| Lost 5x03 Jughead | |
|
+10ΜΑΙΡΗ DeSmOnDo91 Elle1 achilleasLost4ever Achara JamesFord tasoskratos m0rpheas cypher80b xifomaxos 14 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο | Τέλειο | | 54% | [ 7 ] | Πολύ καλό | | 31% | [ 4 ] | Καλό | | 8% | [ 1 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 7% | [ 1 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 13 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 3:20 pm | |
| | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 3:36 pm | |
| - Παράθεση :
- Τον δε χέστη που πάνε με το στανιό να τον κάνουν super ντούπερ πρόσωπο κλειδί και φτηνιάρικη απομίμηση του Des πού το πας αυτό ;;;
Ειλικρινά, όταν άρχισε να δείχνει το ζεύγος και εκείνη την Πέννυ, α τώρα που το θυμήθηκα. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπη ερμηνεία της αλλά ως γυναίκα που γεννάει ήταν για Χρυσό Βατόμουρο. ΄΄Ελεγα λοιπόν για την αρχή, εσένα θυμήθηκα. Λέω από μέσα μου, θα ρίχνει κάτι Γαλλικά τώρα ο Gonzo... Μία τότε και μία μετά, με το άλλο ΄΄ζεύγος΄΄. Αυτή 2 μέτρα γυναίκα, με τα ΄΄κάλλη της΄΄ και αυτός μισή μερίδα, φου να τον κάνεις, μας προέκυψε και γκομενιάρης. Έρχεται νέο κλάμα στο Νησί. Ποιόν εννοείς super ντούπερ? Κάνε φίλε μου υπομονή. Έχουν να πέσουν κάτι προσοχές, κάτι κάμψεις....Θα του δώσει το άγαλμα υπό μάλης και θα στείλει να κάνει 10 φορές τον γύρο του Νησιού | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 3:50 pm | |
| Άμα σου πω πως ακόμα και η γέννηση του 2-ρολέπτου συγκαταλέγεται στις καλές για μένα σκηνές του επεισοδίου τί θα πεις ;;; Δηλαδή έλεος πια αυτό το στυλάκι πάω στην πηγή λέω μερικές μπούρδες και για λίγο δεν πίνω νερό έχει αρχίσει να μου την δίνει άγρια ( δεν είναι ψαρωτικό αυτό αλλά είναι για τα πανηγύρια εεει ξυπνήστε ρεεε ) . Για αυτό έχω εξοργιστεί τόσο πολύ με το 3ο επεισόδιο γιατί οι 1-ικές σκηνές που μου άρεσαν ήταν αυτές με Penny-Desmond στην αρχή ( που φωνάζει από μακριά ότι πάλι με το μαρκούτσι ανά χείρας θα μείνει η Penny πιπέρι και θα περιμένει τηλέφωνο από τον κλαψιάρη ) και Desmond-ο τύπος στο εργαστήριο φυσικής και Des-Abigail . Ειρωνικό ήταν για το απολειφάδι τον φυσικό που από την 4η Season πάνε να μας τον παρουσιάσουν με το έτσι θέλω σαν Βούρτσο Νο 2 . Οϊμέ οϊμέ πού έχω φτάσει να υπερασπίζομαι τον Des δεν :boooom: καλύτερα . Πόσο υπομονή να κάνω πια ακόμα 1 τέτοιο και θα αρχίσω τις ωδές στον Βούρτσο ;;; | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 4:09 pm | |
| - Παράθεση :
- το απολειφάδι τον φυσικό που από την 4η Season πάνε να μας τον παρουσιάσουν με το έτσι θέλω σαν Βούρτσο Νο 2 .
Μην το λες, έχει και συμπάθειες. Ωραίο παιδί είναι, να ρώτα και την Ξιφ και που είναι γυναίκα, να δεις τι θα σου πει | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 4:16 pm | |
| Για αυτό την παίρνει ο αρχηγός και δεν το σηκώνει χμμμ . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 4:39 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 4:51 pm | |
| Ιιι ζντουπππ . xif εμφανίσου τώρα . | |
|
| |
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 6:40 pm | |
| Εμφανίστηκα και τι είναι αυτά που διαβάζω;;;; Gonzo νομίζω ότι σε έκαψαν τα spoilers, δεν ήταν cool η αποκάλυψη των Λατινικών, oι Others που ήταν πάντα εκεί, ο Rikardo που είναι πολύ μεγάλος , o Μiles που αρχίζει και δείχνει τις δυνάμεις του και το κορυφαίο όλων ο widmore πιτσιρικάς other στο νησί;;;; Τι άλλο μπορούσε κανείς να περιμένει;;; Είμαι περίεργη.... Και βέβαια oι super ατάκες του Sawyer "I hate to bust up the "I'm an Other, you're an Other" reunion,..." "You wanna stay here in Crazytown or help me rescue the geek? " Όσο για το θέμα του Faraday έχει ερωτευτεί την Charlotte χαριτωμένα, αλλά δεν έχει τη δική μου "συμπάθεια" ELLIE: ...Well, aren't you the Romeo FARADAY: Far from it, believe me. edit: Μια και ο Charles ήταν Other στα νιάτα του λέτε εκείνο το "he change the rules να έχει να κάνει με το | |
|
| |
Joanna Sawyer's girl admin!
Αριθμός μηνυμάτων : 221 Ηλικία : 32 Τόπος : Othersville! Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 6:48 pm | |
| - xifomaxos έγραψε:
- Πάρα πολύ ωραίο επεισόδιο!!!!!! Ιδίως για τους spoiler free που θα μείνουν
εγω σοκαριστηκα και καταχαρηκα! καιρο ειχα να το παθω αυτο. put your gun down widmore δν εχω να σχολιασω πολλα μονο το οτι το λοστ αρχισε να μοιραζει απαντησεις και να δημιουργει λιγοτερες ετσι δν ειναι? καταρχην για την ηλικια του ριτσαρντ ειναι σκετη αδιακρισια! τα ρωταμε αυτα? για την μαμα του ντανιελ και εγω πειστικα οτι ειναι η ms hawking. Πολλα καινουρια προσωπα μπηκανε και ειναι γερη ανανεωση για το λοστ. το επεισοδιο αριστο και αν ειχε και πιο πολυ απο αριστο θα το εβαζα. σιγουρα θα μπει στα αγαπημενα μου. τωρα για το παιδι του ντεζ ειναι τρελος αν τον ονομασε Charlie απο τον αξιαγαπητο παππου του εκτος και αν με ενας σμπαρο τιμησε τον "φιλο" του. για το τελος δε το σχολιαζω η σαρλοτ μολις αρχισα να την συμπαθω ζντουπ κατω. Για τον γκομενιαρη ντανιελ τι να πω μονο οτι ειναι καλυτερος απο τον τζακ (ή τουλαχιστον πιο συμπαθης) ως αρχηγος!! και για να τελειωσω με μια ατακα σογιερ προς ντανιελ: της το ειπες? - tasoskratos έγραψε:
Ειλικρινά, όταν άρχισε να δείχνει το ζεύγος και εκείνη την Πέννυ, α τώρα που το θυμήθηκα. Δεν ξέρω για τα υπόλοιπη ερμηνεία της αλλά ως γυναίκα που γεννάει ήταν για Χρυσό Βατόμουρο. Κάνε φίλε μου υπομονή.
α ναι και αυτο Penny: ΑΑΑΑ ΑΑΑ αααα doc: a boy! ετσι γεννας ρε ελεος! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 6:52 pm | |
| Μπααα μάλλον για εξέγερση το κόβω . Για αυτό και ο Βέφος ρώτησε το όνομα . Μα καθόλου ρε xif . Δηλαδή έβλεπα το επεισόδιο αναγκαστικά και απορούσα γιατί δεν πηγαίνω επιτέλους για ύπνο ;;; | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 7:00 pm | |
| εγω παλι θεωρω οτι ο Ντανιελ δεν εινια ΚΑΝ ωραιος! επισης τον συμπαθουσα πολυ μεχρι που μαθαμε οτι εκανε εκεινα τα πειραματα στους ανθρωπους! τεσπα τρεχω να αλλαξω αβαταρ | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 7:05 pm | |
| - Joanna έγραψε:
α ναι και αυτο Penny: ΑΑΑΑ ΑΑΑ αααα doc: a boy!
ετσι γεννας ρε ελεος! Noμίζω ότι όλες οι κοπέλες του forum θα συμφωνήσουν μ'αυτό Achara ποτέ δεν ξέρεις τι έγινε με τα πειράματα, και ο Daniel φαινόταν ότι ήταν σε κατάσταση ανάρρωσης στις ΗΠΑ. Ίσως τα πράγματα να μην είναι όπως θέλει να τα παρουσιάσει ο Charles Widmore.... Περιμένω να δω καινούργιο avatar | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 221 Ηλικία : 32 Τόπος : Othersville! Registration date : 28/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 7:10 pm | |
| A δεν ειναι ωραιος ο ντανιελ απλα σοφιστικε στυλ εχει και ειναι συμπαθητικος Ενας ειναι ο ωραιος του λοστ και αυτος ειναι ο Σογιερ και μεχρι πριν μαθω οτι ο τυπος που ετρεχε ηταν ο τσαρλς ελεγα καλο κομματι αυτο αλλα μετα μου φυγε... τωρα για τα πειραματα δν τα πιστευω μπορει να εκανε οτι εκανε αλλα σιγουρα θα χει λογο. | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 7:11 pm | |
| εχεις ενα δικιο xif. Ας του δωσω μια ευκαιρια ακομα..... οσο για το αβαταρ...... <------------------------- | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 7:21 pm | |
| Achara το avatar.... Φαίνεται ότι 50 χρόνια ο Richard επιμένει κλασσικά στο ίδιο χρώμα | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 7:27 pm | |
| και στο ιδιο πουκαμισο | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 7:28 pm | |
| thanks xif! η αληθεια ειναι οτι του παει.Εχει τυπο ο Ρικαρντο ,και στα τελευταια επισοδεια ειναι απολαυστικος.Μια χαρα κρατιεται ομως,διαφορα ηλικιας σου λεει μετα! Αντε να δουμε πως θα τα παει ο γιατρος αυτη τη σεζον γιατι με βλεπω να μαθαινω λατινικα btw joanna, ενταξει γουστα ειναι αυτα.Εμενα πχ δεν μου αρεσει καν ο σογιερ | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 7:32 pm | |
| τα λατινικα ειναι πολυ must φετος παντως. κατι στο λοστ κατι στο supernatural λαθος κατευθυνση πηρα | |
|
| |
Lost_maniac Drive Shaft
Αριθμός μηνυμάτων : 635 Ηλικία : 31 Τόπος : I'm lost with Charlie Registration date : 11/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 7:55 pm | |
| | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 8:08 pm | |
| Αλλο θεμα κι αυτο.Αραγε να ονομασαν το παιδι τους ετσι -Για τη μνημη του Τσαρλυ? -Γιατι ετσι λενε τον παπου? -Και για τα 2? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 8:27 pm | |
| Στη μνήμη του Charlie πιστεύω αλλά θα συγκινηθεί και ο παππούς όταν το ακούσει | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 8:49 pm | |
| Σίγουρα στην μνήμη του Charlie. Σιγά μην το έκαναν χάρη στον παππού.
ΥΓ. Αλήθεια, ο παππούς άραγε το ξέρει? Όχι για το όνομα, για το παιδί. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Παρ Ιαν 30, 2009 10:21 pm | |
| Δε νομίζω να το ξέρει, ο Des δεν του είπε τίποτα (επιτέλους ξύπνησε).....και ο Widmore φαίνεται να φοβάται πραγματικά ότι ο Ben θα πραγματοποιήσει την απειλή του | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Σαβ Ιαν 31, 2009 3:10 pm | |
| Guys... πείτε μου ότι δεν βλέπω καλά... Αυτήν την κυρία με την οποία μιλάει ο Des στην Οξφόρδη (την κυριούλα που λυπάται πολύ αλλά δεν βρίσκει κανέναν Faraday στο PC της) την έχουμε ξαναδεί? Τούτη εδώ είναι?!?! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x03 Jughead Σαβ Ιαν 31, 2009 3:16 pm | |
| Καλά βλέπεις....Χρησιμοποίησαν την ίδια ηθοποιό | |
|
| |
| Lost 5x03 Jughead | |
|