| Lost 5x16/17 - The Incident | |
|
+6Achara Elle1 Gonzo m0rpheas cypher80b xifomaxos 10 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το φινάλε; | Άριστο | | 89% | [ 8 ] | Πολύ καλό | | 0% | [ 0 ] | Καλό | | 11% | [ 1 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 9 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Lost 5x16/17 - The Incident Τετ Μάης 13, 2009 9:04 pm | |
| | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 7:34 am | |
| | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 7:43 am | |
| WTF is going on? - Σπόιλερ:
Άντε να βγάλεις άκρη... We are on the dark side baby
| |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 8:14 am | |
| Aκόμα και να θέλετε ορεκτικό μην το ανοίξετε- Σπόιλερ:
Τρελάθηκα με την αρχική σκηνή.... Ο Jacob διαβάζει πολύ Όμηρο.... " θεοί τόσα δοιεν, όσα φρεσί σησί μένοινας" Oι θεοί να σου δίνουν όσα ποθείς και στο τέλος "Θεοί Ολβια δοιεν" οι θεοί να σου δίνουν ευτυχία Πάω στα σημαντικά Ο John δεν είναι ο John αλλά ο κακός τύπος Kαι η Ilana με τους άλλους είναι οι φίλοι του Jacob Kαι ο Ben την πάτησε για τα καλά Δεν είναι δυνατόν να πέθανε ο Jacob... Και η Juliet Kαι...θέλω να συνέλθω
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 8:34 am | |
| ΠΡΟΣΟΧΗ: AKΟΛΟΥΘΕΙ MEGA SPOILER - Σπόιλερ:
* H αρχική σκηνή όλα τα λεφτά Το όλο σκηνικό με τα ελληνικά, τον Jacob, το Black Rock, το άγαλμα και το λαμόγιο, ήταν απίστευτη... Όλα αυτά σε μια μόνο σκηνή!!! * Tο μαύρο και άσπρο πουκάμισο των 2 στην αρχή, μας έλεγαν καθαρά τι συνέβη... Μόλις είδα την πρώτη σκηνή, ήξερα πλέον με βεβαιώτητα τι παίζει με τον Locke... * So o John χρησιμοποιήθηκε ακόμα και στον θάνατο του... Καλύτερα κατά τη γνώμη μου. Τουλάχιστον τώρα είναι ο Locke που γουστάρω να βλέπω... Άσχετα αν πέρασε πλεόν στην άλλη πλευρά... * Τελικά την καλύβα την χρησιμοποιούσε η άλλη πλευρά από την αρχή... O κύκλος έσπασε, ο κακός ελευθερώθηκε και αποφάσισε να υλοποιήσει την υπόσχεση που έδωσε στον J πολλά χρόνια πριν... * Ο Ben τελικά δεν μιλούσε ποτέ με τον Jacob... Έπαιρνε χαρτάκι από τον Richard που τον έκανε αθάνατο ο Jacob... Και στο τέλος έπεσε θύμα manipulation... Την έπαθε από το ίδιο του το όπλο... Ελπίζω πως ο Jacob δεν σκοτώθηκε πραγματικά και θα έχουμε κάτι παρόμοιο με Esau/Jacob της βίβλου. Όταν ο ένας ανεβένει, ο άλλος κατεβαίνει... * Bernard - Rose η επιστροφή Όλα τα λεφτά το νέο look του Berny * Tα τρίγωνα και τετράγωνα με άφησαν αδιάφορο... Μόνο η σκηνή του θανάτου της Juliet με συγκίνησε * Τελικά Ilana και σία είναι απεσταλμένοι του Jacob... Άντε τώρα να δούμε τι θα γίνει... Και ο Locke στην κάσα? Τουλάχιστον όσο υπάρχει το σώμα υπάρχει και ελπίδα Όχι πως δεν μου αρέσει το τωρινό status, αλλά λέμε τώρα... * Ωραίος τρόπος να πεθάνει ο Phil * Τώρα για το τι έκανε η βόμβα του Jack, δεν με ενδιαφέρει και τόσο... Το λογικό είναι να επέστρεψαν στο παρόν όλοι... * Ο Sayid δεν με νοιάζει να πέθανε... Καιρός του ήταν... Αυτά τα λίγα... :geek: Ελπίζω να μπορέσω να συμμετέχω και αργότερα στην κουβέντα, καθώς πνίγομαι στη δουλειά σήμερα YΓ: Άριστο επεισόδιο. Το απόλαυσα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο ΥΓ1: Χαρές που θα κάνεις Taso... - Σπόιλερ:
Μην ξεχνάς όμως πως και ο Benakos έβαλε το χεράκι του Χρησιμοποιήθηκε με τον ίδιο τρόπο που χρησιμοποιήθηκε και ο John...
ΥΓ: Γράφω γράφω και δεν τελειώνω... Έχουμε πολλά να πούμε και να κάνουμε στο hiatus οπότε μην χάνεστε | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 8:55 am | |
| Με όλα αυτά ξέχασα - Σπόιλερ:
Πως ο Phill πέθανε με τον καλύτερο τρόπο που γινόταν Έχω μια υποψία πως ο Charles είναι με τους κακούς τύπους και ίσως όχι μόνο ο Charles, ίσως και η Eloise... Γι αυτό έστειλαν τον John πίσω... Προφανώς η στάχτη κρατούσε τους κακούς εκτός.... Φαίνεται πως ο Jacob μιλάει πάντα για επιλογές, για ελεύθερη βούληση... Bernard + Rose έχουμε μεγάλες πιθανότητες να είναι οι Adam & Eve. Στ' αλήθεια ελπίζω να έκανε κάτι ο γιατρός με το σχέδιό του... Δεν θέλω να πεθάνει ο Jacob
Έχουμε πολύ πολύ καιρό για θεωρίες | |
|
| |
m0rpheas Jack's Fan Club Vice President
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 1:48 pm | |
| ΚΙ ΟΤΑΝ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟΝ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ
ΘΑ ΤΟΝ ΤΡΕΛΑΝΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ!
ΛΑΛΑΛΑΛΑ ΛΑΛΑ ΛΑΛΑΛΑ! - Σπόιλερ:
Ο Τζέικομπ πάει; Τελείωσε; Πάντως μου έκανε εντύπωση που δεν έκανε καμία κίνηση για να υπερασπιστεί τον εαυτό του. Επίσης, παρά το ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ flash-back της 1ης σκηνής, δεν έχουμε ιδέα πώς βρέθηκε εκεί. Και τι δουλειά έχουν τα αρχαία Αιγυπτιακά σύμβολα μαζί με τα αρχαία Ελληνικά. "Δύο πλευρές. Ένας φωτεινός, ένας σκοτεινός" Λοκ προς Γουόλτ, 1χ02 Εφιάλτης Κλερ: Βλέπει τον Λοκ στη ζούγκλα, κάθεται σε ένα τραπέζι με μια τράπουλα. (...) Το ένα μάτι του Λοκ είναι μαύρο, και το άλλο λευκό. - Από τις σημειώσεις μου για το 1χ09. Και αυτά είναι 2 σημεία που μου ήρθαν στο μυαλό αμέσως, ποιος ξέρει τι άλλο παρόμοιο μας έχουν δείξει. Μας το είχανε πει από την 1η σαιζόν λοιπόν. Υπάρχει ο "φωτεινός" Λοκ, αυτός που κουβάλησε η Ιλάνα, και ο σκοτεινός Λοκ, αυτός που περπατάει αυτή τη στιγμή. Με το 4γωνο δεν θα ασχοληθώ πολύ. Θέλω απλώς να σημειώσω πόσο γελοίοι είναι όλοι τους, και ιδιαίτερα οι Σόγιερ-Τζακ. Το πάνω κεφάλι από τα πολλά χτυπήματα έπαψε να λειτουργεί φαίνεται... Και θα μας πρήξουν κι άλλο στην άλλη σαιζόν, όπου κι αν είναι, με δράματα του τύπου "σκότωσες τη γυναίκα της ζωής μου", "δεν έφταιγα εγώ" και άλλα όμορφα. Επίσης, άπειρα σε όποιον σκέφτηκε να κάνουν fb σε σχεδόν όλους τους χαρακτήρες. Προσωπικά, πέραν της WTF κατάστασης που δημιουργούσε η επίσκεψη του Τζέικομπ, μου δημιούργησε και την συγκινησιακή ατμόσφαιρα του 1χ24-25. Ακόμα περιμένω περισσότερα για την Ιλάνα και την παρέα της. Δεν με πείθει έτσι εύκολα... Το γιατί το είπε ο Λυπίδης πολύ εύστοχα. ΥΓ. Αντίο Φιλ
| |
|
| |
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 6:10 pm | |
| Έχουμε και γράφουμε τα θετικά : - Σπόιλερ:
1ον Επιτέλους είδαμε Vincent - το ράστα girl Rose - την καλύβα του μπαρμπά - Bernard . 2ον Οι προσεγγίσεις που έκανε ο νεραϊδονουνός Jacob στους Kate - Sawyer - Ilana - Locke - Sun + Jin - Jack - Juliet - Hugo . 3ον Τα μπουκετίδια του Sawyer στον λακαμά ντοτόρε, αλλά και η αεροθούμενη θήκη εργαλειών που τον πέτυχε στο ακατοίκητο δυστυχώς . 4ον Ο " Καρφωτός " Αρτέμης . 5ον Η μπηχτή του Miles και η σκηνή που έσωσε τον πατέρα του .
Τα αρνητικά : - Σπόιλερ:
1ον Ο με τo ζόρι εξευτελισμός - ξεπεσμός κάποιων χαρακτήρων . Δεν τους καλύτερα για να υπάρξει και 1 σεβασμός προς τους fan των ατόμων αυτών . 2ον Οι χρυσόψαρου γνώμες λάστιχο των Ιουλία & Kate αναλόγως με το ποιά κοιτάει ή μιλάει 1η με τον Sawyer . 3ον Όλες οι αδιάφορες και καλά υποτιθέμενες ψαρωτικές σκηνές με τον μπουφο-Βέφο εναντίον όλων . 4ον Η σκηνή με το μαγικό-βαλιτσάκι-φέρετρο μπουφ της Ilana, so ααα . 5ον Ο γελοίος θάνατος του Jacob η συγκεκριμένη σκηνή με έκανε να ρίξω το γέλιο της αρκούδας ( άσχετα αν υποτίθεται ότι έπρεπε να είναι εντελώς .
Αυτά τα ολίγα για αρχή . Καλό ψήφισα . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 6:27 pm | |
| - Σπόιλερ:
10x μόνο και μόνο για τη super σκηνή στην αρχή με Άγαλμα, Jacob κ Black Rock μαζί.... Ο θάνατος του Jacob σαφώς και είναι γιατί σίγουρα μετά από τόσους αιώνες και αφού περίμενε τον αντίπαλό του δεν αντιδρά καθόλου στον Ben (που ξύπνησε πάλι ο έφηβος μέσα του). Και πως είναι δυνατόν να σκοτωθεί ο Jacob; Juliet και Kate αλλάζουν γνώμη γιατί δεν θέλουν να πονάνε... η πρώτη για τον James και η δεύτερη για τον Aaron. Ποιος να μου το έλεγε πως εγώ που στην 3 κ 4 σεζόν δεν ήθελα να δω την ξανθιά θα στενοχωριόμουν τόσο πολύ... Πες μου Gonzo, περίμενες πως θα ήταν ο Locke στο κουτί; Εγώ έπαθα την πλάκα μου εκεί...
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 659 Ηλικία : 34 Τόπος : Σέρρες Registration date : 30/05/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 6:34 pm | |
| - xifomaxos έγραψε:
- Σπόιλερ:
Πες μου Gonzo, περίμενες πως θα ήταν ο Locke στο κουτί; Εγώ έπαθα την πλάκα μου εκεί...
- Σπόιλερ:
Ακριβώς! Δεν το περίμενα με τίποτα αυτό. Περίμενα ότι θα δούμε, ξέρω γω, καμιά βόμβα σαν αυτή του '77. Δεν μπορούσε να πάει κάπου το μυαλό μου... Αλλά Λοκ; Με τίποτα!
| |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 6:44 pm | |
| Και όμως xif δεν μου έκανε καμία αίσθηση το μαύρο καράβι ή το άγαλμα ολόκληρο ή μη και 100 % δεν με τον τραγελαφικό θάνατο του Ιάκωβου . Δεν θα έλεγα πως ξύπνησε ο έφηβος μέσα του αλλά το βρίσκω 1 απαράδεκτο " σχέδιο " αδειάσματος των σεναριογράφων για να κάνουν τον 3-μέγιστο στο χειρότερο Jacken που υπάρχει ( αυτό όντως είναι εντελώς σοκαριστικό καλύτερα να τον σκοτώσουν στο 6x01 στα 1α 2-ρόλεπτα του επεισοδίου παρά να δούμε full Jacken την επόμενη χρονιά ) . Όχι δεν περίμενα να είναι ο Βέφος στο κασόνι αλλά μου θύμισε πολύ φτηνή παραλλαγή του σκηνικού με το φέρετρο στο τέλος της 4ης Season . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 6:56 pm | |
| Eπιτέλους 2η σελίδα και όχι spoiler tags Η συμπεριφορά του Ben στο τέλος δεν με εξέπληξε. Συνάδει με τη συμπεριφορά που έχει δείξει στο παρελθόν σε περιπτώσεις που χάνει την ψυχραιμία του όπως Goodwin σουβλάκι και John pit stop. Tα λόγια του ήταν τα λόγια ενός παιδιού που θέλει προσοχή και όταν βλέπει πως δεν την έχει κάνει αταξίες. (Ok, ο φόνος είναι λιγο πιο πάνω από τις κοινές αταξίες) Αυτό που είναι τραγικό είναι ότι την πάτησε από το ίδιο του το όπλο, τη χειραγώγηση. Ο "John" τον έκανε να χάσει την πίστη στον εαυτό του σιγά σιγά, όπως είχε κάνει αυτός στον John στην καταπακτή, του έπαιξε το σκηνικό με την Alex και τον αποτελείωσε με το "έχεις κάνει τόσα και ποια ανταμοιβή;" Eλπίζω να μην πεθάνει σύντομα ο Ben, θέλω να δω τη φήμη του να αποκαθίσταται πριν αφήσει τον μάταιο τούτο κόσμο | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 7:02 pm | |
| Μα η μόνη σωτηρία που μπορεί να έχει σαν χαρακτήρας θα είναι αν πεθάνει όσο γίνεται πιο γρήγορα, διαφορετικά θα καταλήξει 1 καρικατούρα του ίδιου του του εαυτού . Γι΄ αυτό καλύτερα 1 ένδοξος θάνατος παρά να γίνει χειρότερος από Walttt & Where is my babyyy ( σοκαριστικό επίσης ) . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 7:14 pm | |
| Όταν σας έλεγα πως ο Ben έπρεπε να σκοτωθεί τη στιγμή που πάτησε το πόδι του στο νησί, δεν με ακούγατε Τώρα πάρτε τον Ben... Τον πήρε η κατρακίλα και να δώ που θα σταματήσει... Το τραγικό όπως είπε και η xif είναι πως την πάτησε με το ίδιο του το όπλο... Και απ' ότι φαίνεται άλλος ήταν που είχε σχέδιο... Και όλοι υπήρξαν τα πιόνια του προκειμένου να το εκπληρώσει... Και όπως είπε μέσω του John "Δεν μπορείς να φανταστείς τι πέρασα για να το κάνω" και νομίζω το σχέδιο του άρχισε από πολύ παλιά... Με το να κάνει τον Ben να μισήσει τον Jacob. Πρώτα του έδωσε καρκίνο, μετά του έστειλε τον John να τον αμφισβητεί και μετά του πήρε την Alex... To χειρότερο όμως κτύπημα ήταν που τον χειραγώγησε μέσω του καπνού και του "John". Δυστυχώς τόσο καιρό λέγατε τον John πιόνι, αλλά απ' ότι φαίνεται δεν ήταν μόνο αυτός το πιόνι... Πραγματικά τώρα η κατάσταση είναι τέτοια που είναι πολύ δύσκολο να προβλέψουμε προς τα που θα πάει η σειρά... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 7:21 pm | |
| Όπως σωστά είπε ο Cypher, όλα είναι ανοικτά πλέον. Ερώτηση: Στο Fantasy League, οι πόντοι του "κακού Λοκ" πηγαίνουν στον Λοκ; Γιατί κανονικά είναι άλλος χαρακτήρας... | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 7:44 pm | |
| - m0rpheas έγραψε:
- Όπως σωστά είπε ο Cypher, όλα είναι ανοικτά πλέον.
Ερώτηση: Στο Fantasy League, οι πόντοι του "κακού Λοκ" πηγαίνουν στον Λοκ; Γιατί κανονικά είναι άλλος χαρακτήρας... Να τους πάρουν πίσω! Να τους πάρουν πίσω! Εξαιρετικό επεισόδιο. Δεν ξέρω από που να ξεκινήσω... Το έχω δει και μόνο μία φορά... Ας πάω κατευθείαν στο ψητό. Τι λέτε? Άλλαξαν τα πράγματα ή όχι? Δεν μπορούμε να ξέρουμε σίγουρα, αλλά μου έκανε μεγάλη εντύπωση που δεν έσκασε κατευθείαν η βόμβα μετά από τέτοια πτώση και έσκασε μετά που την βαρούσε η Juliet. (το πώς η Juliet δεν πέθανε πέφτοντας από τέτοιο ύψος, και μάλιστα όχι μόνο με τη δύναμη της βαρύτητας αλλά και με το πεδίο να την τραβάει κιόλας, είναι ένα άλλο θέμα). Η οποία Juliet είχε το μόνο fb στο οποίο δεν εμφανίστηκε ο Jacob (πείτε μου αν κάνω λάθος). Πραγματικά, αν τα κατάφεραν και έχουν αλλάξει τα πράγματα... τι θα δούμε στην τελευταία σεζόν??? Δεν θα μπορούσαν να μας αφήσουν σε πιο ρευστό σημείο... Για την όλη φάση που αφορούσε το 2007 δεν έχω να πω και πολλά... παρακολουθούσα με το σαγόνι στο πάτωμα... Άντε τώρα να το μαζέψω... | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 8:30 pm | |
| τι να πρωτοπώ βρε παιδιά...... Jacob: - Σπόιλερ:
Πόσο ΤΕΛΕΙΑ η πρώτη σκηνή?απίστευτη!και η κουβέντα με τον αντιJ κοιτάζοντας το black rock Πλάκα θα έχει να έχουν γίνει όλα επειδή στον JAcob αρέσει να παίζει με τους ανθρώπους!Τι επιτραπέζια και αηδίες, αμά δε δεις progress δεν εχει πλακα!Ελπίζω να μην πέθανε πάντως, γιατί μου άρεσε αρκετά, αν και απόρησα πραγματικά με το ότι δεν αντιστάθηκε.
Λοκ: - Σπόιλερ:
Ριχαρδος: - Σπόιλερ:
Α καλάααααα.Τι ειν' τούτος καλε? 1. "ρε Τζακ να σου πω λίγο, ένα Γιάννη καραφλό τον ξέρεις?είχε έρθει πριν από 20 χρόνια και έλεγε ότι είναι ο αρχηγος μας,, τον επισκεύτηκα, και τπτ βλάκας μου φάνηκε.Τελικα ήταν απλά ψώνιο"
2.Εμαθε τελευταίος για την "ανάσταση" του Λοκ τελικά!
3. Ηθελε και ποτάκι το χρυσό μου να τα πιει με τη Σαν.
4. Πρέπει να ήταν στο black rock τελικά. Ο Jacob τον έκανε αγέραστο. Μάααλιστα.Ελπίζω αν πέθανε ο J, να μη γίνει σαν τον Bernard κι ακόμα χειρότερα ε?
5. από τη μία φαινόταν δυσαρεστημένος από την αρχηγία της Ελοιζ και από την άλλη την προστατεύει.
Τετράγωνο: - Σπόιλερ:
Ελεος ρε παιδιά, έλεος λίγο! Ο Τζακ έκανε ότι εκανε για την kate, η Τζουλιετ επειδή λοξοκοίταξε ο Σογιερ, Η κειτ η βλαμμένη κλασσική κετι, ο σογιερ θεος στην τελευταια σκηνη και το "i don't speak destiny" κορυφαιο. Πόσο θέλω να μην έχει πεθάνει η Τζουλιετ και απλά να γίνιε flash και να πάνε στο 2008?οσο ο locke wanna-be ήθελε να σκοτώσει τον Jake.
Πιστεύω ότι η κυρα χοκινγκ ήξερε τι επρόκειτο να συμβεί στον Λοκ, και ότι αυτό εννούσε όταν είπε ότι θα λειτουργήσει σαν proxy.Αρα και ο κριστιαν ήταν με την ίδια πλευρά και προσπαθούσε να τον οδηγήσει στο να γίνει αυτός που έγινε. Επίσης ο αντιΤζεικ ήταν στην καλύβα και με το help me, έκανε τον Μπεν να θέλει να σκοτώσει τον ¨Λοκ, αλλά και αργότερα τον Τζεικ. Τώρα όμως δεν καταλαβαίνω, Ο Τσαρλς με ποιον είναι?Μάλλον με τον Jacob. Επίσης αν όντως πέθανε ο Jacob, θεωρώ ότι ο Μπεν θα παίξει σημαντικό και ηγετικό ρόλο στην επόμενη σεζόν. Αυτά για την ώρααααα. | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 8:59 pm | |
| A! Έχω και κάτι ακόμα. Ο J ανασταίνει τον Locke όταν πέφτει από το παράθυρο??? Ή εγώ δεν κατάλαβα καλά? | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 9:44 pm | |
| Αυτό ακριβώς Elle1, άρα καλά να πάθει ο νεραϊδονουνός . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 10:46 pm | |
| - Gonzo έγραψε:
- ο νεραϊδονουνός .
Gonzo του πάει Προσέξατε ότι ο "Locke" κρύβει ακόμα μέσα του τον John; "Ωραίο πόδι, Richard! Αλλά τι σχέση έχει με τον Jacob;" Λες και μερικές 100δες χρόνια πριν δεν τα έλεγε κάτω από το ίδιο άγαλμα με τον Jacob... Άσε που για κάποιο λόγο ο Jacob όπως σωστά είπατε πιο πάνω τον βοήθησε όταν αυτός κρεμμοτσακίστηκε... Πάντως είναι αρκετά παράξενη η κατάσταση... By the way o Jacob έχει σίγουρα κάποιο σχέδιο... Και μάλλον ο Hurley είναι αυτός που θα το υλοποιήσει... Άντε τώρα να περιμένουμε τόσους μήνες να δούμε τι έχει μέσα η θήκη... Επίσης προσέξατε πως ο J τους άγγιζε όλους στις συναντήσεις τους; PS: Συμπαθητικό το extra επεισόδιο. O Εmerson είναι αφηγητής, και μιλάνε και οι Darlton... Δεν λέει και τίποτα σπουδαίο. Πάντως ο τελευταίος χαρακτήρας με τον οποίο ασχολείτε, είναι ο J... Ήταν καλή εισαγωγή για το φινάλε... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 11:17 pm | |
| Εεε μα τέτοια λάθη δεν συγχωρούνται . Δεν τον άφηνε να ψοφολογήσει τον άχρηστο . Τα ΄θελε και τα ΄παθε ο white lighter . | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Πεμ Μάης 14, 2009 11:38 pm | |
| | |
|
| |
JamesFord The man behind the curtain
Αριθμός μηνυμάτων : 458 Ηλικία : 32 Registration date : 07/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Παρ Μάης 15, 2009 1:50 am | |
| Παιδια τωρα το ειδα το επεισοδιο. Δεν μου 'ρχεται κανενα σχολια, ειμαι "alou" αυτη τη στιγμη. Απλα -δεν ξερω αν με καταλαβαινετε- ενιωθα την αναγκη να ποσταρω, για να δωσω το "παρων". | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Παρ Μάης 15, 2009 6:45 am | |
| Achara και εμένα μ' αρέσει ο J, από τα καλύτερα κομμάτια που περπάτησαν στο νησί (μαζί με τον αδικοχαμένο captain) Θέλω να πιστεύω πως ο Jacob έχει ένα σχέδιο γιατί ακόμα και ένας κοινός θνητός έβλεπε πως θα κατέληγε η συζήτηση με τον Ben... Όταν είπε "έρχονται" ο "John" τα έπαιξε λίγο και τον έριξε στη φωτιά. Το θέμα είναι πιοι έρχονται, η Ilana κ ΣΙΑ ή οι Losties; Ωραίο το ξύλο ανάμεσα σε Jack κ Sawyer | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Παρ Μάης 15, 2009 8:00 am | |
| - Παράθεση :
- Achara και εμένα μ' αρέσει ο J, από τα καλύτερα κομμάτια που περπάτησαν στο νησί
Ποιό ξενέρωτο, άνοστο και άοσμο Τζέικομπ δεν θα μπορούσαν να βάλουν! Θα τα ΄΄ρίξω΄΄ αργότερα για το φινάλε. | |
|
| |
| Lost 5x16/17 - The Incident | |
|