| Lost 5x06 - "316" | |
|
+7Achara tasoskratos JamesFord Gonzo m0rpheas xifomaxos cypher80b 11 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Τέλειο | | 50% | [ 5 ] | Πολύ καλό | | 30% | [ 3 ] | Καλό | | 20% | [ 2 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 10 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Lost 5x06 - "316" Τετ Φεβ 18, 2009 9:52 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cypher80b στις Πεμ Φεβ 19, 2009 5:50 pm, 1 φορά | |
|
| |
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 7:32 am | |
| Ήταν....αναπάντεχο Kαι μια και έχω ευκαιρία να γράψω τα πρώτα σχόλια - Σπόιλερ:
Πολύ ωραία η πρώτη σκηνή που παρέπεμπε στον πιλότο της σειράς Η Mrs Hawkings έμοιαζε σα να κάνει μάθημα σε παιδάκια. Μόλις είπε η Sun "the island" νόμιζα ότι θα της πει "Μπράβο, είκοσι" Μαθαίνουμε αρκετά για το εκκρεμές και πως χρησιμοποιείται. Αναρωτιέμαι ποιος να το έφτιαξε..... O Des μίλησε, προς ευχαρίστηση όσων το περίμεναν με αγωνία , και έφυγε Η Mrs Ηawkings έχει το σημείωμα αυτοκτονίας του John το οποίο φαίνεται να τον ακολουθεί παντού. Ο Jack έχει παππού, που ετοιμάζεται να το σκάσει από το ίδρυμα με τα παππούτσια του νεκρού Christian. Αναρωτιέμαι αν οι σκηνές αυτές ήταν μόνο για να βρει ο Jack αυτό που χρειαζόταν ή αν ο Ray έχει ενδιαφέρον παρελθόν. Έχω μια υποψία ότι τον Ben τον σάπισε ο Des ή η ασφάλεια του Widmore...Αλλά κανείς να μη ρωτήσει τι έπαθε, τι κάνει; Όλοι μαζεύτηκαν στο αεροδρόμιο με έναν περίεργο τρόπο, οι συνθήκες αναπαραστήθηκαν σχεδόν τέλεια μόνο που ο Sayid είναι υπο κράτηση και όχι η Kate και φυσικά "This is your pilot speaking Frank J Lapidus" Αμέσως το έπιασε το νόημα. Συνετρίβη ή όχι το αεροπλάνο; Και τέλος ο Jin στην Dharma να βρίσκει τους 3....
Aυτά προς το παρόν, μόλις συνέλθω και άλλα | |
|
| |
m0rpheas Jack's Fan Club Vice President
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 11:01 am | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 12:10 pm | |
| Εμένα είναι το πρώτο επεισόδιο που δεν μου άρεσε και τόσο... Δεν κατάλαβα ακόμα το γιατί... Αναλυτικότερα αργότερα... | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 2:32 pm | |
| Μαμώτο έχω κολλήσει στο γραφείο και θέλω να διακτινιστώ στο σπίτι και να δω το επεισόδιο . | |
|
| |
JamesFord The man behind the curtain
Αριθμός μηνυμάτων : 458 Ηλικία : 32 Registration date : 07/06/2008
| |
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 4:27 pm | |
| Όλα βαίνουν καλώς. Συγκλονιστικό το επεισόδιο, ιδιαίτερα φορτισμένο το όλο σκηνικό στο αεροπλάνο της επιστροφής. Μπήκαμε για τα καλά στα ΄΄μεταφυσικά΄΄. Σήμερα έπεσε και μια αποκάλυψη περί Νησιού, αλλά η κ. Χόκινς ανέφερε ΄΄windows΄΄ και όχι ΄΄Gates΄΄. Τέλος πάντων. Σιγά σιγά... Στρώθηκε και το χαλί για τον 6ο κύκλο, όπως λέγαμε χθες. Καλα του είπε η Κεητ του Τζακ μελ΄σα στο αεροπλάνο. Δεν είμαστε όλοι μαζί, ή κάπως έτσι. Έχει πολύ συζήτηση... | |
|
| |
JamesFord The man behind the curtain
Αριθμός μηνυμάτων : 458 Ηλικία : 32 Registration date : 07/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 4:59 pm | |
| Τασο σ' τη σπασαν απιστευτα ε?? Επεμενες τοσο καιρο με τις πυλες, κι οταν ερχεται η ωρα της (νικης) επιβεβαιωσης, η Hawking λεει παραθυρα! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 5:08 pm | |
| Μετά που το είδα και δεύτερη φορά, δεν μου φάνηκε και τόσο άσχημο... Ίσως να το έκρινα πολύ αυστηρά την πρώτη φορά... - Σπόιλερ:
Η αλήθεια είναι πως δεν περίμενα με τίποτα να τους δώ όλους να μαζεύονται στο αεροδρόμιο. Και αν κρίνω από το γεγονός πως ο Ben απέτυχε 5 επεισόδια να τους μαζέψει, είμαι πολύ περίεργος να δω ποιός βρίσκεται πίσω από την τελική μάζωξη. Κάτι μου λέει πως έβαλε ένα χεράκι ο Widmore.
Στα θετικά ο έντονος παραλληλησμός που είχε η πτήση 316 με την πτήση 815. Και μπορεί να ήταν περισσότερο ίσως συμβολικός ο παραλληλισμός, αλλά μου άρεσε που το έδεσαν με τα λεγόμενα της Hawking. Και τελικά δεν έπεσα και καθόλου έξω στην ερμηνεία των μαθηματικών... Μπορούμε να υπολογήσουμε την πιο πιθανή θέση του νησίου σε κάποιο χρόνο με βάση μπόλικες μεταβλητές που μπορεί να είναι ότιδήποτε. Από την κιθάρα του Charlie μέχρι και το Comic Book ή τα παπούτσια του Christian. Όσο περισσότερες γνωστές τόσο το καλύτερο...
Επίσης η σκηνή του Ben με τον Jack στην εκκλησία μπροστά στην εικόνα με τον άπιστο Θωμά ήταν πολύ ενδιαφέρουσα... Ξέρουμε όλοι ποιός ήταν ο άπιστος Θωμας στην προκειμένη περίπτωση και χαίρομαι που έστω και την τελευταία στιγμή έκανε μια στροφή προς την πίστη και έκανε αυτό που του είπε η Hawking...
Καλά το τι γέλιο έριξα όταν έβαζε τα παπούτσια στον Locke δεν περιγράφεται... Περίμενα τον Locke να σηκωστεί από στιγμή σε στιγμή και να του πεί σου τα λεγα μαλάκα.
Η πιό άκυρη στιγμή του επεισοδίου και με την οποία πραγματικά θύμωσα ήταν η σκηνή με τον Jack και την Kate στο σπίτι του Jack. Απορώ τι σκεφτόταν ο Damon όταν την έγραφε... Πως να δείξει πόσο μαλάκας είναι ο Jack;
Kate: Τον ανηψιό σου τον Aaron τον έχω εντελός γραμμένο. Όλα αυτά που έλεγα για αυτόν τόσο καιρό ήταν μαλακίες. Δεν θέλω να με ρωτήσεις πότε ξανά για αυτόν. Jack: ΟΚ
ΕΛΕΟΣ!!!!
Περιμένω να δώ τι τελικά απέγινε ο Aaron. Που τον έδωσε αν τον έδωσε κάπου, ή ποιός τον πήρε, αν τον πήρε κάποιος... Να πώ και την αλήθεια χάρηκα λίγο που έφυγε το ζαβό από την μέση... Πάντα υποστήριζα πως δεν είχε να προσφέρει και κάτι στην ιστορία... Ελπίζω όμως να μην ήταν η τελευταία του αυτή... Θα προτημούσα να γίνει κάτι κουλό του στύλ ήρθε και τον πήρε η Claire ή ο Cristian, παρά να το αφήσουν εδώ...
Η σκηνές στο αεροδρόμιο δεν είχαν κάποιο ενδιαφέρον, με εξέρεση το γεγονός πως η Kate πέρασε απ' όλη την ασφάλεια του αεροδρομίου χωρίς να την σταματήσει κανένας... Σκεφτείτε να μην έτρωγε και 10 χρόνια περιορισμό... Κατά τα άλλα μου άρεσε το ότι το βιντεάκι που παίζει στην σελίδα της Ajira είναι μια άλλη οπτική γωνία αυτών που είδαμε σήμερα...
Αλήθεια πού πέρναν τον Sayid στο Guam; Εξορία; H αλήθεια είναι πως έχει και μιά στρατιωτική βάση εκεί, αλλά δεν νομίζω πως εκείνος ήταν ο προορισμός του...
Ο Ben πάλι έφαγε ξυλό... Αν δεν τον σαπίσουν κάθε 5-6 επεισόδια δεν μπορεί να λειτουργήσει... Ελπίζω να μάθουμε με ποιόν πλακώθηκε... Αυτό που είπε πως πάει να εκπληρώσει κάποια υπόσχεση σε ένα παλιό φίλο μου κάνει για την υπόσχεση που έδωσε στον Κάρολο...
Ο Des καλά έκανε και τους τα έχωσε... Πώς πάτε έτσι πίσω στο νησί κύριοι... Και καλά όλοι οι άλλοι. Η Sun τί πεταχτηκε όπως την πορδή στη μέση; Αυτή που άφησε πίσω χωρίς δεύτερη σκέψη την κόρη της!!! Το νησί πάντως δεν τέλειωσε με τον Desmond όπως είπε η Hawking οπότε είμαι περίεργος να δώ τι θα γίνει για να επιστρέψει και αυτός...
Ο Hurley πάντα καλόκαρδος... Αγόρασε όλα τα εισητήρια για να ελαχιστοποιήσει τα θύματα... Αν και έτσι όπως το είδα, μάλλον το νησί πήρε μόνο αυτούς που ήθελε... Αναρωτιέμαι τι να έγινε το αεροπλάνο...
Εντάξει το τέλος με τον Jin αναμενώμενο... Περίμενα πως θα τους βλέπαμε σε εποχές Dharma. Περισσότερο WTF θα ήταν αν δεν βλέπαμε πως ο Jin ήταν ζωντανός και αν όλα όσα είδαμε με την Rousseau τα βλέπαμε αργότερα. Το μόνο ερώτημα εδώ είναι αν και ο Ben επέτρεψε στην ίδια χρονική στιγμή... Νομίζω πως όχι, διαφορετικά θα έχει πρόβλημα με τον εαυτό του... Οπότε ίσως αυτοί που δεν είδαμε ακόμα να βρίσκονται σε άλλη χρονική περίοδο...
Γενικά ήταν ένα επεισόδιο που δημιούργησε αρκετές απορίες... Τι θα δείχναμε μετά στα flashes των 6 αν δεν δημιουργούσαμε ένα κάρο ερωτήματα; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 6:02 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 6:40 pm | |
| - Παράθεση :
- Επεμενες τοσο καιρο με τις πυλες, κι οταν ερχεται η ωρα της (νικης) επιβεβαιωσης, η Hawking λεει παραθυρα!
Είχε πολύ πλάκα, Κυρά μου. Τι παράθυρα και παντζούρια μας λες. Πλάκα μας κάνεις? Άνοιξε το παράθυρο η Κλαιρ, στο μπροστινό σαλόνι και μπήκαν τα πουλάκια μου ΛΟιπόν, άνευ πλάκας τώρα. 2 πάρα πολύ σημαντικά στοιχεία. Το πρώτο το είπαμε πιο πάνω. Η Ξιφ κατάλαβε τι εννοώ. Το 2ο τώρα. Δεν μου φάνηκε και πολύ άσχετος με την υποθεση ο παππούς. Έδωσε τα παπούτσια, συμφώνησε ΄΄με τον τρόπο του΄΄ για το που θα πάει ο εγγονός του...μήπως είδαμε τον Τζέικομπ? Το ξέρω ότι είναι βαρύ, αλλά λέω μήπως. Κάτι δεν μου αρέσει στην όλη ιστορία. Κάτι μου βρωμάει. Ο Μπεν κάτι ξέρει, κάτι ψιλιάστηκε. Ξαφνικά έγιναν πολλοί οι επιβάτες. Εγώ δηλαδή, εάν ήμουν ο Τρισμέγιστος (ευσεβείς πόθοι) το πρώτο πράγμα που θα έκανα θα ήταν να βρω κάποιον άλλο να μου γυρίσει τον τροχό. Το θέμα είναι όμως, πως θα χαλάσει το σκηνικό χρόνου και εγώ έχω δουελιές να κάνω. Πάλι σε μπελάδες μπήκα. Θα έχω τον Γουίνμορ στα πόδια μου. Cypher. Βλέπω επιμένεις για το ζαβό. Θα σε ψήσουμε και εσένα. Σιγά σιγά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 6:48 pm | |
| Xif έχω άδικο; Ξέχασα να πώ για τον Lapidus... Πραγματικά τρόμαξα να τον αναγνωρίσω... Στην αρχή νόμιζω πως αλλάξαν ηθοποιό... Κατάλαβα ότι ήταν αυτός με την πρώτη κουβέντα που είπε στην ανακοίνωση αλλά όταν είδα να βγαίνει από το πιλοτήριο, έπαθα σοκ... Του πάει πάντως... Φαίνεται πολύ νεώτερος... Και η ατάκα του όλα τα λεφτά... "Κατάλαβα... Δεν πάμε Guam!!! Γιατί δεν με ειδοποιήσατε ρε παιδιά να πάρω και καμιά μπύρα;" Τάσο θα μιλήσουμε στο επόμενο επεισόδιο για τους special... Ελπίζω να είδες το promo... Αν αυτά που είδαν τα ματάκια μου είναι αυτά που νομίζω τότε πάμε για το καλύτερο επεισόδιο της σειράς!!! Πάμε ρε Locke!!! It's time for payback!!! Άντε να αναγνωριστεί σιγά σιγά ο ρόλος σου γιατί πολύ αέρα πήραν μερικοί μερικοί | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 7:00 pm | |
| - Παράθεση :
- Ελπίζω να είδες το promo...
Το είδα και συμφωνώ με την Ξιφ (δεν θυμάμαι ποιός άλλος το είπε) πως - Σπόιλερ:
η φιγούρα ανήκει στον Μπεν. Τώρα, γονατιστός τον παρακαλάει?, τον ψήνει?, τον βοηθάει? δεν ξέρω.
Εάν ο ρόλος του Λοκ ήταν να ΄΄παίξει΄΄ τον Κρίστιαν ανάσκελα, μια χαρά πήγαν τα πράγματα. Θα δούμε τι τελικά συνέβει. Πάντως, όπως το περιμένουμε άλλωστε, όρθιος είναι στο Νησί.
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 7:27 pm | |
| - cypher80b έγραψε:
- Xif έχω άδικο;
Όχι Η Kate δε μου φάνηκε τόσο φοβισμένη όσο σαν άνθρωπος που αναγκάστηκε να κάνει κάτι που δε ήθελε αλλά έπρεπε. Και ο Sayid συμβιβασμένος μου φάνηκε...γιατί σιγά μη μπορούσε η κοπελίτσα να τον κάνει καλά και να τον έχει υπό κράτηση. Όσο για τον Hulrey απορώ τι του είπαν, σίγουρα όμως δεν του είπαν για τον Ben. Παρεπιπτόντως η σκηνή που ρωτάει η αεροσυνοδός αν όλα είναι καλά και γυρίζουν Ben, Jack με χαμόγελο και λενε όλα καλά έχει πολύ γέλιο Όπως επίσης και ο διαλογος "How can you read?" "My mom taught me" | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 7:31 pm | |
| Σαν να ήταν υπό επίρρεια ουσιών μου φάνηκε εμένα ο Sayid... | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 7:46 pm | |
| Τι να πω.... ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ ΤΕΛΕΙΟ μου αρεσαν παρα πολυ: *η σκηνη εναρξης και γενικα οι ομοιοτητες με το pilot *ο Τζακ * Καποιες τελειες σκηνες του Μπεν(πχ που διαβαζει το βιβλιο αταραχος, που μιλησε με τον Τζακ γα τον απιστο Θωμα, το "μαλλον λεει ψεματα" της γριας γι αυτον(του εχει βγει το ονομα πια) * Που τελικα μαζευτηκε ολη η παλιοπαρεα,αντιθετα με οτι περιμεναμε(including Frank) * Ο παππους του Τζακ ειχε πλακα(αν και οι φημες ελεγαν οτι εχει καποια σχεση με το νησι και δυστυχως δεν επιβεβαιωθηκαν) * Ο Τζακ παρατηρησε τις συμπτωσεις και σκεφτηκε μηπως κατι κρυβεται πισω απο ολα αυτα(ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ) * η Κειτ τι ωραια που ηταν...... αναισθητη *και να μη ξεχασω τη θεικη σκηνη με τον Λοκ τον Τζακ και τα παπουτσια * α και καταλαβαμε γτι ο Κριστιαν φορουσε ασπρα παπουτσια τι δε μου αρεσε: * ο Μπεν πηγε να σκοτωσει την Πενυ. Δεν ξερουμε αν τα καταφερε ομως. Αν οντως το καταλαβαν αυτο ο Ντες η οι μπραβοι του Γιουντμορ δεν ξερω γτι ειναι ακομα ζωντανος. Σε καθε περιπτωση ,οσο κι αν συμπαθω τον ΜΠεν, καλα να παθει αν οντως πηγε να τη σκοτωσει. Αν την σκοτωσε ο Ντες θα εχει ενα καλο λογο να επιστρεψει.(Το παιδι τι θα το κανει ομως...) * ηθελα να τους δουν περισσοτεροι και οχι μονο ο Τζιν. * Η Κειτ κουβεντα για τον Ααρον ελεος...και τοσο καιρο μας επρηζε... * δεν ειδαμε τους αλλους losties στο νησι,ουτε και τον Ριτσαρντ * Πισω απο την επιστροφη των Hurley,sayid κρυβεται ο Γουιντμορ αμεσα η εμμεσα * Το "who cares " του Μπεν ελεος και οσο για το προμο - Σπόιλερ:
Σιγουρα ειναι ο Μπεν αυτος που καθεται και δεν τον παρακαλαει η τπτ τετοιο απλα περιμενει να του σπρωξει την καρεκλα να τον βοηθησει καλεε
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 7:49 pm | |
| Καρά , μ΄ αυτό το επεισόδιο βρήκα καινούργιο tag για το ΣΕΜΕΝ " Who cares, my mother taught me !!! " . Ψιλομαπέξ προς το καλό το επεισόδιο . Τα σημεία που με παραξένεψαν - ευχαριστήθηκα - γέλασα : 1ον Η μαστουρομένη Καιτς+ούλα στο κρεβάτι του ντοτόρε με ύφος Κλαρίτας από την καλύβα και αντί ο άχρηστος ο ντοτόρε να επιμείνει για τον πατατοκέφαλο ήταν με ύφος ληγούρη νερντ ( τύπου " Γρανίτα από λεμόνι " ) σαν να ΄λεγε " ωραία μας έκατσε το γκομενάκι πάμε για άλλα τώρα " . 2ον Ο ρόλος του παππού ( που θα σκάσω αν δεν θυμηθώ από ποιό πασίγνωστο θρίλερ - τρόμου έργο τον ξέρω αυτόν τον ηθοποιό ;;; ) . 3ον Πού βρίσκεται η Λιακάδα τώρα που επέστρεψαν στο νησί ;;; 4ον Η τάπα της Χώκινς στον Βούρτσο " Ποιός σου είπε πως το νησί τελείωσε μαζί σου ;;; " . 5ον Εκεί που του έβαζε τα παπούτσια λέω πού θα πάει ;;; Θα ξυπνήσει ο Βέφος και θα τον βαρέσει στο δόξα πατρί να ησυχάσουμε από αυτόν . 6ον Μου άρεσε η όλη η ιδέα αναπαράστασης της πτήσης ( έξυπνο και πονηρό το τέχνασμα ότι όταν έπεσαν στο νησί πνιγόταν ο Hugo γιατί και ο Charlie δεν ήξερε μπάνιο ) αλλά κάπως ληψή την βρήκα :no: . 7ον Πώς βγήκε ο Hugo από την κλινική οέο ;;; Μέχρι στιγμής αυτά αν θυμηθώ κάτι άλλο εδώ είμαστε .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gonzo στις Πεμ Φεβ 19, 2009 7:53 pm, 3 φορές συνολικά | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 7:51 pm | |
| Νομίζω όλοι το σκεφτήκαμε αυτό με τα παππούτσια | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 8:34 pm | |
| Φοβερό επεισόδιο! Πρέπει να το ξαναδώ!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 9:24 pm | |
| Ο Άραβας με τα συλληπητήρια λέτε να σημαίνει κάτι ;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 9:47 pm | |
| - Gonzo έγραψε:
- Ο Άραβας με τα συλληπητήρια λέτε να σημαίνει κάτι ;;;
Ναι...μπελάδες Καλά το Who Cares ήταν κορυφαίο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 10:03 pm | |
| Χι χι χι . Δεν ξέρω γιατί αλλά κάτι δεν μου κολλάει με την αναπαράσταση . Λείπουν αρκετοί κρίκοι από αυτήν και έχει πρόβλημα η αλυσίδα . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 10:07 pm | |
| Λοιπόν, ο μικρός Γιώργος (υιός), τώρα που βλέπουμε μαζί το επεισόδιο παρατήρησε το εξής. Στην σκηνή του πρωινού με τον Ντοτόρε και την αχώνευτη, την ώρα που της ετοιμάζει το πρωινό, την έχει απέναντι του. Εκείνη 2 φορές κοιτάει ΄΄μυστήρια΄΄ προς τα αριστερά της λες και κάποιος που ξέρει, την παρακολουθεί. Δεν νομίζω να είναι απλό βλεμμα, ούτε να το έκανε η ηθοποιός αυναίσθητα. Για δείτε το. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Πεμ Φεβ 19, 2009 10:23 pm | |
| Όντως το κάνει μπράβο παρατηρητικότητα το πιτσιρίκι . Την 1η φορά όταν βάζει την μπλούζα ( κοιτάει τακ- τακ αστραπιαία αριστερά και καθώς πάει να φύγει ο ντοτόρε από την κουζίνα ξανακοιτάει αριστερά και την 2η φορά όταν έχει αφήσει ο ντοτόρε τα παπούτσια στον πάγκο πάλι κοιτάζει δεξιά αυτήν την φορά . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x06 - "316" Παρ Φεβ 20, 2009 7:46 am | |
| Εμένα μου φαίνεται σα να θέλει να αποφύγει το βλέμμα του Jack, εξάλλου έχει κάποια πράγματα να κρύψει ανεξαρτήτως του τι συνέβη το προηγούμενο βράδυ με τον γιατρό.... Κανένα σχόλιο για τον εκτός νησιού σταθμό Dharma; Αναρωτιέμαι αν ο Widmore γνωρίζει τη βρίσκεται στο υπόγειο της Eloise και αν ναι γιατί δεν της κάνει κάποια επίσκεψη.... | |
|
| |
| Lost 5x06 - "316" | |
|