Ορισμένες φορές είναι κάποια επεισόδια σε σειρές που ενώ δεν έχουν τίποτα να προσφέρουν κατά 1 περίεργο λόγο μου άρεσουν αρκετά
( μην ρωτήσετε για ποιόν ακριβώς λόγο απλά μ΄ αρέσουν αρκετά
) . Έτσι και εδώ λοιπόν μπορεί απαντήσεις να μην πήραμε καμιά ( ΟΧΙ ότι περιμέναμε και σε Sawyer centric επεισόδιο ας μην γελιόμαστε ) αλλά εντάξει είχε πολύ φάση το όλο επεισόδιο .
* Εναλλακτική πραγματικότητα με Sawyer & Miles μυστικούς αστυνομικούς και κολλητάρια .
* Εμφάνιση Σαρλότ ( ομόρφυνε αρκετά αυτή ή ο καταρράκτης κοντοζυγώνει
) που μάλλον βαλτή από τον Miles μου φάνηκε η όλη δουλειά χμμμ
. Ιδιαίτερα όταν βλέπει την φωτογραφία του Sawyer με τους γονείς έχει 1 αγαλίαση να το πω ;;; φωτίζεται το προσωπό της να το πω ;;; Έχει 1 χαμόγελο από δω μέχρι εκεί πέρα να πω ;;; Δεν ξέρω γιατί αλλά πολύ με παραξένεψε η συγκεκριμένη σκηνή χμμμ
.
* Πώς χαλαρώνει και βρίσκει λύσεις 1 φτωχός πλην " τίμιος " αστυνομικός ;;; Μα με το να βλέπει το " Το Μικρό σπίτι στο λιβάδι φυσικά "
.
* Και η Skate σκηνή μου άρεσε στο τέλος
χι χι χι .
* Πάμε στο νησί τώρα που επικρατεί 1 ψιλοχαμός .
* Ο μπουφοβέφος ακόμα και ψόφιος δεν μπορεί να πείσει κανέναν .
* Ο Sayid βρίσκεται στον δικό του Jul-ικό κόσμο να περιφέρεται από εδώ και από εκεί χωρίς να κάνει τίποτα .
* Καιτς+ούλα τώρα, απλά 1 περιποιημένο
γιατί είναι γατόνι και δεν σηκώνει τις Καιτς+ουλιές που πάει να τις πλασάρει ο Βέφος
. Τσου ρε Βέφο που πας να κάνεις στην Καιτς+ούλα Καιτς+ουλιές
τς τς τςςς .
* Πάμε στην Κλαρίτα τώρα που πάλι δεν έκανε το σωστό και την άφησε ζωντανή την Καιτς+ούλα . Αμάν ρε Κλαρίτα αμάν . Πολύ καλή σκηνή που της ορμάει με την χατζάρα
.
* Πάμε παραλία τώρα με την Zoe τώρα ( δικαίωμα, πειράζει αν πω ότι μου θύμισαε υπερβολικά το όλο σκηνικό με την Ρουσσό χμμμ
) .
* Πολύ φοβάμαι ότι θα μας πρήξουν για λίγο με το σκηνικό ποιός πάει να την φέρει σε ποιόν και για ποιόν λόγο
;;; Να δείτε στο τέλος που κολλητάρια θα προκύψουν μπουφοβέφος & Wid .
* Το πιο πιθανό είναι πίσω από την πόρτα να είναι ο συνήθης ύποπτος
you know who .