| Lost 5x05 - This Place is Death | |
|
+7achilleasLost4ever tasoskratos Gonzo m0rpheas Achara xifomaxos cypher80b 11 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Τέλειο | | 89% | [ 8 ] | Πολύ Καλό | | 0% | [ 0 ] | Καλό | | 11% | [ 1 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 9 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Lost 5x05 - This Place is Death Τετ Φεβ 11, 2009 10:02 pm | |
|
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cypher80b στις Πεμ Φεβ 12, 2009 7:43 am, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| |
| |
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 9:03 am | |
| Τέλειο, απλά τέλειο!!!!! | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 9:05 am | |
| Ωραία τώρα ποστάρω άφοβα - Σπόιλερ:
* Φοβερή σκηνή με τον smokey. Μαθαίνουμε πως έχασε το χέρι του ο Montand, βλέπουμε την "φωλιά" του που μάλλον είναι ο Temple (αν και μπορεί να είναι απλά ένα από τα Cerberus Vents) και μαθαίνουμε πως η "αρρώστια" ήταν κάτι που προήλθε επειδή μπήκαν μέσα στον Temple. Και αυτό μου θυμίζει τα λόγια του Ben. Ο Ναός δεν είναι για όλους...
* H Rousseau απ' ότι φαίνεται τελικά έλεγε αλήθεια για όλα... Μέχρι και για το ότι σαμπόταρε το όπλο του Robert και τον σκότωσε...
* Ο κακομοίρης ο Jin πρέπει να πέρασε μεγάλη ταραχή μέχρι να βρει τους υπόλοιπους και να του πουν και αυτοί ότι μετακινούνται στον χρόνο
* Ο καημένος ο Faraday και η Charlotte... Πολύ WTF σκηνή η στιγμή που του λέει η Charlotte πως όταν ήταν μικρή την επισκέφτηκε ο ίδιος και της είπε να μην επιστρέψει ποτέ στο νησί γιατί θα πεθάνει...
* Επίσης μάθαμε πως η Charlotte όντως γεννήθηκε στο νησί και ήταν Dharma... Aναρωτιέμαι ποιός να ήταν ο πατέρας της που έμεινε πίσω... Πιστεύω στο μέλλον θα μάθουμε και άλλα για αυτήν... Ανυπομονώ για την στιγμή που θα την συναντήσει ο Daniel...
* Είμαι σχεδόν βέβαιος πως ο Daniel στην αρχική σκηνή της πρεμιέρας πάει να "χαλάσει" τον FDW... Μάλλον πιστεύει πως αν τον χαλάσει δεν θα γίνουν τα ταξίδια στον χρόνο και δεν θα πεθάνει η Charlotte… Αρκετά ενδιαφέρον να τον δούμε να στρέφεται ενάντια στους κανόνες που ο ίδιος είπε σε εμάς…
* Η σκηνή του Ben όταν σταμάτησε το Βαν και ξέσπασε όλα τα λεφτά
* Επίσης WTF σκηνή, η συνάντηση του Cristian με τον Locke μέσα στον θάλαμο του FDW. "Σε εσένα είπα να γυρίσεις τον τροχό!!!!". Νομίζω η xifomaxos είχε δίκαιο όταν έλεγε από πέρσι πως Jacob και Christian ίσως να έχουν διαφορετική ατζέντα... Αυτό μου έδωσε να καταλάβω ο Christian... Και αυτό το δώσε χαιρετίσματα στον γιό μου ήταν φοβερό...Δεν πρόλαβε να του πει ποιός είναι αλλά ήδη φαντάζομαι την σκηνή της συνάντησης του Locke με τον Jack στο μυαλό μου...
* Περιμένω να δω και την συνάντηση Locke/Ben και πως έδωσε ο Locke το δακτυλίδι στον Ben
* Και τέλος η τελευταία σκηνή, επίσης αρκετά καλή... Μαθαίνουμε πως όντως η Hawking είναι μητέρα του Faraday. Το βλέμμα της στο τέλος κορυφή...
* Γενικά πιστεύω πως ήταν ένα από τα καλύτερα επεισόδια της σειράς. Άνετα στο top10 και ότι καλύτερο έχει γράψει ο Kitsis...
Έχει επεξεργασθεί από τον/την cypher80b στις Πεμ Φεβ 12, 2009 10:24 am, 1 φορά | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 9:41 am | |
| Kαι τα δικά μου - Σπόιλερ:
Οι σκηνές με τον Smokey όλα τα λεφτά...τελικά ζει σε ένα ναό που μάλλον είναι ο Ναός (και τι καλά δεν είναι Dharma) και προστατεύει το Νησί. Η περιβόητη αρρώστια της Rousseau τελικά προήλθε από την είσοδο στο Ναό...Αναρωτιέμαι τι διαφορετικό έχουν οι Others από τους υπόλοιπους Τελικά η Rousseau έλεγε την αλήθεια και χρωστάει στον Jin το γεγονός ότι επεζησε με το μωρό. Απαραίτητη επομένως η παρουσία του Jin στο παρελθόν. Ωραία και η σκηνή επανένωσης με τον Sawyer Βen απλά όταν σταμάτησε το φορτηγάκι, φόρτωνε, φόρτωνε και μετά τους πήρε και τους σήκωσε. Go Benji Kρίμα που πέθανε η Charlotte αλλά ήταν κορυφαίο όταν είπε στον Daniel πως στο παρελθόν της είχε πει να μην έρθει πίσω στο νησί. Αναρωτιέμαι ποιος είναι ο πατέρας της και αν είναι ακόμα στο Νησί. Υποθέτω ότι το πηγάδι ήταν αρκετά παλιά εκεί, πολύ πριν την Dharma και η κορυφαία σκηνή, ο Christian στον Τροχό "Όταν σου είπα να μετακινήσεις το Νησί εννοούσα εσένα" Ενδιαφέρον, πολύ ενδιαφέρον... Διάσημη η Eloise, όλοι σ'αυτήν πηγαίνουν.... Κορυφαίος ο Ben όταν του είπε ο Jack "μα μου είπες ότι δεν ήρθε σε σένα ο Locke" "δεν ήρθε, εγώ πήγα σ'αυτόν" Αν και με ανησυχεί λίγο για το θάνατο του John.... To βλέμμα του Ben στο Des είχε πολύ πλάκα
Αυτά προς το παρόν...και να μην ξεχάσω, τα παίρνω πίσω όσα είπα για τον Montand | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 3:34 pm | |
| παιδια αυτη η εκδοση Mcain καλη ειναι? γιατι η proper μου αργει λιγο | |
|
| |
m0rpheas Jack's Fan Club Vice President
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 3:42 pm | |
| Για την Mcain καταρχάς δεν υπάρχουν υπότιτλοι. Δεν ξέρω αν ταιριάζουν κάποιας άλλης έκδοσης.
Η biteMeTv έχει μέτριο προς κακό ήχο σε κάποια σημεία και δεν ξέρω αν είναι ιδέα μου, αλλά μου φάνηκε κάπως σκοτεινή.
Καλύτερα την proper για να έχεις το κεφάλι στο ήσυχο. | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 3:44 pm | |
| οκ ευχαριστω πολυ Μορφεα! εχω διαβασει τις ενθουσιωδεις κριτικες και κρατιεμαι μην ανοιξω-παλι-τα spoilers //για τους υποτιτλους τι να πω πια,δεν παιζεστε | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 4:42 pm | |
| Η proper δεν έχει βγει nuke και αυτή όπως η Mckain . Στα ξένα πάντως την bite έχουν για την πιο normal έκδοση . | |
|
| |
m0rpheas Jack's Fan Club Vice President
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 5:34 pm | |
| | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 5:50 pm | |
| Τελικά το έχει δει κάποιος άλλος μέχρι τώρα;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 6:13 pm | |
| Πάει το κλείσαμε το μαγαζί... Όσο πάμε τα post λιγοστεύουν... Νομίζω θα φωνάξω τις καταπληκτικές admin να λάβουν δραστικά μέτρα... Με κάθε post θα μαζεύουμε βαθμούς και όταν συμπληρωθεί κάποιος αριθμός θα έχουμε δωρεάν επίσκεψη στον Jacob... PS: Τώρα που έβγαλε σχετική ανάρτηση ο Dark πως ίσως ο Hurley είναι αυτός που λέει τους αριθμούς στον ασύρματο, νοιώθω καλύτερα | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 6:15 pm | |
| λοιπον,μολις το ειδα και μου φανηκε αρκετα καλο.Απο τα καλυτερη ισως επεισοδια της 5ης σεζον μεχρι τωρα
-Λυπηθηκα πολυ για τη Σαρλοτ,δεν ηθελα να πεθανει - Τελικα μαθαμε γτι ο Λοκ δεν ειχε παει να πει στη Σαν οτι ζει ο Τζιν -Ελεος αυτος ο Λοκ ,μα να κανει παντα οτι του λενε? - Τελικα ουτε να γινει αρχηγος του ειπαν ουτε τπτ,ειπα κι εγω! προφανως αυτον ηθελαν να ξαποστειλουν και οχι τον Μπεν.Απλα δε του ειπαν ΠΩΣ να μεακινησει το νησι,κι ετσι ο Μπεν υπεθεσε(;) πως εννοουσαν να το κανει αυτος (γιατι δεν προλαβε να μιλησει καν με τον jacob) - Λιγο τρομακτικη μου φανηκε η Eloise -Τεεελεια η σκηνη με τον Ντες.Ποπο δλδ θα παει κι αυτος στο νησι? -Μπεν πολυ καλος εκει που πηρε αναποδες. -Την κειτ σχεδον καθολου δεν την εδειξαν -Με κουρασαν λιγο τα μπρος πισω, ειδαμε και τον τροχο που ειχε λασκαρει και πηγαινε μπρος πισω,ελπιζω τωρα να σταθεροποιηθηκε.Και που αραγε? μαλλον στην εποχη της Νταρμα.
ποπο ρε γμτ οσο σκεφτομαι οτι ολα εγιναν επειδη ο Λοκ ειναι βλαμμενος Κι αυτος ο Ριτσαρντ τι κανει? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 6:21 pm | |
| Δεν το πιστεύω αυτό που θα πω αλλά ίσως να μην φταίει ο Locke αλλά οι δυνάμεις από τις οποίες δέχεται επίθεση το νησί (έκφραση του Βen προς τον Mickail) H σκηνή που τράβαγε ο Smokey τον Montand έμοιαζε εκπληκτικά με την αντίστοιχη της πρώτης σεζόν όπου τράβαγε τον Locke...και μετά τον έφτυσε. Μόνη διαφορά: ο Locke είπε αφήστε με, ο Montand όχι. Η Keit στην κοσμάρα της με το βλαμμένο (αλήθεια εκείνα τα τακούνια πως τα περπατάει;;), ο Sayid πολύ κακός με τον Benji, δικαίως φόρτωσε....Μόλις αγρίεψε Jack και Sun πίσω στις θέσεις τους Υ.Γ. και ψηφίζω ναι στην πρόταση του Cypher | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 7:14 pm | |
| - Παράθεση :
- http://rapidshare.com/files/197186653/0-5.rar.html ορισμένα screenshots & snapshots από τα μέχρι στιγμής επεισόδια .
Εισπνοή - εκπνοή και ... . Μόλις το τελείωσα και έχω κατασυγκλονιστεί δεν παίζονται τα άτομα . Κάποια σκόρπια πράγματα που μου έρχονται τώρα στο νου : 1ον στον Jin και στις συννενοήσεις που κάνει . 2ον Smokey γερά με τσαμπουκά . 3ον Εντελώς γεια σου σκηνή η σκηνή με την Ντανιέλα και καπνοφίλο της . 4ον Παραδόξως σήμερα αν και μου ήταν εντελώς αδιάφορος ο ηλίθιος ο φυσικός δεν ήθελα να τον κράξω καθόλου . Μάλιστα βρήκα εξαιρετικά ενδιαφέρον το πως συνέδεσαν την ιδιαίτερη συμπάθεια που έχει στην Καρλότα με το παρελθόν . 5ον Καιτς+ούλα ξε-Καιτς+ούλα πολύ το ευχαριστήθηκα το ξέχεσμα τσου ρε λακαμά ντοτόρε . 6ον Τςςς πλάκα με κάνεις ρε Sawyer πλάκα με κάνεις . 7ον Μέχρι και ο Βέφος αλά Rambo είχε ενδιαφέρον στο σημερινό επεισόδιο . Καρα εντελώς η πτώση και το μουχαμπέτι με τον γέρο Sheppard ( με κάτι τέτοια σκηνικά όλο και περισσότερο πιστεύω αυτό που είχα διαβάσει παλιότερα ότι υπάρχουν 2 διαφορετικές δυνάμεις στο νησί που προσπαθούν να πάρουν τα ηνία με τον 1 ή τον άλλον τρόπο ) 8ον Αυτό που με παραξένεψε ήταν το σκηνικό με την μετακίνηση του σταθμού στην απέναντι μεριά . 9ον Δίκαιο είχε τελικά ο αρχηγός που έλεγε ότι δεν ήταν κόρη του η Alex [img:9aa5] http://smileyshut.com/smileys/new/free-confused-smileys-718[1].gif[/img:9aa5] . Ταπαιρνωκρανίαση Benji απλά και . 10ον Τί να πούμε για το ping pong αρχηγού με Eloise, we want more more and ... yeah f*cking yeahhh more of course . 11ον R.I.P. στην κοκκινομπαμπουρίτσα . Το 1-ικό αρνητικό που βρήκα ήταν αυτό με την λιακάδα περίμενα ότι θα έφευγε και δεν θα άκουγε καμιά δικαιολογία αλλά παραδόξως μου άρεσε ο τρόπος με το τηλέφωνο την πιτσιρίκα και την βέρα μετά . Άρα δεν είναι και τόσο αρνητικό εεε ;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 7:48 pm | |
| Άρεσε το επεισόδιο στον Gonzo Τις κακιούλες για τον Locke που αναφέρθηκαν νωρίτερα δεν τις λαμβάνω υπ' όψιν... Αν μετά από το σημερινό ακόμα λέτε αυτά τα πράγματα, μάλλον βλέπω άλλη σειρά... Το 5x07 όμως είναι κοντά και η αλήθεια θα λάμψει... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 7:48 pm | |
| "μουχαμπέτι";; Μετάφραση please... Πάντως χαίρομαι που σου άρεσε Gonzo | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 8:05 pm | |
| Μουχαμπέτι = Συζήτηση xif . Αυτό έλειπε να μην μου έκανε άριστη εντύπωση τέτοιο επεισόδιο . Αυτά είναι τα επεισόδια που μου αρέσουν και όχι τύπου έβηξε ο άλλος στα κορακίστικα κάτι και θα πρέπει να ψαρώσω πως το 800 π.Χ. μιλούσαν κορακίστικα . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 8:11 pm | |
| Όταν είπε η Charlotte στον Jin "μην αφήσεις να την φέρουν πίσω" λέτε να εννοούσε τη Sun ή τη Ji Yeon; Thanx για τη μετάφραση Gonzo Kαι καλά να πάθει ο Montand που μου βγήκε μισογύνης Το μόνο ας πούμε λαθάκι που βρήκα ήταν που έτρεχε η Rousseau με την κοιλιά στο στόμα... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 8:15 pm | |
| Αν σε κινηγούσε και εσένα ένα Μαύρο τέρας καπνού που μόλις εκτόξευσε την φίλη σου 30 μέτρα από το έδαφος και την σκότωσε, να δούμε τις θα έκανες... Και ένα πόδι να είχες θα έτρεχες 100άρι... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 8:22 pm | |
| - xifomaxos έγραψε:
- Όταν είπε η Charlotte στον Jin "μην αφήσεις να την φέρουν πίσω" λέτε να εννοούσε τη Sun ή τη Ji Yeon;
Thanx για τη μετάφραση Gonzo Σίγουρα την Λιακάδα εννοούσε . Τώρα διάβαζα τα spoiler και : * Λέτε να ισχύουν και οι 3 εκδοχές wtf εντελώς . Αυτό με τον Hugo και τους αριθμούς τί είναι πάλι ;;; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 8:29 pm | |
| Ναι αυτό με τον Hurley είναι περίεργο.... Προσέξατε εκείνο το φωτάκι έξω από την εκκλησία, δεν είναι σαν να μας λέει κάτι - Σπόιλερ:
ότι δηλαδή είναι ο σταθμός της Dharma με το σήμα του φάρου....;
- cypher80b έγραψε:
- Αν σε κινηγούσε και εσένα ένα Μαύρο τέρας καπνού που μόλις εκτόξευσε την φίλη σου 30 μέτρα από το έδαφος και την σκότωσε, να δούμε τις θα έκανες... :lolololo:
Θα έτρεχα φωνάζοντας, όχι το bebe Για την αρχική σκηνή λέω που τρέχει ανευ λόγου στην παραλία προς τον Jin.... Aλλά δε βαριέσαι...λεπτομέρειες | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 8:36 pm | |
| - Παράθεση :
- Το 5x07 όμως είναι κοντά και η αλήθεια θα λάμψει...
Δηλαδή έτσι και δούμε τον Τρισμέγιστο να :boooom: πρέπει να πάμε να κρυφτούμε? Συνεχίζω να απολαμβάνω τις ατάκες, τόσο αυτές που λένε για τον Μπεν, όσο και αυτές που ξεστομίζει ο ίδιος. Λοιπόν, απολαύσαμε ένα εκπληκτικό επισόδιο. Από εδώ και πέρα όλα έτσι θα είναι, αφού το παζλ, σιγά σιγά αρχίζει να συμπληρώνεται. Εκείνο που δεν θέλω να φαντάζομαι είναι η πολύμνη αναμονή, μετά το φινάλε του κύκλου. ΄΄Δίπλα΄΄ έγραψα κάποια πράγματα που είχα στο μυαλό ου εδώ και καιρό. Εγώ έτσι τα σκέφτομαι. Πάμε παρακάτω. Δεν πιστεύω ότι αυτά τα ΄΄χαλάσματα΄΄ που είδαμε είναι ο Ναός. Δεν μπορω να φανταστώ ότι είναι σε ένα τέτοιο μέρος. ΄΄΄Τρύπες΄΄ λογικό είναι να υπάρχουν σε πολλά σημεία του Νησιού για να βγαίνει το ΄΄μαντρόσκυλο΄΄. Κακά τα ψέμματα. Θα επιστρέψουν. Η εκτίμηση μου ότι όλα είναι σχέδιο του Μπεν πηγάζει από πολλούς παράγοντες. Φαντάζομαι ότι στο επόμενο επισόδιο θα δούμε την ιστορία του Λοκ εκτός. Το λέει και ο τίτλος. Θέλω να δω τι απέγινε το Νησί μετά το νέο γύρισμα. Σταθεροποιήθηκε? και τελικά σε ποιό χρόνο πήγε? Επίσης θέλω να δω εάν η Ρουσώ γέννησε στο Νησί. Εδώ που φτάσαμε περισσότερο για το μετά θα συζητάμε παρά για ότι είδαμε 41 λεπτά κάθε Πέμπτη πρωί. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 9:15 pm | |
| Για την ιστορία του Locke θα πρέπει να περιμένεις το 7 The Life and death of Jeremy Bentham... Γιατί η Rousseau να μην γέννησε στο Νησί; Δε νομίζω να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο... | |
|
| |
achilleasLost4ever Dr. Lost Special Member
Αριθμός μηνυμάτων : 29 Ηλικία : 38 Τόπος : Πάτρα Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x05 - This Place is Death Πεμ Φεβ 12, 2009 9:20 pm | |
| Λίγα σχόλια... ψήφισα ΚΑΛΟ γιατί ήταν μεν ωραίο αλλά δεν μας έδειξε ουσιαστικά τίποτα καινούριο...απλά επιβεβαίωσε πράγματα που τόσο καιρό ήδη γνωρίζαμε...όχι ότι ήταν κακό αυτό βέβαια... Όσον αφορά τους Ο6 και γιατί πρέπει να γυρίσουν ακόμα κανείς δεν δίνει απάντηση και μου σπάνε τα νεύρα... Επίσης μου σπάνε τα νεύρα κάθε φορά που εμφανίζεται ο Κρίστιαν γιατί είναι αινιγματικότατος και ακατανόητος... Καπνό ναι έδειξε αλλά και πάλι τίποτα καινούριο για την προέλευσή του...είδαμε μια τρύπα και κάτι χαλάσματα που σίγουρα δεν ήταν ο ΝΑΟΣ...σίγουρα όμως...
Τέλος έχω μεγάλη περιέργεια να δω την διαδικασία επιστροφής στο νησί.... Μυστικιστική ή επιστημονική-τεχνολογική??? | |
|
| |
| Lost 5x05 - This Place is Death | |
|