| Lost 5x16/17 - The Incident | |
|
+6Achara Elle1 Gonzo m0rpheas cypher80b xifomaxos 10 απαντήσεις |
|
Πως σας φάνηκε το φινάλε; | Άριστο | | 89% | [ 8 ] | Πολύ καλό | | 0% | [ 0 ] | Καλό | | 11% | [ 1 ] | Μέτριο | | 0% | [ 0 ] | Χάλια | | 0% | [ 0 ] |
| Σύνολο Ψήφων : 9 | | |
|
Συγγραφέας | Μήνυμα |
---|
Gonzo To Libby, with love
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Παρ Μάης 15, 2009 6:44 pm | |
| | |
|
| |
Lost_maniac Drive Shaft
Αριθμός μηνυμάτων : 635 Ηλικία : 31 Τόπος : I'm lost with Charlie Registration date : 11/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Παρ Μάης 15, 2009 6:47 pm | |
| | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Παρ Μάης 15, 2009 7:13 pm | |
| Το Βρασίδας του πάει μια χαρά! Τον Jacob πάντως λέω από δω και πέρα να τον φωνάζω JustUpHereOnTheCorner. Πέρα από την πλάκα, ξαναείδα το επεισόδιο (τα κατάφερα) και έχω μερικά επιπλέον θέματα. Αν το πλοίο που βλέπουμε στην αρχή είναι όντως το Black Rock, πώς βρέθηκε μες τη μέση της ζούγκλας??? Για ποιό πράγμα είναι candidate ο Frank??? Συνειδητοποιώ επίσης πως... ω ναι... ο Jack φταίει για όλα... Αυτός που είπε στον Richard να μην τα παρατήσει με τον Locke... Και κάτι ακόμα που παρατήρησα. Στα fb με τον Jacob βλέπουμε ότι παίζει σημαντικό ρόλο το ότι τους ακουμπάει. Μπορεί να είναι άσχετο, να εξηγείται απόλυτα λογικά και να μην έχει καμία σημασία τελικά, αλλά στο fb της Ilana φοράει γάντια... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3913 Ηλικία : 114 Τόπος : Στο ευρύχωρο - ευάερο - ευήλιο ντουλάπι με την Libby !!! Registration date : 09/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Παρ Μάης 15, 2009 7:30 pm | |
| Αν πιάσουμε τα flashback άστο ανοίγει ολόκληρο κεφάλαιο . Hugo & Ilana μόνο back to the future δεν είναι και το περίεργο με τον Hugo είναι ότι στο άσχετο χαϊδολογάει συνέχια την κιθάρα σαν να στέλνει θετική ενέργεια για κάτι - Sawyer & Kate όταν είναι πιτσιρίκια για να κατευνάσει την οργή τους . Στον μπούφο όταν πέφτει από το παράθυρο . Sun & Jin στον γάμο τους και είναι σαν να δίνει συμβουλές για το ισχυρό δέσιμο που θα υπάρχει στο μέλλον ;;; | |
|
| |
Achara Jack's Thai girl
Αριθμός μηνυμάτων : 2875 Ηλικία : 37 Τόπος : Phuket, Thailand Registration date : 21/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Σαβ Μάης 16, 2009 10:33 am | |
| η θεωρία που μου αρέσει πιο πολύ από αυτε που έχω διαβάσει μέχρι τώρα είναι αυτή: [την κάνω copy paste όπως την έγραψε μια κοπέλα αλλά είμαι σιγουρη ότι έχει χιλιοειπωθεί γενικά στο internet] - Παράθεση :
- Αφορά μία θρησκειολογική άποψη για κάποια
συμβάντα συνδιάζοντας στοιχεία διαφόρων θρησκειών και θεοτήτων. Κοιτάζοντας τα άπειρα μιλάμε forum για Lost είδα για την αναφορά στην Παλαιά Διαθήκη μεταξύ Jacob k Esau. Για μένα δεν είναι αυτό. Ο Jacob είναι ο Γιαχβέ -θεός στα Εβραϊκά- και ο άλλος ο τύπος που παίρνει τις μορφές και εκμεταλλεύεται και προσπαθεί να σκοτώσει τον Γιαχβέ -κ μάλιστα δεν πιστεύει στην ελεύθερη βούληση των ανθρώπων- είναι αυτός που διαβάλλει. Διά-βολος λοιπόν. Και πειρασμός, ειδικά μετά τα λεγόμενα του τελευταίου επεισοδίου που λέει στους ανθρώπους πώς στο καλό υπακούνε τυφλά διαταγές και που λέει και στον Ben ό,τι παρ'όλες τις θυσίες για το νησί τον ήπιε. Άρα ο πόλεμος για τον οποίο αναφέρεται σε προηγούμενο επεισόδιο ο Γουίντμορ -πώς στο καλό όμως ξέρει γι'αυτόν- είναι η διαμάχη και ίσως η τελική μάχη των 2 δυνάμεων - εννοιών (good/evil κλπ). και μια απορία που έχω: Αν υποθέσουμε ότι ο Ριτσαρντ έφτασε με το black rock στο νησί, είδε τον Βρασίδα?Γιατί φαίνεται να έχει παντελή άγνοια. | |
|
| |
cypher80b Original Island Inhabitant
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Σαβ Μάης 16, 2009 10:57 am | |
| Πολύ καλή θεωρία αυτή... Και ταιριάζει καλύτερα από το Jacob/Esau... Οπότε αποκλείεται ο Θεός να σκοτώθηκε... O Richard δεν νομίζω να ξέρει και πολλά για τον άλλο... Ίσως να γνωρίζει κάποια πράγματα που του είπε ο J. Όπως για τον smokey και πως μπορεί να αλλάζει μορφές... αλλά δεν νομίζω να τον γνώρισε ποτέ... Ενώ τον Jacob τον γνώρισε φυσικά... Τον έκανε αθάνατο και του έδινε και εντολές σε ραβασάκια... Achara sorry κιόλας που θα το πώ αλλά ο Richard φαίνεται να είναι η b*tch του J... | |
|
| |
ΜΑΙΡΗ I am Jacob!
Αριθμός μηνυμάτων : 948 Ηλικία : 47 Τόπος : Δεν ξερω! I'm Lost!!! Registration date : 25/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Σαβ Μάης 16, 2009 12:16 pm | |
| Μια απορια ρε παιδια! αφου ο Βρασιδας ηταν ο καπνος και επερνε οτι μορφη τον βολευε, γιατι "βοηθουσε" τους αλλους; Καθε φορα που τον καλουσε ο Μπεν εμφανιζοταν (εκτος απο την τελευταια) και τους βοηθουσε! Εκτος αυτου οταν ο Μπεν καλεσε τον καπνο τον καλεσε κατω απο την γη αρα η θεωρια πως ειναι ο Διαβολος ή καποια υποχθονια θεοτητα πρεπει να εχει καποια βαση. | |
|
| |
Lost_maniac Drive Shaft
Αριθμός μηνυμάτων : 635 Ηλικία : 31 Τόπος : I'm lost with Charlie Registration date : 11/07/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Σαβ Μάης 16, 2009 2:29 pm | |
| e, εντάξει τώρα δεν νομίζω το lost να μπλεχτεί με διαβόλους και τέτοια.... | |
|
| |
xifomaxos Ben's secret agent!
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Σαβ Μάης 16, 2009 7:00 pm | |
| Το Lost από την αρχή της σειράς έβαλε τη διαμάχη Φως - Σκότους, το είχε πει ο κακομοίρης ο Locke από την αρχή. Και τώρα που το σκέφτομαι, ίσως και ο Walt να μην ήταν τόσο καλό παιδί και γι αυτό ο J τον ήθελε περιορισμένο.
Είναι ένα ερώτημα αν ο Widmore έχει προσχωρήσει στην αντίθετη πλευρά και γι αυτό ήθελε τόσο πολύ τον John. Έτσι όπως το έθεσε ο Brams στον Miles φαίνεται πως όντως είναι με τον Βρασίδα (καθιέρωθηκε τελικά αυτό το όνομα;;)
Και τέλος νομίζω πως το παραθυράκι του τύπου είχε να κάνει και με τη μετακίνηση του νησιού στο χρόνο | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5209 Τόπος : Σε ένα νησί κάπου στον χρόνο.. Registration date : 03/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Σαβ Μάης 16, 2009 7:35 pm | |
| - xifomaxos έγραψε:
- Και τέλος νομίζω πως το παραθυράκι του τύπου είχε να κάνει και με τη μετακίνηση του νησιού στο χρόνο
Λογικό αν σκεφτείς πως ο Mr.-X κάνοντας τον Christian είπει στον Locke να μετακινήσει το νησί.. | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Κυρ Μάης 17, 2009 6:23 am | |
| - xifomaxos έγραψε:
- με τον Βρασίδα (καθιέρωθηκε τελικά αυτό το όνομα;;)
Μέρες και ΝΑΙ xif το όνομα Βρασίδας έχει καθιερωθεί πια . | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 5105 Ηλικία : 44 Τόπος : Στον κόσμο μου... Registration date : 02/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Κυρ Μάης 17, 2009 8:29 am | |
| - cypher80b έγραψε:
- xifomaxos έγραψε:
- Και τέλος νομίζω πως το παραθυράκι του τύπου είχε να κάνει και με τη μετακίνηση του νησιού στο χρόνο
Λογικό αν σκεφτείς πως ο Mr.-X κάνοντας τον Christian είπει στον Locke να μετακινήσει το νησί.. H αλήθεια είναι πως τώρα συνειδητοποιώ πως αυτό που βλέπαμε ως Christian ήταν στην πραγματικότητα ο άλλος τύπος. Είμαι περίεργη να μάθω γιατί ήθελε την Claire... Με το τέλος αυτής της σεζόν ο Ben φαίνεται πιο κακός από ποτέ με αυτό που έκανε στον John... και στον Jacob. Eλπίζω στην επόμενη σεζόν και πριν μας αφήσει να εξιλεωθεί για όλα αυτά.... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Κυρ Μάης 17, 2009 3:36 pm | |
| Για να έχει εύκαιρα σώματα για περισσότερο προσυλητισμό χμμμ . | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
Αριθμός μηνυμάτων : 2173 Ηλικία : 41 Τόπος : Δεν έχει σημασία το "πού" αλλά το "πότε" Registration date : 05/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Δευ Μάης 18, 2009 12:22 pm | |
| Κάτι που μου θύμισε ο Gonzo (νομίζω) χθες στο chat την ώρα που βλέπαμε το φινάλε. Ο Jacob επισκέπτεται τον καθένα στα fb σε διαφορετική φάση της ζωής του. Άλλον στην καλύτερή του φάση, άλλον στην χειρότερη. Άλλον στην άνοδό του, άλλον στην πτώση. Άλλον σε παιδική ηλικία, άλλον πολύ αργότερα. Αυτό που θα κρατήσω εγώ είναι πως μερικούς (Hurley και Sayid) τους επισκέπτεται σε περίοδο μετά την πτώση της 815 . Τον Hurley και τον Sayid τους έχει βάλει ουσιαστικά ό ίδιος ο Jacob στην 316. Άρα...... η πτώση της 815 δεν θα αλλάξει.... (όχι ότι περίμενα να αλλάξει, αλλά τώρα έχω και κάτι να το βασίσω) edit: Και κάτι πολύ ενδιαφέρον... Έβλεπα ένα βίντεο στο Dark, όπου είπαν ότι το ψάρι που έπιασε ο Jacob είναι red herring... Ο όρος red herring χρησιμοποιείται για να δηλωθεί η εσκεμμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού... | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Δευ Μάης 18, 2009 3:22 pm | |
| Oui mercy Elle1 . Και άλλους δεν τους επισκέπτεται καθόλου . | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Δευ Μάης 18, 2009 4:16 pm | |
| - Elle1 έγραψε:
- edit: Και κάτι πολύ ενδιαφέρον... Έβλεπα ένα βίντεο στο Dark, όπου είπαν ότι το ψάρι που έπιασε ο Jacob είναι red herring... Ο όρος red herring χρησιμοποιείται για να δηλωθεί η εσκεμμένη προσπάθεια αποπροσανατολισμού...
Πολύ ενδιαφέρον Elle... Ιδού και ο ορισμός στο wikipedia: - Παράθεση :
A red herring is an idiom referring to a device which intends to divert the audience from the truth or an item of significance.
Θα είχε εδνιαφέρον αν τελικά ο Jacob μας προέκυπτε κακός... Τάσο δεν έχω ακόμα διαβάσει την θεωρία σου, αλλά αυτό που αναφέρει η Elle θα κολλούσε ωραία φαντάζομαι... EDIT: http://www.cracked.com/blog/if-the-characters-on-lost-told-the-truth/ Έλιωσα στα γέλια σε αυτό με τον Jack και τον Ben | |
|
| |
| |
| |
Elle1 Time Traveler
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Δευ Μάης 18, 2009 7:14 pm | |
| | |
|
| |
tasoskratos God of War-Ben's Bodyguard
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Τρι Μάης 19, 2009 11:18 am | |
| καλά, ακόμη με τον Βέφο ασχολείστε? Πάει αυτός ο κακομοίρης. Τον κλάψαμε, τελείωσε, ο παπαροαρχηγός | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Τρι Μάης 19, 2009 11:22 am | |
| Eίναι λυπηρό αν το σκεφτείς, όλη του τη ζωή πίστευε στο πεπρωμένο και στο τέλος πέθανε τόσο άδοξα, χρησιμοποιήθηκε από όλους. Είναι τραγικό Επιπλέον κάνει τον Ben να φαίνεται σαν ένα κακομαθημένο 10χρονο που δεν έχει φραγμούς και ηθική όταν κάποιος του παίρνει τη θέση στην τσουλήθρα... Άσε που ο θάνατος του John σηματοδοτεί την ήττα του Man of Faith...και εμένα δε μου αρέσει αυτό. Αρχίζει η άνοδος του γιατρού.... | |
|
| |
Αριθμός μηνυμάτων : 3296 Τόπος : Στο 1 μέτρο από τον Ben Registration date : 04/06/2008
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Τρι Μάης 19, 2009 11:28 am | |
| Μα τόσο καιρό, αυτή δεν ήταν η διαφωνία μας με τους υποστηριχτές του Βέφου (ονόματα δεν λέω, υπολήψεις δεν θίγω) Πως δηλαδή από το πουθενά, ένας τέτοιος άνθρωπος, ξαφνικά χαλίφης στην θέση του χαλίφη? Απατεωνιά. Όσο για τον Γιατρό, φιλινάδα έπρεπε να το περιμένεις. Πάντως μου έχει κολλήσει στο μυαλό ότι θα δούμε τον γιατρό Κολοκοτρώνη | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Τρι Μάης 19, 2009 11:33 am | |
| Υποτίθεται πως αν όντως το νησί τον είχε αναστήσει τότε σαφώς και ήταν δικαιολογημένη και η στάση του και οι γνώσεις τους. Όταν λες πως θα δούμε τον γιατρό Κολοκοτρώνη εννοείς πως θα τον δούμε με φουστανέλα; | |
|
| |
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Τρι Μάης 19, 2009 11:36 am | |
| Εάν βρισκόταν στα μέρη σου, σίγουρα και με τσαρούχι μάλιστα. Τώρα, τον βλέπω με σπαθί, καλύπτρα για το μάτι και κιάλι | |
|
| |
Lost_maniac Drive Shaft
| Θέμα: Απ: Lost 5x16/17 - The Incident Τρι Μάης 19, 2009 12:51 pm | |
| | |
|
| |
Elle1 Time Traveler
| |
| |
| Lost 5x16/17 - The Incident | |
|