεεετριο... | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 9:35 pm | |
| κι εγώ πιστεύω ότι ήταν καλύτερο από ότι περίμενα (αλλά μέτριο) - Σπόιλερ:
- Το FS καλό παραδόξως. Η τύπισσα ήταν αυτή από την Oceanic που δασκάλευε τους 06 να πούνε ψέματα(και έκανε και την κακιά στο prison break). - Πιστεύω ότι τελικά ο Widmore είναι με τον Jacob, γιατί έλεγε στον Λοκ όσο ζούσε ότι θα τον προστατεύει γιατί πρέπει να είναι ζωντανός κλπ κλπ, ενώ ήξερε για τον πόλεμο που θα ξεσπούσε. Οπότε αν δρούσε από μόνος τους μάλλον δε θα μπορούσε να ξέρει τόσα. - Ενώ στην αρχή τον πήγαινα τον Σογιερ, σπάστηκα όταν τα ξέρασε όλα στον Λοκ. Να πάρει την Κειτ και να φύγουν, μη χάσει. Το φόρεμα στο κελί έσβησε και τις μνήμες από την Τζούλιετ 2 μέρες μετά και όλα.. Επίσης, αντί να κάτσει εκεί να κάνει λίγο το χαζό μπας και εκμαιεύσει καμιά πληροφορία παραπάνω από τον τσαρλς, εκεί αυτός να την πει την εξυπνάδα αμέσως. - Το πόσο το ευχαριστήθηκα το χαστούκι το καπνιστό στην Κλαιρ δεν περιγράφεται. Να αγιάσει το χέρι του, λέμε τώρα. - Ο Λοκ μάλλον ήθελε να τεστάρει την αφοσίωση του Σογιερ. Αλλά όχι και καλύτερος ψεύτης που έχεις συναντήσει ρε άνθρωπε. Αλλοι τα έχουν τα πρωτεία λέμε. Ο Λοκ ήξερε τι παίζει, και ίσως γι αυτο ήθελε και τον Μπεν στην ομάδα. - Τώρα θυμήθηκα ότι μια σκηνή από ένα sneak peak δεν την έδειξε στο επεισόδιο. Wtf? Παίζει να είναι από το επόμενο ή το μεθεπόμενο.
Και ρε Carlton καραγκιόζη, όταν αποφασίζεις να διαφημίσεις ένα επεισόδιο στο twitter, δε λες " Θα έχει και Σογιερ το επεισόδιο..και σεξ..Χρειάζεται να πώ κάτι άλλο?" , λες και από το lost ή ακόμα και από το συγκεκριμένο επεισόδιο αυτά αξίζουν. Λες "Στο επεισόδιο θα γίνει της τρελλής (μάνας του smokey-baby). θα έχει και Τσαρλς!", αλλιώς το βουλώνεις και δε λες τπτ, όπως έκανες και με τα προηγούμενα.
και φυσικά αναμένουμε το επόμενο | |
|
| |
108asteri Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 2092 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 9:40 pm | |
| Καλο ηταν. Κι εγω χειρότερο το περίμενα. Ηταν παντως ενα επεισόδιο που τα σαγόνια μου δεν έλεγαν να κλείσουν...Οχι γιατι είχε wtf σκηνές, αλλα γιατί βλεπαμε Σογιερ με και χωρις μπλουζα Ο Σόγιερ αστυνομικός! Αυτο ηταν εκπληξη. Και με συνεργάτη τον Μαιλς. Βεβαια οι στοχοι του δεν εχουν αλλάξει, παντως δεν ειναι σε καμια περίπτωση ο ιδιος χαρακτήρας μ' αυτον που γνωρισαμε στην αρχη. Ολοι μισες δουλειες κανουν σ' αυτη τη σειρα. Ρε Κλαιρ, κορίτσι μου, μπηξε το μαχαιρι στο λαιμο της κειτ να ησυχασουμε. Και μετά κόψε και το κεφάλι σου. Ο ΜΙΒ μας εδειξε για αλλη μια φορα την ανθρωπινη πλευρά του. Τι κρίση αλήθειας ηταν αυτη που τον έπιασε; Το μονο του ψεμα, αν θα μπορουσα να το πω ετσι, ειναι για τους νεκρους στο αλλο νησι. Σιγουρα αυτος τους ξεπάστρεψε. Μετα τη συναντηση Τζιν/Σαγιντ εχουμε κι αυτη Σογιερ/Κειτ (απο τους βασικους χαρακτηρες παντα). Αντε να αρχισει σιγα σιγα να εχει καποιο νοημα αυτο που γινεται στα fs. Μα*** εκανε ο Σογιερ. Αυτο δεν ειναι σχέδιο να φυγει απ το νησι. Σχεδιο αυτοκτονιας ειναι. Δεν τα βαζεις με τα θηρία. ΥΓ: Πολύ ομορφη η Σαρλοτ. Χαρηκα που την ξαναείδα. ΥΓ2: Παμε για το επόμενο με αισιοδοξία οπως καθε φορα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 10:07 pm | |
| Εμένα τα ff μου φάνηκαν για άλλη μια φορά αδιάφορα... Πάντως αν δεν μας πουν τι στα κομμάτια είναι αυτό το γαμημένο το νησί, άκρη δεν βγάζουμε... Ο ένας θέλει να το προστατέψει, ο άλλος να φύγει από αυτό και τα κοκόρια πιθανόν για την πάρτι τους. Ποιό το νόημα όλων αυτών αν δεν ξέρουμε τι είναι το νησί; Πώς φτιάχνετε μια τέτοια ιστορία κύριοι Darlton αν δεν έχετε σκοπό να μας πείτε τι είναι το νησί? Πραγματικά ελπίζω οι κατά καιρούς δηλώσεις τους περί νησιού να είναι αντιπερισπασμός... PS: το Untangled του σημερινού επεισοδίου είναι άπαικτο... Πολύ γέλιο ο τσιμπιμένος με την Kate Pierre | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 10:19 pm | |
| | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Τετ Μαρ 17, 2010 10:45 pm | |
| οι Darlton έχουν κάνει χειρότερα πράγματα... οι χαρακτήρες έχουν γίνει μπαλάκι μιλάμε. Ο Σογιερ μια έτσι μια γιουβέτσι... 3 χρόνια στο νησί μια χαρά Λαφλόρος , με τη γυναίκα του, τη δουλίτσα του, με το λουλουδάκι του.Οϋτε κουβέντα για φακιδού. Μετά ρίχνει λοξή ματιά στην Κειτ και η Τζουλιετ ξαφνικά λέει "οκ τώρα θέλω να γίνει η έκρηξη". Μετά μας πρήζει για το θάνατο της Τζούλιετ και με το δίκιο του και 2 μέρες μετά θυμηθήκαμε τη φακιδού και ξαναγίναμε conman. Ο Σογιερ φυσικά είναι ένα παράδειγμα.
Η Κειτ -όλως τυχαίως- από τη 2η σεζόν και μετά, συμπεριφέρεται αλλοπρόσαλλα και δημιουργεί καταστάσεις. Ο Τζακ -όλως τυχαίως- από τη 2η σεζόν και μετά, από εκεί που ήταν ο έξυπνος και καλός γιατρούλης, έγινε ένας θερμοκέφαλος ηλίθιος. Προφανώς, οι σεναριογράφοι τα έριχναν εύκολα στην παλαβιάρα την Κειτ και στον ηλίθιο τον Τζακ, χωρίς να ενδιαφέρονται αν όσα κάνουν έχουν συνέπεια στον χαρακτήρας τους, μάλιστα όλο αυτό το ονόμασαν "character development" clap clap.Για ότι κουλό ήθελαν να κάνουν έβαζαν την Κειτ και τον Τζακ να το κάνει. Ετσι, το κοινό ουσιαστικά μισούσε τους πρωταγωνιστές, και άρχισε να πηγαίνει στους φρέσκους και άφθαρτους δευτεραγωνιστές και κομπάρσους.
Αλλά τώρα τελειώνει η σειρά, και θυμήθηκαν ότι έχουν και κάτι πρωταγωνιστές να μαζέψουν, thank god. Οπότε πάμε πάλι στην 1η σεζόν, επιτέλους.
Δεν ανησυχώ πολύ για την μυθολογία του νησιού, σε αυτό είναι καλοί, τους εμπιστεύομαι. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Πεμ Μαρ 18, 2010 7:28 am | |
| Cypher κάνε υπομονή 6 μέρες ακόμα Όσο για το σχέδιο του Sawyer , ο Ben τα έχει πει εδώ και χρόνια καλύτερα στον John - Παράθεση :
- How do you expect to pilot our submarine? I mean, it's a complicated piece of machinery. You don't just press "submerge".
Koρυφαία ατάκα Η Kate ήταν κορυφαία στιγμή στη ζωή του Sawyer, αν έμενε στο νησί ούτε που θα γύριζε να κοιτάξει την Ιουλία... Προσέξατε που όταν έκανε ο Miles το κονέ με την Charlote είπε πως δουλεύει με τον μπαμπά του στο μουσείο;; Άρα ο Chang ζει και βασιλεύει στο flashsideway και επίσης φαίνεται πως έφυγε με τη γυναίκα του από το νησί... Αν όμως είχε γίνει μόνο εκκένωση στα γυναικόπαιδα τότε δεν θα επρεπε να επιστρέψει... Λέτε στο sideway οι Dharmίτες να σεβάστηκαν την συνθήκη με τους Others και να έφυγαν;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Πεμ Μαρ 18, 2010 9:42 am | |
| Θα πάθω τίποτα από την πολλή υπομονή... και ο Richard υπομονή έκανε τόσο καιρό και είδες πως κατάντισε Για τους νεκρούς στο νησί, ο Widmore τους ξεπάστρεψε. Αυτός ήρθε με τον στρατό του στο νησί... Αμέσως ότι νεκρό δείτε τον φορτώνετε στον Smocke... Και υπογραφή τα λέει όλα. "They come, they fight they destroy they corrupt". Και δυστυχώς "It always ends the same". Edit: Κάτι παρόμοιο περιμένω και στο επόμενο επεισόδιο... | |
|
| |
108asteri Administrator
Αριθμός μηνυμάτων : 2092 Ηλικία : 33 Τόπος : Θεσ/νικη Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Πεμ Μαρ 18, 2010 3:39 pm | |
| - xifomaxos έγραψε:
Όσο για το σχέδιο του Sawyer , ο Ben τα έχει πει εδώ και χρόνια καλύτερα στον John
- Παράθεση :
- How do you expect to pilot our submarine? I mean, it's a complicated piece of machinery. You don't just press "submerge".
Koρυφαία ατάκα
Οντως, γαματη ατακα! Παντως ο Σογιερ θα εννοούσε οτι με καποιο τροπο θα μπει στο υποβρυχιο και θα αναγκασει καποιους αλλους να το πιλοταρουν, με την απειλη ενος οπλου πχ... Το κεφαλι του πάει να φαει παντως με αυτο που θα κάνει... - Παράθεση :
- Αμέσως ότι νεκρό δείτε τον φορτώνετε στον Smocke...
Γιατί αραγε; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Πεμ Μαρ 18, 2010 4:50 pm | |
| Τι μας νοιάζει τι έγινε στο sideway χιφ? Ότι σκεφτείς μπορεί να έγινε. Σαμπώς και θα το μάθουμε ποτέ;
Εμένα αυτό που με καίει τώρα είναι τι έχει στο ντουλάπι ο Widmore... Δεν θα μας το έδειχναν (μάλιστα το σχολίασε και ο Sawyer) αν δεν ήταν κατι το σημαντικό...
Edit: By the way εσείς που παρακολουθείτε spoiler ξέρετε πότε τελειώνουν αυτές οι βλακείες με τα sideways? Μην μου πείτε στο τέλος γιατί δεν θα το αντέξω... | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Πεμ Μαρ 18, 2010 5:26 pm | |
| Aπο εχθες το βραδυ που ειδα το επεισοδιο, δεν ηξερα αν αυτο που ειδα ηταν η τελευταια σεζον του Lost ή η πρωτη. Δεν εδειξε τιποτα καινουριο, ουτε η υποθεση πηγε λιγο παρακατω! Ηταν πολυ λιγες οι σκηνες που ηταν καλες! Η ιστορια εκτος νησιου απλα λιγο καλητερη απο τα προηγουμενα, οχι βεβαια σαν του Μπεν! Αλλα απο σειρα μυστηριου εγινε και αστυνομικη!!! Ρε παιδια στην τελευταια σεζον ημαστε, Ημαρτον!!!!!
Στο νησι μονο 3 πραγματα: 1) Η "εξωμολογηση" του "Λοκ", αν ειναι αληθεια, η τρελη μανα ή ειναι μια γυναικα που πηγε εγκυος και γεννησε στο νησι τον Βρας (αρα εκτος Ρουσο και Κλερ υπηρχε και αλλη εγκυος που γεννησε στο νησι, μπορει και οχι μονο μια), ή -λιγο τραβηγμενο- ο Βρας ειναι ο Ααρον!!! Κατα την γνωμη μου ο Βρας βρισκει το ευαισθητο σημειο τους και λεει μια ιστορια στον καθενα που θα τον "αγγιξει". 2) Ο Σωγιερ θα το φαει το κεφαλι του. Κανει τον εξυπνο αλλα παιζει το παιχνιδι του Βρας! Ο Γουϊλντ εχει ερθει με σχεδιο και κραταει κρυφο χαρτι κλεισμενο μεσα σε μια καμπινα!!! Τα λουκετα μαλλον ειναι για να εμποδισουν να βγει οτι ή οποιος ειναι μεσα και οχι να μην μπει καποιος! Και 3) Ο Βρας που εστειλε τον Μπεν; Αν θυμαμαι καλα του ειπε πως θα ειναι στην Υδρα! Δηλαδη τον εστειλε στο στωμα του λυκου; | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Πεμ Μαρ 18, 2010 7:15 pm | |
| - ΜΑΙΡΗ έγραψε:
Ο Βρας που εστειλε τον Μπεν; Αν θυμαμαι καλα του ειπε πως θα ειναι στην Υδρα! Δηλαδη τον εστειλε στο στωμα του λυκου; Βρας Βρας ο παρασκεβρας Cypher δε σου λεμε δε σου λεμε //όπα σωστή Μαίρη!Δεν το είχα προσέξει αυτό τη γλίτωσε ο Μπεν(αν και παιζει να τον καταφερνε τον Γουιντμορ) | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Πεμ Μαρ 18, 2010 9:40 pm | |
| - Παράθεση :
- αν και παιζει να τον καταφερνε τον Γουιντμορ)
Μπαααα, το είπε ο άνθρωπος στην κρεβατοκάμαρα του Τσαρλς. - Παράθεση :
- Εμένα αυτό που με καίει τώρα είναι τι έχει στο ντουλάπι ο Widmore
Ρε παιδιά, θα σας το πω. Θυμάστε πέρσι που ο Γιώργος είχε τι είχε μέσα το κουτί που κουβαλούσαν οι της Ιλάνα? Το χθεσινό το είδε πριν από λίγο. Ξέρετε τι είπε? Μέσα το κλειδωμένο δωμάτιο είναι η βόμβα!!! Λέτε? | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Πεμ Μαρ 18, 2010 9:52 pm | |
| όταν λέω κατάφερνε εννοώ να τον τούμπαρε για συμμαχία | |
|
| |
108asteri Administrator
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Παρ Μαρ 19, 2010 1:16 am | |
| - tasoskratos έγραψε:
Ξέρετε τι είπε? Μέσα το κλειδωμένο δωμάτιο είναι η βόμβα!!! Λέτε? Ποια βομβα; Η γνωστη απο πέρυσι; Πώς γινεται να βρεθηκε εκεί; Παντως αυτο που ηταν μεσα στο ντουλαπι νομιζω οτι ειναι κατι ζωντανο και το εχουν κλειδωσει εκει. Αν ηταν καποιο αντικειμενο θα το φυλαγαν καπου αλλου στο υποβρυχιο νομιζω. -Μαιρη, εχεις δικαιο. Αρα ο ΜΙΒ θελει νεκρο τον Μπεν (;) . Τον θεωρεί απειλη προφανως. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Παρ Μαρ 19, 2010 7:57 am | |
| Ο ΜΙΒ θέλει τους πάντες νεκρούς! Το είπε και ο Jacob... Cypher πάρε βαθιά ανάσα γιατί η απάντηση στην ερώτησή σου περί sideways είναι - Σπόιλερ:
μέχρι τώρα που γυρίζεται το 16 φαίνεται πως συνεχίζουν μια χαρά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 6x08 - Recon Παρ Μαρ 19, 2010 9:47 am | |
| Δεν ξέρω αν είναι άνθρωπος ή αντικείμενο στο δωμάτιο αλλά σίγουρα είναι κάτι σημαντικό... Xif για τα sideways: - Σπόιλερ:
Τα χάπια μου
Όσον αφορά τον Ben και τον MIB, ο MIB δεν γνώριζε πως ο Widmore έφτασε στο νησί. Είδατε την έκφραση του όταν του το είπε ο Sawyer? Οπότε όταν έστελνε τον Ben εκεί προφανώς τον έστελνε για να συναντηθεί με την υπόλοιπη του ομάδα όταν θα έφευγαν με το αεροπλάνο (σύμφωνα με το αρχικό του σχέδιο). Πιθανόν από τη στιγμή που έμαθε πως ο Widmore είναι εκεί και πως μαλιστα σκότωσε αυτούς που υποτείθετε έστειλε τον Sawyer να κατασκοπεύσει, να τροποποιήσει κάπως τα σχέδια του. Είμαι σίγουρος πως θα κάνει μια προσέγγιση στον Charles για να τον ψαρέψει... | |
|
| |
| Lost 6x08 - Recon | |
|