| Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham | |
|
+7Elle1 achilleasLost4ever tasoskratos Achara cypher80b m0rpheas xifomaxos 11 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το επεισόδιο; | Τέλειο | | 60% | [ 6 ] | Πολύ Καλό | | 30% | [ 3 ] | Καλό | | 0% | [ 0 ] | Μέτριο | | 10% | [ 1 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 10 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Παρ Φεβ 27, 2009 4:17 pm | |
| Και μόνο που είχε υπό κράτηση τον Sayid και αυτός καθόταν ήσυχος την κάνει ύποπτη την Ilana. Όσο για τον Ceasar, λες να ήταν απλά ένας ευγενικός άνθρωπος που παίρνει καραμπίνες και ψάχνει απεγνωσμένα σημειώσεις φυσικής; | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Παρ Φεβ 27, 2009 4:19 pm | |
| Πάντως δεν φαίνεται να έχουν κάποια σχέση μεταξύ τους... Μάλλον άγνωστοι ήταν πριν πέσουν... Πιστεύω όμως πως τουλάχιστον η Ιlana έχει κάποια σχέση με τον Widmore... Xif έχουμε πρόχειρα τα casting calls? Edit: Τα βρήκα... Για spoiler μου ακούγεται η περιγραφή των χαρακτήρων... - Σπόιλερ:
[Casear] A dangerous, physical and extremely intelligent male between the ages of 35 and 45. Although his intentions are unclear, this much is certain: he's as skillful at charming people as he is at killing them. He also has a dark past..
[Ilanna] a European female in her late 20s to early 30s who possesses great intelligence, but who's also dangerous as all get out. She's alluring and apparently used to getting her own way.
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Παρ Φεβ 27, 2009 4:36 pm | |
| Έφτασαν - Σπόιλερ:
Πηγές επιβεβαιώνουν πως η ομάδα «Darlton» ψάχνει να εισάγει 2 νέους χαρακτήρες αυτή τη σεζόν και είναι και οι 2 τόσο μυστήριοι όσο και θανάσιμοι. Θα έρθουν σαν τακτικοί με την επιλογή να γίνουν μόνιμοι στην 6η σεζόν.
Πρώτα είναι ο Casear, ένας επικίνδυνος, με φυσική κατάσταση και πολύ έξυπνος άντρας ηλικίας 35 με 45. Παρόλο που οι προθέσεις του δεν είναι ξεκάθαρες, ένα είναι σίγουρο: Είναι τόσο ικανός στο να γοητεύει ανθρώπους όσο και στο να τους σκοτώνει. Έχει επίσης σκοτεινό παρελθόν.
Η άλλη νεοφερμένη είναι η Ilanna, μια ευρωπαία στα τελειώματα των 20 αρχές των 30 χρόνων με μεγάλη ευφυΐα αλλά που είναι και αυτή πολύ επικίνδυνη. Χρησιμοποιεί την γοητεία της για να πάρει αυτό που θέλει.
edit: φοβερος συγχρονισμός :geek: | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Παρ Φεβ 27, 2009 10:50 pm | |
| Νομίζω δεν πρέπει να παίρνουμε και πολύ τοις μετρητοίς τον χρονικό προσδιορισμό του Miles για το πόσα χρόνια ψάχνει ο Widmore το νησί. Μου φαίνεται πολύ φλου ο τρόπος που το λέει... Τώρα, όσον αφορά το επεισόδιο, ήταν πάααααααρα πολύ καλό με αποκορύφωμα τη σκηνή Ben-Locke από την οποία και μετά δυσκολεύτηκα να συνεχίσω να παρακολουθώ... Δεν νομίζω να έχω πάθει ξανά τέτοιο σοκ στο Lost... Πρέπει οπωσδήποτε να καθήσω να το ξαναδώ, αλλά μια απορία που μου έμεινε είναι σχετική μ' αυτόν τον έρ'μο τον Waaaaalt... Παρά το ότι, απ' ότι φαίνεται, συνεχίζει να είναι special, ο Locke δεν τον πιέζει γιατί "ασ'το μωρέ το παιδί, έχει περάσει πολλά", και ο Ben μάλλον δεν έκανε και καμιά ιδιαίτερη προσπάθεια να τον πείσει να πάει κι εκείνος πίσω... Τελικά τι στο καλό "παίζει" με τον Waaaaaalt? | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Σαβ Φεβ 28, 2009 7:04 pm | |
| Εγώ νομίζω πως ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Walt... Μάλλον θα σταματήσει εδώ να μας απασχολεί με τελευταία "γεύση" από αυτόν την εκπλήρωση του οράματος πως αυτοί που περιτριγυρίζουν τον Locke δεν θέλουν το καλό του...
Νομίζω ο Locke μετά τα όσα άκουσε από τον Walt για τον πατέρα του, δεν ήθελε να τον πάει στο νησί για να μάθει πως ο πατέρας του είναι νεκρός... 'Ισως αυτό να εννοούσε με αυτό που είπε. Φυσικά βόλευε και την παραγωγή αν ήθελε να τον ξεφορτωθεί... | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Σαβ Φεβ 28, 2009 7:28 pm | |
| Διάβασα τα νέα σχετικά με αυτούς τους 2 νέους χαρακτήρες και σκεφτόμουνα το πως θα τους ΄΄χώσουν΄΄ μέσα στην σειρά. Μία περίπτωση είναι, να επιστρέψουμε και να μείνουμε μια και καλή σε παρελθόντα χρόνο, οπότε θα τους γνωρίσουμε μέσω Ντάρμα. Μια άλλη περίπτωση είναι, προς το τέλος της σεζόν, ασχέτως χρόνου στο Νησί, να έχουμε μια ΄΄νέα΄΄ αποστολή του Γοίντμορ στο Νησί, για την τελική μάχη. Αναρωτιέμαι όμως και δεν ξέρω εάν ο χαρακτήρας του Γουίντμορ γίνει μόνιμος στον 6ο κύκλο, εάν κάποια στιγμή θα επιστρέψει και αυτός στο Νησί, αναλογιζώμενος βέβαια πα΄λαιότερη συνέντευξη των παραγωγών που είχαν πει ότι ο 6ο κύκλος θα διαδραματιστεί πάνω στο Νησί. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Σαβ Φεβ 28, 2009 8:10 pm | |
| Αν ήταν η τελευταία φορά που είδαμε τον Walt δε μπορώ να πω ότι λυπάμαι....νομίζω ότι οι παραγωγοί τον ξεφορτώθηκαν αρκετά καλά. Taso η απάντηση στα spoiler... | |
|
| |
Lost_maniac Drive Shaft
Αριθμός μηνυμάτων : 635 Ηλικία : 31 Τόπος : I'm lost with Charlie Registration date : 11/07/2008
| Θέμα: ερ Σαβ Φεβ 28, 2009 9:34 pm | |
| Aν και πολλη Λοκ ηταν ΤΕΛΕΙΟ Πρωτη φορα εκανε κατι καλο ο Μπεν, χιχιχι....!!! Πολλη το ευχαριστιθηκα, αν και μου την πηραν μετα την χαρα.... Καλα οταν πηραβολησαν τον Abaton εμεινα , καλα μου εσπαγε λιγο τα νευρα αλλα ειχε πολλη ενδιαφερον σαν χαρακτηρας...!!!!! Τους αλλους 2 επισοδεια εχουμε να τους δουμε...!!! Μιλαω για τον sawyer, Daniel, και αυτους..!!!!! Αντε να ερθει το επομενο...!!! | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Πεμ Μαρ 05, 2009 4:21 pm | |
| - JamesFord έγραψε:
- Μονο εμενα δεν μου φανηκαν καθολου υποπτοι ο Σιζαρ και η Ιλανα; Εγω σαν αλλους -επομενους(;)- Jack και Anna Lucia τους ειδα...
Θα διαφωνήσω JamesFord αυτοί οι 2 ( καλά πέρα το ότι είναι κάκιστο καρμπόν από Ana-Lucia & Sayid ) μου φαίνονται πολύ σιγανά ποταμάκια θα φέρουν μπελάδες και μόνο μπελάδες . Τώρα για το επεισόδιο : 1ον Ψήφισα μέτριο γιατί ήταν ακόμα 1 βαρετό επεισόδιο που δείχνει ποσο μπούφος είναι ο Βέφος και ποσο εύκολα τον δουλεύουν όλοι - ζζζ το εμπεδώσαμε αυτό φτάνει πια nexttt ( ο μόνος λόγος που χρειάζεται ο ... ... άχρηστος στο νησί είναι για να ασπαστεί 1 άποψη και να κάνουν όλοι οι υπόλοιποι το ακριβώς αντίθετο για να σωθούν ) . 2ον Πού πας ρε καραμήτρο Widmore να το παίξεις 3-μέγιστος στην θέση του 3-μέγιστου εεε εεε εεε ;;; Τσου ρε Λάκη που βρήκες το ζαβό τον Βέφο να τον δουλεύεις και εσύ ψιλό γαζί . 3ον Όπως ανάφερα και πριν πολύ κακή η αντιγραφή τόσο του " νέου " Sayid όσο και της καινούργιας " Αννούλας " και γενικότερα η όλη προσπάθεια να πιάσουν 1 συνδυασμό από τις 2 προηγούμενες ομάδες που είχαν πέσει στο νησί για μένα τουλάχιστον πάει στον βρόντο και με εκνευρίζει αρκετά . 4ον Καλά το ύφος του αρχηγού όταν παρακολουθεί από μακριά τους Locke & Abaddon όλα τα θανατηφόρο + διαβολικό μαζί . 5ον Hugo κορυφή για 1 ακόμα φορά ( τί έγινε ρε μεγάλε ώστε από πέσιμο πήγες εεε ;;; Εεει κοπελιά μιλάω σε 1 ανάπηρο με καροτσάκι εεε ;;; Ναι . Τί ;;; Πού ;;; Πώς ;;; Πότε ;;; Από μακριά . ) . 6ον Ευχαριστήθηκα υπερβολικά την γυριστή τάπα της Καιτς+ούλας στον Βέφο . Αυτό τώρα δεν ξέρω καλό ή κακό είναι ;;; 7ον Ίδια κατάσταση και με τον λακαμά ντοτόρε, καυστική εντελώς η απάντηση περί ξεμωρεμένου γέρου που δεν ξέρει που παν τα 4 . 8ον Για την σκηνή της αυτοκτονίας - στραγγαλισμού - ύπνου το μόνο που θα πω είναι όλα τα αγαλματίδια στον Emerson τώρα . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Παρ Μαρ 06, 2009 11:11 am | |
| Συμφωνώ με το Ν 8, αλλά δεν είσαι λίγο σκληρός με τον Johny; Οκ δεν είναι και ο καλύτερος διπλωμάτης του κόσμου αλλά όχι και να του την πει η κυρία Δευτέρα-Τετάρτη-Παρασκευή πάω με τον Jack, Tρίτη - Πέμπτη - Σάββατο με τον Sawyer και την Κυριακή το παίζω αφοσιωμένη μητέρα του Aaron. Kαι στο καπάκι να τον πει ξεμωραμένο γέρο ο Mr. I will fix that, που ήδη καταπίνει χαπάκια με μπύρες γιατί η Καιτούλα δεν του είπε σε τι δουλειά πήγε.... | |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham Παρ Μαρ 06, 2009 12:33 pm | |
| Σκληρός με τον άχρηστο ;;; Καθόλου φυσικά και πάλι πολύ επιεικής είμαι που τον λέω μπούφο τον )!@#$%^&*( . Μα αυτό με έκανε τουρμπίνα χτες , δηλαδή ότι ακόμα και τα συγκεκριμένα άτομα που θα έπρεπε να το βουλώνουν και να βλέπουν τα χάλια τους 1α και μετά να μιλάνε με 1-2 προτάσεις είπαν ακριβώς αυτό που κάνει ο - έχω το ακαταλόγιστο και δεν ξέρω τι μου γίνεται αλλά νομίζω ότι έχω 1 σκοπό - ξεμωραμένος Βέφος . Ειδικά η γυριστή της Καιτς+ούλας μου άρεσε υπερβολικά . Καλά πόσες πρέπει να κάνουμε στον 3-μέγιστο για το 7ο επεισόδιο πόσες ;;; Φλασιά που μου ήρθε τώρα : Πού είναι ο Sayid οεο ;;; | |
|
| |
| Lost 5x07 - The Life and Death of Jeremy Bentham | |
|