| Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened | |
|
+5Achara tasoskratos Elle1 cypher80b xifomaxos 9 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Άριστο | | 63% | [ 5 ] | Πολύ Καλό | | 37% | [ 3 ] | Καλό | | 0% | [ 0 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 8 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 9:08 am | |
| Αν ισχύει αυτό πως είναι δυνατόν ο Charles να είναι αρχηγός και να μην είναι στο νησί;.... Εμένα μου φάνηκε ότι η Elle ήταν κάτι σαν τον Tom, ίσως και λίγο ψηλότερα.... | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 9:09 am | |
| Εγώ πιστεύω είναι καθαρά ιεραρχικό το ζήτημα... Δεν το λέμε πρώτα στον Charles που είναι ο αρχηγός αλλά πρώτα δίνουμε αναφορά στην Elle που είναι επικεφαλής της "Ομάδας κρούσης" όπως την αποκαλώ...
Οπότε οι others που είδαμε στην ζούγκλα πρώτα λογοδοτούν στην Elle... Η Elle πέρνει εντολές από τον Charles αν και απ' ότι φαίνεται ίσως να παίζει τελικά και κάτι μεταξύ τους...
Σαν τον Pryce που ήταν αρχηγός του επιχειρησιακού τμήματος των Others όταν τους πρωτογνωρίσαμε την 3η σεζόν...
Επίσης αυτό που λέει η xif είναι σωστό. H Penny πρέπει να έχει ήδη γεννηθεί και να βρίσκεται κάπου στο νησί (Εκτός αν ο Charles γνώρησε την μητέρα της κάπου εκτός νησιού). To ίδιο και ο Daniel αν δεχτούμε πως η Elloise και η Elle είναι το ίδιο πρόσωπο...
Πάντως είμαι πλέον σχεδόν βέβαιος πως η απομάκρυνση του Charles από την ηγεσία των Others έχει να κάνει καθαρά με την Dharma και τις μεταξύ τους σχέσεις... | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 9:09 am | |
| ελα ντε...μπορει να βρισκεται σε αλλο μερος του νησιου μακρια απο τους αλλους ή να ειχε παει μια βολτα εξω οπως μααααλλον ιιιιισως πηγαινε κι ο Μπεν btw πρεπει να ειναι σιγουρο οτι η elle ειναι η eloise γιατι στη σελιδα της ηθοποιου στο imdb νομιζω [στο darkufo το ειχα δει εγω] ελεγε οτι εκανε την young eloise hawking και οχι την ellie αλλα αν ο Ντανιελ ηταν στο νησι τοτε γιατι δεν ματωσε πρωτος οταν το νησι χορευε τσαμικο? // Εδω ειναι τελικα στη σελιδα του jughead | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 9:27 am | |
| - Παράθεση :
- Πάντως είμαι πλέον σχεδόν βέβαιος πως η απομάκρυνση του Charles από την ηγεσία των Others έχει να κάνει καθαρά με την Dharma και τις μεταξύ τους σχέσεις...
Ε βέβαια. Η αποστολή των Hostilies πως συμβαδίζει με την ανακωχή? Ο μικρός Μπεν γίνεται καλά και ότι τέλος πάντων άλλο γίνεται, πρέπει να μάθουμε το πως επέστρεψε και συνέχισε να είναι μέλος της Ντάρμα (λίγο περίεργο δεν είναι αυτό?) και φυσικά το παίζει πλέον σε 2 ταμπλό. Υπάρχει ένα κενό κάποιων ετών, ας πούμε 20 χρόνων έως την ΄΄εκκαθάριση΄΄. Τι γίνεται όμως με τους Losties? Αυτοί καποια στιγμή πρέπει να ΄΄εξαφανιστούν΄΄ από την δεκαετία του 70 και να επιστρέψουν στο παρών. Είχαν πει οι παραγωγοί ότι ΄΄προς το παρών τελειώσαμε με τα ταξίδια΄΄. Άρα θα επιστρέψουμε. Υποθέτω πως φτάνει η ώρα που ο Λοκ θα γυρίσει τον τροχό? Ω ρε μπέρδεμα... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 9:35 am | |
| Αυτή τη φορά δεν νομίζω να γίνει με το γύρισμα του τροχού... Όσοι ξέρετε τους τίτλους των επεισοδίων και ειδικά του φινάλε ξέρετε τι εννοώ... - Σπόιλερ:
Πιστεύω πως μετά το Incident τα πράγματα θα επανέλθουν μια και καλή στο φυσιολογικό...
| |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| |
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 10:24 am | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 10:27 am | |
| χα χα χα χα χα σωστά... Αν και δεν σε πιστεύω... Εσύ είσαι αλλά δεν το παραδέχεσαι | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 10:43 am | |
| λεγε Elle τι σχεση εχεις με τον Τσαρλς? | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 11:14 am | |
| Εντάξει.... εγώ είμαι... αλλά μην το πείτε πουθενά παραέξω... Εσένα Achara δεν σου μιλάω γιατί ο άντρας σου ( ) με έχει γραμμένη... | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 12:43 pm | |
| Καλησπερα! Αρκετα καλο επεισοδιο, θα μας τρελανει το Lost!!!! Πρωτα απο ολα εχω να πω ενα πραγμα: Πολυ Καραγκιοζης ο Τζακ!!! Οποιοσδηποτε και να ηταν ο λογος που δεν βοηθησε τον μικρο Μπεν, ηταν απαραδεκτος! Εχεις δωσει και εναν ορκο στον δικο μας Ιπποκρατη, πρεπει να βοηθησεις τον καθ΄ενα οποιος και να ειναι! Αλλα αμα ηταν καμια κοπελιτσα που του ειχε γυαλισει του γιατρο θα της ελεγε την ατακα "Θα σε φτιαξω!" και θα ηταν παλι ο ηρωας Τζακ!!! Η Κεϊτ με αφησε με την αντιδραση της! Μπραβο της!! Οσο για τον Σωγιερ πολυ καψουρης για την Τζουλιετ το παιζει και κατι μου βρωμαει!!! Η Τζουλιετ, εδειξε πως ειναι Ανθρωπος!! Οσο για τον Ριτσαρντ, τι να πω !!! Ισως ο σκοπος του Τζακ ηταν να γυρισει στο παρελθον και να σωσει τον Μπεν και να μην χρειαστει να γινει ο ανθρωπος που εγινε!! Αλλα ειναι τοσο τουβλο που αμα το καταλαβει θα ειναι πααααρα πολυ αργα, και ισως βρει καποιον αλλον να ριξει το φταιξιμο!!! Οσο για την Πενυ, εγω το ειχα πει πριν απο καιρο πως εχει γεννηθει στο νησι, και πιστευω αν τα καταφερε και την σκοτωσε ο Μπεν λιγο πριν φυγουν για το νησι, ισως να εχουμε μια συναντηση Μπεν-Πενυ στο νησι!!!! Και τελος θελεω να ρωτησω κατι. Αν ο μικρος Μπεν δεν θα θυμαται πως τον σκοτωσε ο Σαγιντ οταν "επιστρεψει", τους υπολοιπους (Κεϊτ, Σωγερ, Τζακ,Χιουγκο κλπ)δεν θα τους δει; Αρα δεν θα πρεπει να τους θυμαται; Αρα ή θα τους θυμαται και θα το παιζει κινεζος ή θα εχουν "φυγει" μεχρι να ερθει ξανα ο Μπεν!!! Μπορει να εχει φλασιες μετα ο Μπεν και να θυμαται καποιες "σκηνες", γιαυτο λεει στην Τζουλιετ πως του την θυμηζει πολυ καποια!!!! Αυτααααα! Σορι αν σας ζαλισα! | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 2:13 pm | |
| - ΜΑΙΡΗ έγραψε:
- Αρα ή θα τους θυμαται και θα το παιζει κινεζος ή θα εχουν "φυγει" μεχρι να ερθει ξανα ο Μπεν!!! Μπορει να εχει φλασιες μετα ο Μπεν και να θυμαται καποιες "σκηνες", γιαυτο λεει στην Τζουλιετ πως του την θυμηζει πολυ καποια!!!!
Εγώ λέω μάλλον θα έχουν φύγει μέχρι να πάει πίσω ο Ben. Όσο για το ότι η Ιουλία του θυμίζει κάποια, μέχρι νεωτέρας επιστρέφω σ'αυτό που πίστευα πριν... όπως λέει και το τραγουδάκι... μου θυμίζεις τη μάνα μου... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 5:38 pm | |
| Ο Ben έζησε 3 χρόνια μαζί με Juliet, Sawyer, Miles και ίσως Daniel. Σίγουρα θα τους θυμάται, και υπάρχει και μεγάλη πιθανότητα να θυμάται τον Sayid. Προσωπική μου άποψη είναι ότι το "αυτό" που είπε ο Richard είναι μετά από τον πυροβολισμό και το πως έγινε καλά...
Και κάτι τελευταίο για τον Jack, επειδή whatever happened, happened, πιθανόν ούτε αυτός θα μπορούσε να σώσει τον μικρό και θα οδηγούνταν στη λύση Richard. Το θέμα δεν είναι τόσο αυτό αλλά η επιλογή που κάνει ανάμεσα στο να τον αφήσει να πεθάνει και στο να προσπαθήσει να τον σώσει...Ελεύθερη βούληση για τον Jack, πεπρωμένο για τον Ben | |
|
| |
Lost_maniac Drive Shaft
Αριθμός μηνυμάτων : 635 Ηλικία : 31 Τόπος : I'm lost with Charlie Registration date : 11/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 6:07 pm | |
| Πολλη καλο το επισοδειο....Με πολλη καιτουλα που μας την ειχαν ψηλο χεσμενη τωρα τελευταια...... Λοιπον.......... Καλα η τελευταια σκηνη το βλεμα του Μπεν οταν ειδε τον Λοκ ολα τα λεφτα.... Η Τζουλιετ παραμενη μια αχωνευτη..... Που μπαινει σε ξενα μπανια Οσο για τον Jack, Morphea με καλιψες απολιτως..... Οσο για τις θεωριες Hurley-Maels..... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 6:10 pm | |
| | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 6:11 pm | |
| Και να ενθουσιαστηκε πως θα το καταλαβουμε, με τοσο μποτοξ που εχει βαλει; | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 8:24 pm | |
| | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened Παρ Απρ 03, 2009 8:55 pm | |
| Τόοοτε? Τότε καλά είμασταν... Αχ... αλλες εποχές... Παίζαμε με τα Αμερικανάκια... βριζόμασταν στα λατινικά... το πουκάμισο του Rich ήταν καινούργιο... ο Charles είχε μαλλιά... | |
|
| |
| Lost 5x11 - Whatever Happened, Happened | |
|