| Lost 5x15 - Follow The Leader | |
|
+6tasoskratos m0rpheas Gonzo Achara cypher80b xifomaxos 10 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Άριστο | | 75% | [ 6 ] | Πολύ Καλό | | 13% | [ 1 ] | Καλό | | 0% | [ 0 ] | Μέτριο | | 12% | [ 1 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 8 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Lost_maniac Drive Shaft
Αριθμός μηνυμάτων : 635 Ηλικία : 31 Τόπος : I'm lost with Charlie Registration date : 11/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Παρ Μάης 08, 2009 6:05 pm | |
| Αριστο το επισοδειο.... Μερικα σχολια...!!! πολλες wtf σκηνες.... κ ιδικα η τελευταια ατακα....Καλα ο Λοκ τα επαιξε ακομα περισσοτερο.... Δεν μπορω να τον βλεπω να παριστανει τον Leader.... Καλα του Μπεν δεν του παει καθολου να κανει τον κομπαρσο.... Τελικα μας το εφαγαν το παιδι.... Πηγε να γινει κατι με τον Τζακ και την Κειτ αλλα τπτ... καλα η εκφρασει της Ιουλιας οταν μπηκε η κειτ μεσα.... ετσι, ετσι... α, και πως καταφερνουν καθε φορα το στο φιναλε να κανουν βολτα σε ολο το νησι...??? | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Παρ Μάης 08, 2009 6:22 pm | |
| Αυτό έχει καταντήσει εντελώς βαρετό όμως . Άϊντες να δούμε του χρόνου από πού θα φύγουν και πού θα φτάσουν ;;; Καλά η έκφραση της Ιουλίας ήταν " ωρέ βαστάταμε γιατί την έσφαξα " .
Έχει επεξεργασθεί από τον/την Gonzo στις Σαβ Μάης 09, 2009 2:01 am, 1 φορά | |
|
| |
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Παρ Μάης 08, 2009 9:42 pm | |
| Kλασσικό θα έλεγα... η πορεία με το αντίστοιχο μουσικό θέμα του Michael Giacchino. Εντελόστ Lost Δύο παρατηρήσεις: 1) ο Ben παθαίνει κρίση ειλικρίνειας με τη Sun.... 2)όταν ξεπροβάλει ο Sayid με το όπλο από τη ζούγκλα, ο Richard σηκώνει πρώτος πρώτος τα χέρια, πιο πριν και από την Eloise Mου φάνηκε αρκετά αστείο... Kαι κάτι που θα αρέσει στον Taso, όταν ο John μιλάει στον Ben που κάθεται στην άμμο, o τρόπος με τον οποίο παίζει με τα χαλίκια ο Ben δεν είναι τυχαίος...Είναι μήνυμα στον John | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| |
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Παρ Μάης 08, 2009 11:34 pm | |
| - Παράθεση :
- Κορυφαία ατάκα του επεισοδίου είναι από τον Sawyer... Λίγο πριν μπεί στο υποβρύχιο... Κοιτάζει το νησί και λέει "Good Readings..."
Good riddance νομίζω λέει... τουτέστιν, καλά ξεκουμπίδια! Αναμενόμενη ατάκα, αλλά αυτό δεν την κάνει λιγότερο κορυφαία. Γέλασα και με τον καημένο τον Hurley που τα έκανε μαντάρα με τις ερωτήσεις του Chang. Τελικά είχε δίκιο που ανησυχούσε μήπως τους ρωτήσουν ποιός είναι Πρόεδρος | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Παρ Μάης 08, 2009 11:37 pm | |
| Η αλήθεια είναι πως μόνο μια φορά το είδα και χωρίς subs οπότε μάλλον θα είσαι σωστή Γμτ και μου άρεσε έτσι όπως το κατάλαβα | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Σαβ Μάης 09, 2009 12:52 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Σαβ Μάης 09, 2009 6:02 pm | |
| Eνδιαφέρουσα αλλά δε συμφωνώ πως το επεισόδιο είχε επικεντρωθεί στον Richard. Πιστεύω ότι απλά είδαμε τον Richard από μια διαφορετική οπτική γωνία αλλά δεν μάθαμε τίποτα περισσότερο γι αυτόν. Ίσως να ήταν και κάπως παραπλανητικό...να μας κάνει να πιστεύουμε πως δεν έχει ιδέα για το τι συμβαίνει στο νησί.... | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Κυρ Μάης 10, 2009 12:35 pm | |
| συμφωνώ κι εγώ σε αυτό ξιφ!(ότι δεν έκανε focus στον ΡΙτς...τελικά) | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Κυρ Μάης 10, 2009 1:03 pm | |
| Να γράψω μια θεωρία; Για την ακρίβεια μερικές θεωρείες; Ο Richard και ο Jacob σχετίζονται από το Black Rock... Αδέρφια ή κολλητοί φίλοι... Έφτασαν στο νησί και ανακάλυψαν τα μυστηκά του. Από εδώ και πέρα αυτοσχεδιάζετε και διαλέγετε τι θέλετε: 1. O Richard κατάφερε να γίνει αθάνατος αλλά ο Jacob στην προσπάθεια του να το κάνει και αυτός κατάντησε όπως είναι σήμερα. 2. Ο Richard φυλάκισε τον Jacob επειδή ο Jacob είχε καλύτερη σχέση με το νησί. Μιλούσε στο νησί όπως ο Locke. Μετά τον χρησιμοποίησε για να κοντρολάρει τους υπόλοιπους. Πως και καλά του δίνει εντολές... 3. Ο Jacob ήταν ο "κακός". Φυλακίστηκε επειδή ήταν με την "Dark Side". 3α. Τώρα ο Locke πάει να τον σκοτώσει μια και καλή. 3β. Τώρα ο Locke πάει να τον ελευθερώσει επειδή είναι και αυτός με την "Dark Side". 4. Ο Jacob ήταν ο "καλός", μιλούσε στο νησί κλπ. Ο Richard πήγε με το "Dark Side" από τη ζήλια του. Πούλησε τη ψυχή του, έγινε αθάνατος και φυλάκισε τον Jacob. 4a. Τώρα ο Locke πάει να ελευθερώσει τον καλό Jacob και να ξεμπροστιάσει τον Richard. 5. Richard και Jacob είναι οι Esau και Jacob της παλαιάς διαθήκης. H προφητεία λέει πως όταν ο ένας είναι στην εξουσία, ο άλλος θα τον υπηρετεί. O καιρός του Richard πέρασε, ήρθε ο καιρός του Jacob... Γι' αυτό φοβάται ο Richard τον νέο Locke... Τελικά έχω κατασταλάξει για το τι γίνεται... | |
|
| |
Lost_maniac Drive Shaft
Αριθμός μηνυμάτων : 635 Ηλικία : 31 Τόπος : I'm lost with Charlie Registration date : 11/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Κυρ Μάης 10, 2009 2:27 pm | |
| Eνδιαφερον Cypher, πιστευω ο jacob ειναι ποιο δυνατος ποιο ισχυρος απο τον Richard και οτι οντος κατι πεχτυκε με αυτους τους 2, (και μαλλον ο Richard νικησε απο οτι φαινετε...!!! ) και μια χαρα ειμαστε ετσι....Ετσι και κανει καμια βλακεια παλι ο Λοκ και παθει τπτ ο Richard... | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Κυρ Μάης 10, 2009 3:21 pm | |
| Πολυ καλες θεωριες Cypher!! Απλα ευχομαι ο Ριτσαρντ να ειναι με την καλη πλευρα και να υπερισχυσει! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Κυρ Μάης 10, 2009 4:27 pm | |
| - cypher80b έγραψε:
Τελικά έχω κατασταλάξει για το τι γίνεται... Πραγματικά, μόνο 5 περιπτώσεις με υποπεριπτώσεις Σκεφτόμουν όλες τις εμφανίσεις του J από την 3 σεζόν έως σήμερα και μου ήρθε η τρελή τρελή ιδέα να υπάρχουν 2 Jacob, κάτι παρόμοιο με αυτό που έλεγα για 2 Christian. O John λέει πως ο Ben δεν έχει δει ποτέ τον Jacob αυτό όμως δεν εξηγεί πως ο Ben ήξερε ότι έπρεπε να φτιάξει έναν αεροδιάδρομο ή ήξερε πράγματα για τους Losties που δεν θα μπορούσαν να υπάρχουν σε αρχεία. Όταν είχαν πάει οι δυο τους στην καλύβα υπάρχει μια αντιφατική συμπεριφορά του J. Από τη μία λέει Help me στον John και λίγα λεπτά μετά τον πετάει έξω από την καλύβα. Από την άλλη ο Ben δεν ακούει το Help me αλλά φαίνεται να υπάρχει κάποιος διάλογος μεταξύ τους και όταν του λέει "Αρκετά! Έκανες το κέφι σου" τον κολλάει στον τοίχο. Έτσι ο καθένας νομίζει ότι επικοινωνεί με τον Jacob, αλλά κάποιος κάνει λάθος. Το ξέρω ότι ακούγεται πολύ τρελό και περίεργο αλλά μια και μου ήρθε στο μυαλό είπα να το πω | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Κυρ Μάης 10, 2009 6:47 pm | |
| - xifomaxos έγραψε:
Πραγματικά, μόνο 5 περιπτώσεις με υποπεριπτώσεις
Υπάρχουν και άλλες όπως πχ 4b. Ο Rich κακός, ο Jacob καλός και ο John κακός... Ο καθένας μπορεί να κάνει ότι συνδιασμό θέλει... Πλάκα, πλάκα από τα spoilers ξέρουμε πως: - Σπόιλερ:
O Jacob επισκέπτεται τους Losties σε κάποιες σημαντικές στιγμές της ζωής τους... Εμένα αυτό μου λέει πως θέλει να βεβαιωθεί πως θα πάνε στο νησί... Και υπάρχουν ενδείξεις προς αυτή τη κατεύθυνση που σωστά επεσήμανε η xif σε μια από τις συζητήσεις μας. 1) Ποιός είπε στον Hurley να επιστρέψει στο νησί; Μήπως ο J; 2) Ποιός σκότωσε τη Nadia; (Για αυτό είμαστε σίγουροι πως ο J ήταν κάπου εκεί κοντά) 3) Επίσης έχει από κοντά και James,Kate,Juliet,Sun/Jin KAI Locke Εκτός αν βρισκόταν εκεί για να βεβαιωθεί πως θα ψωφίσει, που δεν το νομίζω Αν λοιπόν ο J θέλει να πάνε όλοι αυτοί στο νησί, λέει στον John HELP ME, τότε τα τραβάει ο οργανισμός του αυτά που πάει να του κάνει ο Locke... Με πιάνετε;
Οπότε μάλλον αποκλείoνται κάποιοι συνδιασμοί... | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Δευ Μάης 11, 2009 8:33 am | |
| όταν είδα το επεισόδιο την Πέμπτη το πρωί, κοιτάζω τη lostpedia, και βλέπω ότι το έχουν richard centric.Μετά, το βράδυ, ξανακοιτάζω και το έχουν none-centric. και τώρα κοίταξα πάλι και το έχουν richard centric again | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Δευ Μάης 11, 2009 9:25 am | |
| Αυτό πάει να πει δίλημμα... | |
|
| |
| |
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 5x15 - Follow The Leader Δευ Μάης 11, 2009 10:12 am | |
| Απλά είχε πολύ Richard και τους φάνηκε κάπως... Δεν μας έχει συνηθίσει σε τέτοια το Lost. ΥΓ. xif! | |
|
| |
| Lost 5x15 - Follow The Leader | |
|